Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex:

Vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex

Op 13 november wordt ons nieuwbouwappartement opgeleverd, gelegen op de 2e etage in een complex met een lift. We willen daar alle binnenwanden laten afwerken. We denken daarbij aan het plaatsen van renovliesbehang dat daarna met latex kan worden afgespoten. Ik bezit digitale tekeningen en een plattegrond. Ik zal het aantal m² gaan berekenen en u dat toesturen. Ik ontvang daarna graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vliesbehang plaatsen en wanden afspuiten met latex uit heel Nederland:

Woning behangen

Ik laat graag 30 m² vliesbehang met een patroontje plaatsen op een gipswand. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen en hoor graag wat de kosten zijn.

Behang en radiator monteren

Ik wil vliesbehang en een radiator laten monteren. 1. Behang monteren: Het gaat om 3 muren naast elkaar. Afmeting muur 1: 391 cm x 243 cm Afmeting muur 2: 220 cm x 243 cm Afmeting muur 3: 136 cm x 243 cm Er is geen behang aanwezig, de muren zijn ongeveer een jaar geleden wit geverfd. 2. Oude radiator verwijderen en een nieuwe plaatsen. De oude radiator is een hoog model, de nieuwe radiator word een laag model.

Behang aanbrengen en radiator monteren

Ik wil vliesbehang en een radiator laten monteren. 1. Behang monteren: Het gaat om 3 muren naast elkaar. Afmeting muur 1: 391 cm x 243 cm Afmeting muur 2: 220 cm x 243 cm Afmeting muur 3: 136 cm x 243 cm 2. Oude radiator verwijderen en een nieuwe plaatsen.

Vliesbehang op het plafond vervangen

Het vliesbehang op het plafond van het kleine kamertje laat los en dient te worden vervangen. De afmeting van de ruimte is 2 bij 3 meter. Welke vakman kan het behang leveren en plaatsen?

Klussen in en om het huis laten doen

Ik wil graag een tuinpoort en deur plaatsen. Deze hebben we nog niet aangeschaft. Er hoeft geen oude poort verwijderd te worden. Ook wil ik graag een muurtje (3 banen vliesbehang) behangen (met dakraam erin), 2 dakraamrolgordijnen ophangen (deze hebben we al).

Fotobehang en vliesbehang aan laten brengen

Ik krijg op 10 juni de sleutel van mijn woning en heb de verhuizing op 1 juli gepland staan. In de tussenliggende weken wil ik graag in 2 kamers fotobehang laten plakken van ongeveer 300 x 250 cm voor elke kamer. Verder wil ik in een derde kamer vliesbehang laten plaatsen. Ik zal alle wanden zelf voorbereiden en de materialen aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte voor het behangwerk.

Behang en tegelwerk woning

Klus op Amsterdam IJburg. Huis uit 2009. Muren zijn niet gestuukt. Muurhoogte: 2,62 m. Huis staat op dit moment nagenoeg leeg. We willen graag wit vliesbehang gebruiken. Verwachtte te behangen oppervlakte is 122 m2. Wij voorzien zelf in behang en lijm. Het oude behang zullen wij er zelf afhalen. Gereedschap dat nodig is bij het behangen hebben wij niet. Tevens willen wij een tegelwand laten plaatsen in de keuken: op de wand tegen de wasbak willen we graag witte tegels laten plaatsen tegen het opspatten. Dit zal ongeveer 1 m2 zijn. Dat is nu ook behangen. De muur staat tussen de keuken en de hal.

Plinten vervangen en behangen in een slaapkamer

Ik wil 6 rollen vliesbehang laten aanbrengen in een slaapkamer. Verder wil ik daar de plinten laten verwijderen en nieuwe plinten laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 12 meter plint. Ik zal zelf de materialen bij de Praxis aanschaffen. Graag ontvang ik een prijsindicatie van de arbeidskosten. Ik wil het werk indien mogelijk rond 16 februari laten uitvoeren.

Vliesbehang plaatsen in een slaapkamer

Wij willen op korte termijn één slaapkamer laten behangen met vliesbehang. Er is een wand van 4.00 x 2.50 meter en een wand van 1.80 x 2.50 meter. Het behang en de lijm zijn al gekocht. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Behang en ophang werk in de woning

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. We zijn pas verhuisd naar een andere woning. Derhalve ben ik op zoek naar iemand die de woonkamer kan behangen met vliesbehang. De woonkamer is 20,4 m2. Hoogte van wanden 270 cm. Tevens wil ik na de klus twee gordijnen laten ophangen, 2 x 2 planken plaatsen in de wc en keuken en 2 kapstokken op laten hangen in de hal.