Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor wangen van de trap schilderen:

Wangen van de trap schilderen

Begin februari zal mijn trap (2 verdiepingen) een grondige renovatie krijgen. Vooraf wil ik graag de delen die niet gerenoveerd worden (wangen, leuning, schotten et cetera) opnieuw laten lakken. De afmetingen zal ik via de mail sturen als dat nodig is.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wangen van de trap schilderen uit heel Nederland:

Eiken trap verven

We hebben een eikentrap die we lichter van kleur willen maken. De huidige transparante lak moet er dus af. Alleen de treden en de stootborden moeten gedaan worden, de zij wangen of leuningen dus niet. We zitten in een verbouwing waar nu veel stof rondvliegt. Hiervoor zijn al de benodigde maatregels getroffen, dus er hoeft niets beschermd te worden tegen stof. De treden zijn 85 cm breed en 24 cm breed. De stootborden zijn 85 breed en 16 hoog. Het gaat in totaal om 13 treden.

Trap schilderen

Open trap met 15 treden laten schilderen+dichte trap laten schilderen+Hek schilderen, wangen schilderen. Verf moet krasvrij en met antislip zijn.

Metalen U-trap monteren

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor ons nieuwe huis zijn we op zoek naar een U trap met een: breedte van 2 meter totaal (Buitenmaat), lengte 3.05 meter en hoogte 3.44 meter. De trap bestaat uit 2x8 treden en een plateau. Tredemaat 29 cm diep waarvan 3 cm overlappend. Uitvoering trap: wangen antraciet metaal houten traptreden, houten leuning met rvs evenwijdig aan de leuning. Bijbehorende vide op de 1e verdieping van 9,1 meter dient te worden uitgevoerd als de zijkant van de trap: houten leuning en rvs. Het aanleveren van de trap als een bouwpakket zodat de trap en vide zelf gemonteerd kunnen worden is geen probleem. Werkadres: in Gogh Duitsland, net over de grens bij Gennep.

Trap volledig laten renoveren

Graag dichte trap renoveren. Inclusief stoot borden en eventueel wangen. 13 treden 2x kwart draai met pvc of laminaat ALLEEN REACTIE PER MAIL.

Trap renoveren, eventueel inclusief wangen

Wij willen de trap laten renoveren. De treden en eventueel ook de zijkanten. Dus we willen graag twee offertes. Een van enkel de treden en een offerte van de treden en de zijkant. Wij willen dit met houten trap treden laten doen.

Traprenovatie met Flexxstairs

Ik zou graag 2 trappen willen laten renoveren met Flexx stairs stick. Het betreft een dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien, beide met 12 treden. De wangen van de trap worden in deze klus niet meegenomen. De onderzijde van de open trap wordt geschilderd, dus voor deze klus, alleen bekleden van de zichtzijde. Wij zullen zorg dragen voor de benodigde materialen. De trap is momenteel geschilderd en nog in goede conditie. Graag ontvang ik een offerte.

Overzettredes op trap plaatsen

Graag wil ik voor 13 trede's de Eiken overzettrede's plaatsen en stoot borden plaatsen op de trap. Het is een smalle trap en boven en onder een kwart draai. Wie kan deze klus klaren. De overzet trede van Praxis met witte stootborden. De treden behandelen met harde wax doe ik na afloop zelf. De trap is kaal en de wangen schilder ik vooraf.

Traprenovatie uitvoeren

Wij willen een Jewe laminaat trap laten plaatsen (13 treden, 1 recht en 12 schuin) met stootrand en afwerking bovenste trede. Eventueel het verwijderen van vloerbedekking en het bekleden van de wangen, beide graag aparte prijsopgave.

Trap

Graag vloerbedekking verwijderen van trap en van de wangen van de trap. Gereed maken voor houten overzettreden. De wangen moeten worden geschilderd..

Trappen laten renoveren

Ik wil graag 1 open en 1 dichte trap laten renoveren met nieuwe overzettrede, inclusief nieuwe leuningen. De stootborden, treden en wangen tevens kaal halen. Hoor graag van u. Telefonisch bereikbaar na 18:00 uur.