Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Amsterdam Zuidoost:

Slaapkamer behangen

Ik wil een slaapkamer laten behangen. Het gaat om 2 muren. Ongeveer 3 rollen behang aan 1 muur.

Nieuwbouw woning sauzen

De muren van een nieuwbouwwoning dienen te worden wit gesausd. Ook de 2 trappen, open en dicht, dienen te worden aangepakt. De woonoppervlakte van de woning is ongeveer 100 m2.

Trappenhuis en slaapkamer behangen

Ik wil een trappenhal en slaapkamer behangen. Groote slaapkamer is ongeveer 4.50 bij 3 meter. De trappenhal wil ik laten behangen vanaf de voordeur, de trap op door naar boven. De muren zijn al kaal.

Muren met schuren behandelen en schilderen

Twee muren sauzen in verband met scheuren en verven van 8,90 meter x 2,60 meter en 4 meter x 2. 60 meter. Graag hoor ik van u hoeveel dat kost inclusief verf.

Deuren en kozijnen schilderen

3 nieuwe boarddeuren + kozijnen schilderen. 1 deur met glas + kozijn schilderen

Latex plafond herstellen in badkamer

Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Uitbouw laten schuren en schilderen

Het betreft het schuren en schilderen van een houten uitbouw aan de slaapkamer op de 1ste verdieping. Het gaat om een uitbouw met 4 ramen. De ruimte is ongeveer 4 meter lang en 1.50 meter hoog.

Slaapkamer schilderen

Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 18 vierkante meter die geschilderd mag worden. Ik wil hem wit/grijs hebben met tekst! Het leveren van verf is optioneel, wat zou de meerprijs daarvan zijn?

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een offerte voor buitenschilderwerk, Het gaat om de voordeur met zijraam, een klein raamkozijn van 0.5 m2, 5 raamkozijnen á 2 m2, een schuifdeur 2 m2, een groot raamkozijn 4 m2, een schuurdeur en de lateien van 11,5 meter.

Kozijnen en wanden schilderen

Ik wil 4 kozijnen laten schilderen.

Zes kozijnen en deuren schilderen buiten

Schilderwerk van 6 raam kozijnen, voordeur, schuurdeur, schuifdeur achtergevel

Behangen van alle muren

Ik wil graag alle muren in mijn woning laten behangen. Het gaat om ongeveer tussen de 70 en 100 vierkante meter.

Plafond laten witten

Ik zou graag willen weten wat het kost om het plafond in de huiskamer te witten (inclusief verf, all-inn). Het gaat om 24 m2.

Schilderwerk aan raamkozijnen binnen

Ik wil graag de raamkozijnen in mijn woning laten schilderen en ook hier en daar laten repareren.

Badkamer schilderen

Ik wil graag mijn badkamer (circa 1.30 x 2 meter) laten schilderen. En dat zijn de muren (circa 1,7 meter van de grond, boven de tegels) plus plafond en koperen waterleidingen. Er zitten oude verfrestanten en roest op de leidingen.

Spuitwerk keukenplafond en badkamerplafond

Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Offerte trap verven

Ik heb 28 traptreden die ik graag zou willen verven. Deze zijn nu bekleed met vinyl. Het is een open trap, zonder draaiing met tussenstukjes.

Behangen en verven in de woning

Graag wil ik een slaapkamer (4.5 x 3 meter), trappenhal boven, trapmuur naar benden (3 x 3 meter) en voordeurhal (2.5 x 3.00 meter) behangen. Is er misschien iemand die deze klus voor mij kan doen? Alvast bedankt. Kamer en trappenhal bij voordeur. 12 rollen behang zijn reeds aangeschaft. Evenals eigen latex 9 circa 20 liter), vulmiddel en behangplak. Ik heb geen behangtafel.

Nieuwbouw wanden spuiten met latex

Nieuwbouw appartement behangklaar, ik wil graag de wanden laten spuiten Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van 5 hardhouten raamkozijnen en een voordeur aan de buitenzijde van de woning.

Binnentrappen schilderen

Ik woon in een nieuwbouwwoning en wil graag 2 binnentrappen laten schilderen. Ze zijn al geschilderd met grondverf. Graag zou ik willen weten wat het kost?

Hele woning spuiten en trappen en deuren schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning die plotseling volgende week wordt opgeleverd en zoeken snel iemand die onze woning kan spuiten en schilderen. Het gaat om een vrijstaande woning met ongeveer 400 a 500m2 wanden en plafonds die sausklaar zijn afgewerkt en die we graag willen laten spuiten. Daarnaast hebben we 2 open trappen (gegrond) en 13 vlakke deuren met deurkozijnen (ook gegrond) die geschilderd moeten worden. Ik hoor graag zo spoedig mogelijk of u wat voor ons kan betekenen?

Verven in de keuken

Ik wil 2 klussen in de keuken laten uitvoeren: Keukenkastjes + keukenladen (Bruijnzeel) in hoogglans wit laten verven. Keukenkastjes boven: 1. 80 x 55 cm, zijkanten 32 x 55 cm (2x) Keukenkastjes + laden beneden: 1. 70 x 70 cm, zijkant 56 x 70 cm (1x) Tegelwand: 78 x 1. 21 cm, 2. 26 x 1. 21 cm, 61 x 31 cm, 1. 70 x 65 cm, 69 x 1. 53,5 cm, 67,5 x 15,5 cm

Bestaande bouw spuiten met latex

Ik wil alle wanden en plafond in hele woning spuiten en alles is nu geschilderd. Woning is leeg. De sleutel krijg ik 4 september. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Latex spuitwerk op wanden en optioneel ook op plafonds

De muren van in totaal ongeveer 65 m² in onze woonkamer en gang zijn voorzien van stucwerk met structuur. De structuur willen we graag houden. De kleur is off-white en moet opgefrist worden met verf in ongeveer dezelfde kleur. Het plafond van ongeveer 50 m² moet misschien meteen ook gedaan worden maar dat is geschuurd stucwerk. Wij laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.