Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap schilderen:

Trap schilderen

Het gaat over binnenwerk. Onze trappen van gelijkvloers naar eerste en eerste naar tweede verdieping moet eerst geschuurd en daarna mooi geschilderd worden. Het is een houten trap, wit beschilderd (maar te lang geleden... niet meer mooi). De 28 treden van ongeveer 90 cm breed en 20cm diep moeten opnieuw in wit geschilderd worden. Ook de wandjes aan de buitenkant worden natuurlijk mee geschilderd worden. De werkplek is goed bereikbaar en er is gratis parkeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap schilderen uit heel Nederland:

Trap ontdoen van lijmresten

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We zouden de lijmresten weg willen laten halen door een vakman. Naast het lijm verwijderen, zouden we de trap ook willen laten schuren. Het is een dichte trap met 14 treden en een halve draai aan de bovenkant van de trap. Ik zou graag een prijsindiciatie zien van deze klus. Ik hoor van u.

Lijmresten van trap verwijderen

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We hebben alleen iemand nodig, die de lijmresten kan verwijderen en de trap kan schuren. De trap bestaat uit 14 treden. De zijkanten zouden wij er ook graag bij willen. Er zit een draai aan de bovenkant van de trap. Ik hoor graag van u.

Open trap schilderen

Ik wil mijn open trap laten schilderen. Graag totaalprijs en aantal uren.

Schilderen van een open trap

Schilderen van een open trap met 17 treden. een aantal treden vertonen een kale plek. Graag 2 offertes. Een voor de werkzaamheden van het herstellen, schuren in de grondverf zetten en aflakken van de trap. En een offerte voor enkel het aflakken.

Trappen opknappen met schilderwerk

Ik wil een open en een dichte trap met elk 15 treden laten schilderen in kleur RAL 9001. Ook de zijkant (trapplint) moet worden geschilderd. De verf op de trappen is lelijk geworden, het hout zelf is in prima staat. Het huis is uit 2012. Ik ontvang graag offertes voor het schuren en schilderen.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Wij willen graag het tapijt van onze 2 standaard rechte trappen laten verwijderen inclusief de lijmresten. Aangezien we daarna onze trap willen schilderen.

Beschadigde trap schilderen

Een klant stelt ons aansprakelijk voor het beschadigen van haar trap. Ze heeft een offerte opgevraagd die wij belachelijk duur vinden, er wordt namelijk maar 1 x overgeschilderd op een paar plekjes. Het zal gaan om 3 treden die behandeld moeten worden. Vandaar dat wij een tegen offerte opvragen. Kunt u ons zo snel mogelijk beantwoorden in verband met de schadeclaim.

Schilderen twee trappen nieuwbouwwoning

De trappen van onze nieuwbouwwoning hebben gedurende de bouw wat te verduren gehad. Ze zijn wel gespoten door de aannemer, maar toch beschadigd en we willen ze graag laten schilderen. Het gaat om een open en een dichte trap. Ik ben benieuwd naar de prijs en de duur van het karwei. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,

Plafond en eventueel trap schilderen

Ik wil graag mijn plafond strak en glad laten maken en spuiten. Op de begane grond (woonkamer, keuken en hal) en op de eerste verdieping (3 slaapkamers en overloop) Doen jullie ook verven van trappen? Hartelijk bedankt. Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schilderen van open trappen

Schilderen open trap. Het betreft twee open trappen in huis van twee jaar oud.

Partners

Partners van Casius