Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Amsterdam of directe omgeving.

16684 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Amsterdam:

Schilderen kast en tafel

Graag vraag ik een offerte aan voor een kast en een tafel met de volgende maten: 180 breed x 210 hoog x 50 diep En een tafel van 100x 200 Wij willen deze graag in een grijs/zwart tint laten schilderen. Komt de schilder aan huis of moeten wij de meubels brengen? Op welke termijn zou dit kunnen? Bij voorbaat dank!

Buitenkant van kozijnen laten schilderen

Het gaat om het schilderen van de buitenkant van 2 kozijnen op de eerste verdieping van een rijtjeshuis. Ieder kozijn is ongeveer 90 cm breed en 210 cm hoog. Ieder kozijn heeft 1 openslaand raam (naar buitenzijde).

Gevel keimen en kozijnen schilderen

We willen graag de gevel (± 60 m2) laten keimen en 5 kozijnen laten schilderen.

Muren in de woonkamer behangen

Het betreft de woonkamer muren die nu geverfd zijn. Ik heb 11 banen behang nodig. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Betonvloer verven

Het gaat om een aantal ruimtes in een souterrain waar een betonnen vloer met vloerverwarming is aangebracht (de vloer is uitgehard). Het pand is recent gerenoveerd, het vloeroppervlak is behoorlijk glad, de enkele oneffenheidjes zijn achtergebleven betondruppels, die zal ik zelf vooraf zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Kuiltjes ben ik niet tegengekomen. Het gaat om een voorkamer van 20.6 m2, een gang van 9.2 m2, een slaapkamer van 13.6 m2 en een slaapkamer van 12.2 m2. Omdat het souterrain niet al te hoog is (ik schat 2.60 a 2.80 meter) wil ik een lichte kleur gebruiken. Op welke kleur dit exact moet worden, kom ik graag nog terug. Ik wil op zaterdag 11 juli de woning betrekken dus dan moeten de vloeren droog zijn. Verhuurder Stadsherstel is akkoord met het gebruik van betonverf, mits de juiste primer en verftype worden gebruikt.

Muren behangen

Ik wil op 1 kamer behang laten aanbrengen, wat moet ik zelf kopen en hoeveel gaan jullie ervoor nemen? De kamer is 9 m2.

Schilderwerk aan binnenzijde woning

Ik ben op zoek naar een schilder voor binnenschilderwerk (deuren, kozijnen, raamkozijnen). Eventueel ook iemand die bouwschade kan repareren (kleine scheuren in de muur door een aanbouw van de benedenburen)

Kantoor Latex spuiten

Wij zouden graag de wanden en en plafonds willen latex spuiten. De wanden zijn in totaal ong 95 m2 en hebben een behang klare ondergrond, de plafonds zijn van beton en zijn ook 95 m2.

Keuken laten schilderen, indien nodig muur reparatie

We willen de keuken laten schilderen, met name muren en plafond. Muren (te schilderen hoogte max 125, lengte 4,05 en breedte keuken ca 220). Hout moet hout blijven etc. Zie de foto's. Kleine oppervlakte.

Behangen slaapkamer

Ik zoek een klusser die een slaapkamer kan behangen met glasvezelbehang. Het gaat om 30 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief het behang.

De WC behangen

IK zoek een behanger die de wanden van mijn WC kan behangen. Het betreft 5 m2 met een behangklare ondergrond. Het behang is aanwezig, de lijm niet.

Appartement schilderen 236 m2

Ik wil de muren van onze nieuwe gekochte appartement laten schilderen: wanden en plafond 218m2 en deuren en ramen 18m2. De materiaal en arbeidskosten graag apart offreren.

Wit latex spuiten binnenmuren van herenhuis uit 1903 (4 verdiepingen)

In een herenhuis (1903) van 4 etages in Amsterdam zijn we aan het verbouwen/renoveren. Nu moeten er alleen nog (gedeeltelijk) wat gestuct worden en gehele woning wit latex gespoten. De houten kozijnen moeten buiten volledig geschilderd worden en binnen alleen bijgeschilderd ivm lichte beschadigingen.

Muren en plafond schilderen

50 m2 plafond en 80 m2 muren schilderen. Momenteel gespoten muren. Graag offerte voor zowel spuiten als gewoon schilderen in gebroken wit.

Dressoir verven

Dressoir verven 180x 50x 90 hoog in ral 9010

Waterschade hal

Ik wil het plafond laten schilderen deze heeft waterschade opgelopen. 4 vierkante meter

Paint rusty metal railings

I have 3 external metal railings which have rust rested and are in damaged. Requesting quotation for repair, clean, repaint in a charcoal colour, and re-fix to the building. I think they should be taken off before painting.

Schilderen meubeltje Zenza

Goedenavond, graag zou ik dit meubeltje van Zenza wit of whitewash willen laten schilderen (40 x 36 x 70 cm). Kunt u aangeven wat de kosten hiervan zijn? Als u vragen heeft, hoor ik dat graag. Alvast bedankt!

Buitenkant pand

Ik wil graag de buitenkant van mijn huis laten schilderen. Een inspectie is natuurlijk ook mogelijk. Een foto van het gehele pand is bijgevoegd. Het betreft het schilderen van houtwerk: kozijnen, deuren, dakoverstek, boeidelen, dakkapel. Het gaat om de voorzijde. Aan de achterkant gaat het alleen om de dakkapel (de rest is daar van kunststof). Daarnaast betreft het om houtrot sanering: -Repareren van door houtrot aangetast hout tot nu toe geconstateerd: 2 keer de planken geheel vervangen voorzijde dakkapel en een kozijn aan de voorzijde. We willen graag het in gebroken wit laten schilderen allemaal.

Schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden

Zie foto: 28 x gewone ramen & kozijnen (125 cm a 130 cm x 225 cm); 6 x balkondeuren & kozijnen (130 cm x 265 cm) en 2 x dakgevelramen ( 130 cm x 165 cm). Kozijnen voordeuren niet meenemen svp. Graag opsplitsing kosten nr 47 en nr 49

Behangen cinewall

Ik wil graag een cinewall laten behangen. Hij is 2,60 bij 2,60. De behang die ik wil gebruiken 135 breed. Dus het zijn 2 banen. De muur is glad gestuct en voorzien van voorstrijk. Het betreft Elites appoolosa behang.

Schilderwerk aan de dakrand en alle boeiboorden

De boeiboorden van de woning, aanbouw en het schuurtje wil ik graag opnieuw laten schilderen. Op bepaalde plekken zal ook houtreparatie nodig zijn, bijvoorbeeld het kozijn rond de voordeur en het raamkozijn van het schuurtje. Het schildersbedrijf draagt zorg voor het benodigde steigerwerk, inclusief aanvoer, opbouw, afbouw en afvoer van de steigerdelen. Te gebruiken buitenverf: duurzaam, ademend, kleurecht, kras- en slijtvast en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bijvoorbeeld Sigma, Sikkens, Wijzonol. Inclusief afschuren en primen (indien nodig).

Binnen opdekdeuren tweezijdig schilderen

ik heb online 4 nieuwe deuren besteld en deze worden binnenkort bij mij thuis afgeleverd (2-3 weken) ik wil graag een offerte van je ontvangen voor de volgende activiteiten: 1) montage van 4 binnendeuren; 2) het schilderen van deze 4 binnendeuren in witte kleur 3) schilderen 4 kozijnen in dezelfde witte kleur of de deuren. Kunt u mij alstublieft een offerte doen inclusief btw, materialen en andere extra kosten (e.g., parking)?

een TV-kast schilderen

De TV-kast schilderen, de afmeting zijn 219,5 bij 45 cm. Hij grijs en moet naar zwart.

Behangen nieuwbouw appartement Amsterdam

Ik wil een nieuwbouw appartement laten behangen. Ongeveer 240m2 muuroppervlakte (5 kamers). Liefst op 14/15 mei. Muren worden behangklaar opgeleverd. Materiaal nog niet aangeschaft.