Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wangen van de trap schilderen:

Wangen van de trap schilderen

Begin februari zal mijn trap (2 verdiepingen) een grondige renovatie krijgen. Vooraf wil ik graag de delen die niet gerenoveerd worden (wangen, leuning, schotten et cetera) opnieuw laten lakken. De afmetingen zal ik via de mail sturen als dat nodig is.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wangen van de trap schilderen uit heel Nederland:

Trap volledig laten renoveren

Graag dichte trap renoveren. Inclusief stoot borden en eventueel wangen. 13 treden 2x kwart draai met pvc of laminaat ALLEEN REACTIE PER MAIL.

Trap renoveren, eventueel inclusief wangen

Wij willen de trap laten renoveren. De treden en eventueel ook de zijkanten. Dus we willen graag twee offertes. Een van enkel de treden en een offerte van de treden en de zijkant. Wij willen dit met houten trap treden laten doen.

Traprenovatie met Flexxstairs

Ik zou graag 2 trappen willen laten renoveren met Flexx stairs stick. Het betreft een dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien, beide met 12 treden. De wangen van de trap worden in deze klus niet meegenomen. De onderzijde van de open trap wordt geschilderd, dus voor deze klus, alleen bekleden van de zichtzijde. Wij zullen zorg dragen voor de benodigde materialen. De trap is momenteel geschilderd en nog in goede conditie. Graag ontvang ik een offerte.

Overzettredes op trap plaatsen

Graag wil ik voor 13 trede's de Eiken overzettrede's plaatsen en stoot borden plaatsen op de trap. Het is een smalle trap en boven en onder een kwart draai. Wie kan deze klus klaren. De overzet trede van Praxis met witte stootborden. De treden behandelen met harde wax doe ik na afloop zelf. De trap is kaal en de wangen schilder ik vooraf.

Traprenovatie uitvoeren

Wij willen een Jewe laminaat trap laten plaatsen (13 treden, 1 recht en 12 schuin) met stootrand en afwerking bovenste trede. Eventueel het verwijderen van vloerbedekking en het bekleden van de wangen, beide graag aparte prijsopgave.

Trap

Graag vloerbedekking verwijderen van trap en van de wangen van de trap. Gereed maken voor houten overzettreden. De wangen moeten worden geschilderd..

Trappen laten renoveren

Ik wil graag 1 open en 1 dichte trap laten renoveren met nieuwe overzettrede, inclusief nieuwe leuningen. De stootborden, treden en wangen tevens kaal halen. Hoor graag van u. Telefonisch bereikbaar na 18:00 uur.

Dichte trap met hout bekleden

Een dichte trap bekleden met Cando Eiken trapoverzettreden. Inclusief stootborden. Materialen worden geleverd. De wangen zullen we vooraf zelf schilderen. De bewoners zijn 'pietjes precies' en dus zoeken we een dito vakman.

Treden van een rechte trap bekleden

Ik wil graag de dichte trap bekleden met laminaat of eiken. De trap heeft 15 treden en 16 stootborden. Graag zou ik een aparte prijs ontvangen wanneer ook de wangen van de trap bekleed zullen worden.

Trap opnieuw laten verven

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten verven van de dichte trap naar de 1ste verdieping. De trap heeft 12 treden. Op de treden is de huidige vloerbedekking al verwijderd, op de wangen nog niet.