Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappenhuis en slaapkamer behangen:

Trappenhuis en slaapkamer behangen

Ik wil een trappenhal en slaapkamer behangen. Groote slaapkamer is ongeveer 4.50 bij 3 meter. De trappenhal wil ik laten behangen vanaf de voordeur, de trap op door naar boven. De muren zijn al kaal.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappenhuis en slaapkamer behangen uit heel Nederland:

Stucen slaapkamer en trappenhuis

Ik zoek een stukadoor die 40 m2 aan wanden kan stucen. De helft van de ondergronden bestaat uit beton, de ander helft uit gipsplaten.

Vliesbehang plaatsen

In ons nieuwbouwhuis zouden wij graag alle muren laten voorzien van Vliesbehang en deze daarna laten sauzen. We hebben begrepen dat dit vrijwel naadloos kan gebeuren zodat het op stucwerk lijkt. Het vliesbehang zouden wij willen aanbrengen in: woonkamer/keuken, gang, hal, trappenhuizen, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Op de zolderverdieping met schuin dak wordt een 3e slaapkamer gecreëerd. Ook hier behangen. Moet het schuine dak ook voorzien van behang of is dit een kwestie van schilderen? Graag de offerte uitsplitsen per ruimte waarbij alle gangen/hallen/trappenhuis als 1 ruimte beschouwd mag worden.

Extra verdieping bouwen

Ik wil graag een extra verdieping in een bestaande woning. - aanleg vloer met vloerverwarming (verwarming door eigen gekozen partij die ook andere ruimtes al hebben aangesloten) - trap in bestaand trappenhuis - 3 muurtjes (rondom trappenhuis staat er al en lijn 7) - 6 binnendeuren - badkamer met douchehoek en dubbele wastafel - plaatsen wc in badkamer - aanleg bad in 1 slaapkamer Wanden en plafond zijn reeds gestuct. Steunbalk aanwezig voor realisatie verdieping. Verdiepingsvloer moet zeer goed geïsoleerd zijn ivm gehorigheid benedenverdieping.

Tapijt door laminaat vervangen

Ik wil graag nieuwe vloer in een aantal ruimtes in mijn woning laten plaatsen. Slaapkamer 1 met een oppervlakte van rond 14. 6 m², slaapkamer 2 van ongeveer 12. 1 m², overloop 3.20 m² en mijn trappenhuis met 15 treden. Graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten waar mogelijk. Op dit moment zijn de bovengenoemde oppervlakten met tapijt gedekt die verwijderd moet worden. De vloeren zijn nog niet aangeschaft.

Schilderwerk binnen en buiten

Mevrouw, heer, Deze zomer willen we het schilderwerk (laten) uitvoeren. We willen graag weten of dat ook financieel uitvoerbaar is. Daarom het verzoek voor een prijsopgave: 1 buiten ? Betonnen rand rondom de voordeur 2 binnen ? Plafond woonkamer witten (zal inclusief keuken maximaal 34 m2 zijn) 3 binnen ? Entree / halletje / gang —> glasvliesbehang verven (circa 17 m2 ) 4 binnen ? Trappenhuis (eerste trap en portaal) —> glasvliesbehang verven (circa 20 m2 geschat) 5 binnen ? In plaats van behangen structuur muurverf (korrel midden) ongeveer 52 m2 Wij verwijderen zelf alle lagen behang Eventuele meerwerk 1 portaal eerste etage schilderen 5 opdekdeuren en kozijnen 2 eerste etage ouders slaapkamer ? Witten plafond 13 m2 3 eerste etage ouders slaapkamer ? Glasvliesbehang verven (circa 30 m2 geschat, als we achter de kast ook verven) Nu hebben we alle glasvliesbehang in de zelfde kleur. Het zou zo maar kunnen dat dit strakjes ook weer zo het geval is.

Nieuwbouwhuis van stuc voorzien

Stucen van een nieuwbouwhuis begaande grond, overloop, trappenhuis en slaapkamer. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Elektra nakijken in woning

Lichtschakelaars keuken en huiskamer werken niet meer, en stopcontact in slaapkamer op zolder ook niet, en het lichtknopje in de gang trappenhuis geeft tikkend geluid oud systeem) Komt u ook langs om te bekijken en dan pas offerte?

Verlijmde vloerbedekking met asbest verwijderen

We hebben twee slaapkamers waarin vinyl op de grond ligt vast gelijmd. Wij vermoeden dat het asbesthoudend is. Op de gang en trappenhuis ligt oude vloerbedekking vastgelijmd waarvan wij ook vermoeden dat het asbesthoudend is. Tevens zitten er in de slaapkamer vensterbanken die asbest verdacht zijn. Graag willen wij een offerte om dit alles te laten verwijderen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt.

Internetkabel doortrekken naar boven

Onze internet aansluiting bevindt zich beneden in het huis (1 hoog). Boven is onze slaapkamer (3 hoog) en op de tussenverdieping wonen andere mensen (2 hoog). Nu willen wij een tweede internet aansluiting in onze slaapkamer, zodat we een extra modem/router kunnen plaatsen en daar ook rustig kunnen werken. Ik heb begrepen dat dan de kabel moet worden door getrokken, maar weet niet precies hoe dat moet. Het gaat om een oud huis (begin 20e eeuw in Amsterdam) en onze slaapkamer is alleen toegankelijk via het gemeenschappelijke trappenhuis. De kabel moet dan ook via het trappenhuis en kan niet recht naar boven worden getrokken, omdat op de verdieping tussen onze slaapkamer en de woonverdieping andere mensen wonen en dit niet via hun huis kan. Ik zou graag willen weten aan wat voor bedrag ik moet denken als we dit door iemand willen laten doen.

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Een molenaarstrap loopt momenteel via een slaapkamer naar de zolder toe. Indien mogelijk die verplaatsen naar het trappenhuis. De verdiepingsvloer is van beton. Boven het trappengat moet dus een gat gemaakt worden. Optioneel het deel van de vloer in de slaapkamer dichtmaken. Dat is ongeveer 5 x 4 meter, het is een soort vide.

Partners

Partners van Casius