Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor balkonvloer egaliseren en coaten:

Balkonvloer egaliseren en coaten

Ik heb een balkon van ongeveer 2,75 bij 2,75 wat nu een originele bedekking heeft van 4 grote grove asfaltstructuur achtige tegels. Ik wil graag een prijs indicatie voor het egaliseren en coaten hiervan.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonvloer egaliseren en coaten uit heel Nederland:

Betonen balkonvloer egaliseren

De verflaag op onze betonnen balkonvloer laat op een aantal plekken los. Ik zou graag de balkonvloer laten egaliseren en eventueel ook laten schilderen. De vloer is zo'n 8 m2.

Betonnen balkonvloer renoveren

Graag een offerte voor het renoveren/egaliseren van mijn balkonvloer (beton) 3.5 meter lang bij 1 meter breed. Zie foto.

Scheve balkonvloer egaliseren

Ik heb een balkon van 3 m² waar de betonnen balkonvloer erg scheef is. Ik kan er daardoor geen kastje neerzetten. Ik laat de vloer graag egaliseren en ontvang daarvoor uw offerte.

Balkonvloer egaliseren en coaten

Het gaat om het egaliseren en eventueel wat er nog moeten gebeuren aan het behandelen van een balkonvloer. Het gaat om een inpandig balkon van 240 cm bij 200 cm op 1 hoog. Er lagen eerst vlonders, die zijn weggehaald, daaronder ligt beton. Eind juni heeft de klant een weekje vrij, zou fijn zijn als het dan uitgevoerd kan worden.

Egaliseren van de balkonvloer

Het betreft het egaliseren van het balkon vanwege een verkeerde afloop van de hemelwater. HEt balkon is ongeveer 1.60 meter breed en 5 meter lang.

Balkonvloer egaliseren

Graag laat ik mijn balkonvloer egaliseren en goed aflopen naar het putje. De afmeting van het balkon is 2.54 bij 1.05 meter.

Betonnen balkonvloer egaliseren en afwerken

Het betreft het egaliseren van een beton vloer op het balkon. Hierna dient deze te worden afgewerkt met een coating. De oppervlakte is 3.20 bij 1.50 meter groot inclusief de opstaande randen.

Balkonvloer egaliseren

Ik heb een balkon van ongeveer 1 meter bij 8 meter groot. Daarop blijft op een deel een plas water staan, waardoor de ondervloer geleidelijk wordt aangetast. Ik wil de vloer graag laten egaliseren met een afschot naar de waterafvoer. Betreft een woning uit 1910 met een betonnen balkon vloer. Het water blijft vlak bij de afvoer staan, dus waarschijnlijk zal de hele vloer geëgaliseerd moeten worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Egaliseren van de balkonvloer

Het egaliseren van de balkonvloer. Oppervlakte is ongeveer 5 m². Tevens wil ik graag dat de balkonvloer zo geëgaliseerd wordt dat het regenwater weer richting afvoer loopt in plaats van de andere kant op. Balkon is al schoongemaakt en losse delen heb ik al verwijderd. De betonvloer is beschadigd.

Balkonvloer egaliseren

De vloer van mijn balkon is dusdanig verzakt dat het regenwater niet naar de afvoer kan lopen, maar achter de constructiebalken blijft staan. De vloer is nog wel waterdicht, overigens. Graag ontvang ik een offerte met de prijst per m2 om de balkonvloer te egaliseren. Ik schat dat mijn balkon 15 m2 is.