Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderwerk woonkamer opknappen:

Schilderwerk woonkamer opknappen

Eerst het oude behang verwijderen, daarna de gaatjes in de muren dichten om vervolgens de muren te verven. Ook het plafond opnieuw witten. Het oppervlak van de muren is 54 m2, dit is exclusief twee deuren en twee ramen. Het plafond heeft een oppervlak van 37 m2. In de kamer zijn twee radiatoren, verder geen grote obstakels. Het appartement is gebouwd in 1992, de muren en het plafond zijn van beton. De werkplek is goed bereikbaar
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderwerk woonkamer opknappen uit heel Nederland:

Schoorsteen en schouw verwijderen op de begane grond

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan half januari de sleutel. We overwegen om de schoorsteen en schouw op de begane grond te laten verwijderen. Het muurtje waar de schoorsteen tegen aan rust moet blijven staan en deze muur en de muur achter de schoorsteen (over de lengte van de woonkamer) willen we na verwijdering laten stuken. Uiteraard moet het plafond ook worden gedicht en glad afgewerkt. Schilderwerk zullen wij zelf verzorgen.

Schilderwerk in de woonkamer

Graag een offerte voor het verven van mijn woonkamer. De muren zijn nu heel licht grijs en ik wil deze graag wit. De afmetingen van de kamer zijn: LENGTE : 5.60 m BREEDTE: 3.60 m (1 muur maar, de andere is glas) HOOGTE : 2.60 m Het plafond is reeds wit en moet overschilderd worden in het wit. Graag prijs per uur of iets in die richting en een schatting hoelang dit gaan duren.

Binnenschilderwerk in woning

Het uitvoeren van binnenschilderwerk waaronder ca 250 vierkante meter sauswerk wanden den plafonds, 60 m2 schilderwerk ramen kozijnen en deuren, 5 m2 radiatoren Werkadres Wibauthof 40, 5237 CS 's-Hertogenbosch Opname van het werk kan op vrijdag 10 november 2017 tussen 13. 30 en 16. 00 uur NB de op de plattegrond getekende pui tussen woonkamer en serre is er niet Bijlagen plattegrond woning uittrekstaat met m2

Schilderwerk na lekkage

In verband met lekkage graag offerte inclusief antischimmel en verf. Woonkamer 3. 50 X 10. 00 meter 2. 60 hoog Plafond is aangetast en één muur. (Muur is10. 00×2. 60 hoog) Gang 3. 00 x2. 30 alleen plafond. Keuken 3. 25x1. 65  plafond en halve muur(3. 25×1. 15) Slaapkamer 3. 15×1. 94 plafond en loszittende behang met bubbels en natte inbouwkast 0. 43 diep 1. 18 breed 2. 07 hoog .

Schilderwerk in de woonkamer

Het gaat om de woonkamer. De muren gespoten moeten worden, huidige kleur is wit en moet gespoten worden met wit. De plafond moet ook gespoten worden, maar de uitbouw deel (15m2) is nu helemaal glad die moet ook spackspuitwerk hebben. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 50

Waterschade aan schilderwerk plafond repareren

Ik wil dat mijn slaapkamer plafond van ongeveer 2 bij 5 meter wordt gewit, en van de muur van dewoonkamer 7 bij 3 meter sausen en het plafond van de woonkamer 10 bij 5 meter witten.

Divers schilderwerk in de woonkamer

Wij hebben een mooie eengezinswoning gekocht uit bouwjaar 2015 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Direct daarna - het liefst al vanaf 2 november- willen wij daar wat schilderwerk in de woonkamer laten verzorgen. De woning is nog erg nieuw en alles ziet er netjes uit. Het gaat om muren met sierpleister waarop we graag latex in RAL 9002 willen en om het plafond dat wit moet worden gesausd/gespoten. Verder willen we de openslaande deuren die nu groen zijn, wit laten schilderen in dezelfde kleur als de kozijnen. Alle maten en foto's van de woning staan op Funda. Ik ontvang hiervoor graag een prijsopgave die hiervoor al vanaf 2 november tijd hebben.

Schilderwerk aan deuren, kozijnen en plafonds

Schilderen deuren en kozijnen het gaat 0m een inbouwboekenkast, 11 kozijnen waarvan 3 van inbouwkast. En 12 deuren. Ook wil ik graag de plafonds gesausd. 3 slaapkamers, woonkamer , keuken gang en het toilet. Ook zou ik de de muren in de gang laten schilderen Ik zou alles indien mogelijk het laten spuiten.

Schilderwerk in keuken en woonkamer later doen

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: 1. Schilderen/spuiten muren in de keuken; 2. Herstelwerkzaamheden waterschade plafond woonkamer; 3. Schilderen/spuiten muur en plafond woonkamer. Betreft totaal ongeveer 50 m2.

Binnenschilderwerk laten verzorgen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan op 15 december de sleutel. We willen daar graag schilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de volgende onderdelen: - het plafond en de muren in de keuken sausen - de keukendeur aan 2 zijden - de deur in de woonkamer aan 2 zijden - het balkenplafond in de woonkamer van rood naar wit schilderen - wanden en plafond in de woonkamer sausen - de metalen delen van de trappen en de leuning schilderen Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Er hoeven geen vloeren afgedekt te worden. We zoeken een bedrijf dat al direct na de overdracht tijd heeft voor deze klus. We willen graag uw prijsopgave ontvangen in aparte posten per onderdeel.

Partners

Partners van Casius