Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor sausen nieuwbouw woning:

Sausen nieuwbouw woning

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het sausen van een nieuwbouwwoning het gaat ongeveer om 470 m2 waarbij volgens mij prima spuiten kan in plaats van rollen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sausen nieuwbouw woning uit heel Nederland:

Stuken en sausen in woning

Nieuwbouw woning stucken en daarna sasen Wanden Vierkante meter: 260 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Glasvliesbehang in nieuwbouw aanbrengen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning laten behangen met glasvliesbehang. Hierna wil ik de wanden laten sausen. Het is 210 m2 wandoppervlak. Dit alles op korte termijn. Week 25, 19 juni 2017. De woning bevindt zich in Weesp. De wanden zijn (behangklaar) beton.

Stucwerk in nieuw gebouwd huis

Wij zoeken een stukadoor voor sausklaar stuken, spiegelglad, voor de hele wanden van een nieuwbouw woning. De woning wordt behangklaar opgeleverd. De wanden worden door de aannemer al behangklaar opgeleverd en zijn glad. Wij willen graag zelf sausen, dus het moet nog net wat strakker afgewerkt worden door sausklaar stuken. Graag prijsopgave per m2 inclusief btw, materiaal en alles. Het is ongeveer 250 m2. Misschien en beetje meer of minder. Het huis is helemaal leeg en klaar voor stucwerk. Welk stucwerk techniek gebruikt u voor de nieuwbouw woning? Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 120

Stucwerk in de nieuwbouwwoning

Wij wouden de graag de wanden van onze nieuwbouw woning laten stuken en sausen. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woning laten stuken en sauzen

Ik wil graag mijn muren in mijn nieuwbouw woning laten stucen + sausen. Het gaat om 220 m2. Hoogte van de muur is 2,65. Plafond hoef niet.

Nieuwbouw woning voorzien van renovliesbehang

Ik ben op zoek naar een vakman die onze nieuwbouw woning in zijn geheel kan voorzien van Renovliesbehang inclusief sausen en afkitten. Ik schat dat het zal gaan om ongeveer 350 m2. De muren zijn behangklaar. De oplevering zal eind januari begin februari 2017 plaatsvinden. Ik zou graag willen weten wat mij dit per m2 zal gaan kosten.

Nieuwbouw stucen en sauzen

Onze nieuwbouwwoning wordt op 5 oktober opgeleverd. Op de plafonds zitten lelijke V-naden. Graag willen wij de plafonds op de BG en 1e etage strak afgewerkt hebben. Volgens mij kan dit door de plafonds te stuken en daarna weer te sausen/spuiten. Uitvoering van het werk dient te gebeuren tussen 6 oktober en 21 oktober. Totaal is het 85 m2. Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw appartement behangen met renovlies, afkitten en sausen

Nieuwbouw appartement op 5e verdieping. Appartement opp. 90 m2. Totaal te behangen met renovlies / afkitten / muurverven 160 m2. (Woonkamer, 2 slaapkamers, gang, werkkast). Muren zijn glad, deels stuc, deels gipsblokken. Gewenste startdatum 29 aug 2016.

Glasvezelbehang plakken

Het aanbrengen van glasvezelbehang op kale muren in een nieuwbouw woning en vervolgens 1 maal sausen. De oppervlakte is ongeveer 107 m2.

Renovliesbehang in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Wij willen graag een offerte opvragen voor renovlies behang en sausen voor 320 m2. Daarnaast willen wij dat 52 m2 dakschotten van de zolder worden gesaust. Het is een nieuwbouw woning en graag willen wij dat er in september wordt behangen.

Partners

Partners van Casius