Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor appartement schilderen voor de verkoop:

Appartement schilderen voor de verkoop

Ik ben eigenaar van een appartement van 70 m², gelegen op de 3e en 4e verdieping in een portiekflat. Ik ga de woning verkopen en wil de binnenkant eerst nog netjes laten schilderen in RAL 9010. Het gaat mij voornamelijk om de wanden en plafonds, maar mogelijk adviseert u mij om ook de kozijnen, deuren en ramen te schilderen. Dat moet nog even worden beoordeeld, ik sta open voor uw advies daarin. Er staat wat meubilair dat tijdens de klus afgedekt moet worden. Verder wil ik het interne trappenhuis laten schilderen. Dat valt onder de verantwoording van de VvE, maar ik vraag daar nu ook gelijk maar een offerte voor aan. Mijn makelaar bezit de sleutels. Ik zal het contact met hem tot stand brengen als u mij even belt. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor appartement schilderen voor de verkoop uit heel Nederland:

Glaslatten repareren en schilderen

Schilder, Ik ga nieuwe ramen laten plaatsen en daar zitten nieuwe glaslatten op. Ongeveer 9 meter aan de binnenkant Ongeveer 26 meter aan de buitenkant De glaslatten zijn gegrond. De glaslatten moeten richting de witkleur van het appartement en de glaslatten buiten richting de kozijn. Kunt u een indicatie geven hoeveel het gaat kosten. Alvast bedankt, Groet,

Waterschade aan stucwerk op de muur herstellen

Door lekkage is mijn slaapkamermuur behoorlijk beschadigd. Ik zou deze graag laten repareren. Het stuk dat beschadigd is, betreft ongeveer 1 vierkante meter maar wie weet wat er nog meer herstel nodig heeft. Ditzelfde geldt voor nóg een appartement, onder mij (zelfde VVE). De eerste twee toegevoegde foto's zijn van appartement 1, deze zijn vergelijkbaar met de lekkage in appartement 2. Het gaat hier dus om herstel (eerst drogen), opnieuw stucen en schilderen. De lekkage is al verholpen.

Appartement schilderen

Prijs inclusief meubels verplaatsen en kitten waar nodig. 2 radiatoren verven en hier en daar wat behang herstellen. Direct beginnen of winterschilder tarieven. Betreft 55 m2 vloeroppervlak.

Stucen en schilderen

Betreft het stucen en schilderen van het hele appartement. Het betreft een appartement van 83 m2 (woonoppervlak). De inhoud is 295 m3. We hebben 5 kamers in het appartement, alle 5 kamers dienen gestuct te worden. Wellicht dat de badkamer en de het toilet alleen geschilderd moeten worden en niet gestuct hoeven te worden. Ik heb de woning net gekocht, maar hij staat nog op Funda, hier kunt u eventueel kijken voor foto'd of een plattegrond.

Stuken en schilderen

Het appartement is 7 jaar oud. De muren zijn nog recht en voorzien van glad stucwerk. De plafonds zijn voorzien van spackwerk. Alle muren en plafond moeten glad worden en daarna schilderen met verfspuit. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schilderen of spuiten van binnenmuren woning

Graag wil ik de prijs weten van het schilderen/spuiten van binnenmuren? Het gaat om ongeveer 70 m2 muur voor een geheel 2 kamer appartement. Er dient waarschijnlijk ook voorgestreken te worden. De werkzaamheden moeten voor 1 oktober klaar zijn.

Schilderen van een nieuwbouwwoning

De wanden worden behangklaar opgeleverd. Het plafond wordt met wit spuitwerk opgeleverd. De oppervlakte van de woning/appartement is 68 m2.

Behangen, schilderen en laminaat leggen

Mijn vriend en ik hebben net een nieuw appartement gehuurd. Door tijdgebrek willen wij graag alles laten doen. Het gaat dan om ongeveer 60 m2 laminaat, 110 m2 behang (waarvan 8 m2 met print), 70 m2 plafond witten (iets minder) en eventueel deuren en kozijnen wit verven (8 deuren en zo'n 30 m2 raam). We hebben alle materialen (verf en vloer) in bezit. Nu waren we benieuwd hoeveel dat zou gaan kosten. Zouden de kosten eventueel per klus opgedeeld kunnen worden?

Enkele wanden en plafond schilderen

Momenteel zijn er wat vlekken op enkele plaatsen op het plafond en muren in verband met een lekkage, die deels is verholpen en deels nog moet worden verholpen. Een aantal keer zijn al oude vochtplekken overgeschilderd, maar dat is nu wel zichtbaar. Als de laatste lekkages zijn gerepareerd moeten enkele muren binnen en het plafond weer geschilderd worden, zodat de witte kleur weer overal egaal is. Het gaat om een appartement van ongeveer 70 m2. Kunt u hiervoor een offerte opmaken? Of dient u meer info? Vandaag zijn we nog in het appartement, en anders kan ik ook telefonisch bijvoorbeeld meer info geven.

Kunststof kozijnen schilderen

Ik zou graag de binnenkozijnen van mijn appartement laten schilderen. Er zijn 3 ramen die lopen van het plafond tot de vloer in de woonkamer en 2 tot 3 in de slaapkamers. De kozijnen zijn nu wit maar ik zou ze graag in het zwart willen.

Partners

Partners van Casius