Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Amsterdam of directe omgeving.

16502 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenzijde huis schilderen, muren stucen danwel schilderen, buitenschilderwerk bij een hoekwoning realiseren, diverse buiten schilderswerkzaamheden, renovatie van appartement, alle kozijnen buiten het huis schilderen en de boeidelen, kantoorvloer van 200 m2 opnieuw schilderen, buiten schilderwerk gehele tussenwoning, schilderen gehele buitenzijde, buitenschilderwerk dakoverstek en kozijnen 1e verdieping, een gevlinderde betonvloer die geolied is naar oude staat brengen, deuren en kozijnen, huis schilderen en sauzen, recent gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk, binnen schilderwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Amsterdam:

Muren stucen danwel schilderen

Beste, Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. De woning wordt naar verwachting in december opgeleverd. We zijn aan het onderzoeken wat we met de muren willen doen. Stucen en dan schilderen of toch alleen schuren en dan schilderen (ivm kosten). Hebben jullie ervaring met alleen schuren en dan schilderen? Wordt dat mooi? De oppervlakte van de woning is 120 vierkante meter. De schatting van muuroppervlakte is 300 vierkante meter. Zou u een prijsindicatie kunnen geven van het stucen en schilderen en van schuren en schilderen?

Schilderen en kitten binnenkant balkondeur

Wij zijn op zoek naar een schilder, die ook kan kitten. Het hout van de binnenkant van de balkondeur brokkelt af, Ook onderaan de binnenkant van de deur brokkelt het hout af. Het moet gekit worden. We hebben zelf geen kit, omdat we niet weten welke kit daarvoor gebruikt moet worden. Tevens moet de binnenkant van de houten deur geschilderd worden met witte verf, die tegen vocht kan. En de binnenkant van de raamkozijnen moet ook met witte houtverf geschilderd worden. We hebben de verfsoorten ook niet in huis, omdat we niet weten, hoeveel we daarvoor nodig hebben. U kunt maximaal in onze buurt voor de deur 3uur parkeren. Het parkeren kost 1.40 per uur.

Muren en plafonds schilderen

Hallo, ik wil het volgende laten schilderen: Woonkamer: 30M² Hal: 15M² Badkamer: 20M²

Binnenschilderwerk groot

In ons pand willen wij 10 Deuren, 250 m2 muren, 12 kozijnen, 144 m2 plafonds, 1 trap laten schilderen.

Muren, plafonds, deuren en kozijnen schilderen

Precieze vierkante meters aan muren weet ik niet. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter aan woon oppervlakte. 7 deuren en 4 kozijnen. Dit is allemaal aan de binnenkant van de woning.

Plafond witten van huiskamer en open keuken

Ik wil het plafond laten witten in de huiskamer en open keuken, met een oppervlakte van ca. 70 m2. Eventueel ook de gang, ca. 10 m2. Het betreft een gespoten plafond. Daarbij wil ik ook de richels van de platen laten opvullen.

Alle wanden in een appartement opnieuw schilderen

Ik zoek een schilder die alle wanden van ons appartement kan schilderen. Dit is allemaal gelijkvloers. Het betreft ongeveer 150 m2. De wanden zijn geschilderd in verschillende kleuren. We zouden graag alles in het wit willen hebben.

Stucen, schilderen muren, kozijnen, deuren

Ongeveer 40m2 muur (verschillende ruimtes) met structuurverf moeten glad gemaakt worden en daarna geschilderd, daarnaast nog zo’n 15m2 dat alleen geschilderd moet worden. Ook een aantal kozijnen + deuren. Exclusief verf (is al aanwezig).

Room to paint

Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een kamer van 2,32 x 3,59 kan schilderen in het wit. En een voordeur in het groen. GEEN PLAFOND

Betonnen vloer schilderen

4 slaapkamers 2 overlopen evt. klein washok waar wasmachine staat maar in ieder geval egaliseren vloer zodat verf goed pakt verven van de vloeren met beton verf (wat er nodig is, alleen beton verf, of eerst een coating, of evt, schoon maken, ik weet dat niet allemaal zeker wat nodig is) evt. sjouwen en verplaatsen meubels/want je kan niet alles in 1 x doen en het is verdeeld over 2 etages (80 m2).

Tuinschuifpui schilderen

Schuren en schilderen van de tuin schuifpui zowel binnen als buitenkant. De schuifpui is ongeveer 4 meter breed.

Watercoating plaatsen op 3 balkons Amsterdam

Goedemiddag, ik ben namens onze VVE (van 3 appartementen) in Amsterdam, op zoek naar een vakman die de twee balkons aan de achterzijde van ons pand van een waterdichte coating kan voorzien. Ik kijk er naar uit van u te horen, het gaat om ongeveer 5 meter per balkon

Recent gestucte wanden en plafonds voorzien van spuitwerk

Ik zoek een schilder die mijn recent gestucte wanden en plafonds kan voorzien van latex spuitwerk. Echter moeten de wanden en plafonds eerst worden nagelopen om eventuele kleine oneffenheden recht te maken. Het gaat om 185 m2 aan wanden en 115 m2 aan plafonds. Ik heb verf gehad als cadeau, 10 emmers van 10 liter, Sikkens ALPHA REZISTO MAT en Sikkens Alpha projecttex 10 liter. Dit zou gebruikt kunnen worden.

gebladderde keuken plafond en muren

Gebladderde verf verwijderen en verven (spuiten) plafond en muren in de keuken. De keuken is ongeveer 10 m2.

Trap schilderen

Ik heb een lange trap met 22 tredes (inclusief bovenste trede). Er zijn 3 x 5 hoek tredes, waarbij de smalste kant 6 cm is en breedste kant 46,6 cm. Er zijn 6 mid tredes van 28 cm x 89 cm. De bovenste trede is 9 cm x 89 cm. Er zijn ook zij-leuningen die ik graag zou willen laten beitsen.

Waterschade herstellen van muren, plafonds en kozijnen

Ik heb in juni een lekkage gehad en mag de schade laten herstellen van de VVE opstal verzekering. Het gaat dus om binnenwerk. 4 muren, 2 plafonds, raamkozijn en deurkozijn en sierlatten. Het is inmiddels opgedroogd maar ik heb gele plekken op de muren van het trappengat op 2 etages naar beneden door de trap (die ik ook opnieuw moet laten bekleden). Ik zou graag een offerte krijgen hiervoor. Alvast bedankt.

Binnen schilderwerk

Alle binnenmuren en plafond en plinten. Het kan denk ik gespoten worden want huis is praktisch leeg. Volgens de aannemer is het rond de 350 m2. Na woensdag weet ik definitief hoeveel m2 het is. Wanneer zou er wellicht gestart kunnen worden?

Plafond en muur herstellen

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen/wit verven van een plafond door waterschade. Het is ongeveer 30 m2 en ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Muren en plafonds verven

Na waterschade zitten er bruine plekken op wanden en plafond. Vnl de huiskamer. Ook hier en daar wat scheuren bij aansluiting muur/plafond.

schilderen van de muren

Ik wil graag mijn gehele woning (78 m2) aan de binnenkant schilderen. De oppervlakte van de muren weet ik niet.

Hele huis spackspuiten

Ik wil de muren spackspuiten. Het gaat om 100 m2 wanden.

Betonvloer schilderen

Recent heb ik een nieuwe serre aan laten bouwen. Hierin zit een betonvloer. Deze willen we uiteindelijk toch graag verven. We vrezen dit alleen niet zelf te kunnen doen en zijn benieuwd naar de kosten voor het laten verven van de vloer. We hebben geen idee wat voor kleur we nog willen en hebben ook geen verstand wat voor soort verf er nodig is. hierin willen we graag advies. de oppervlakte die geschilderd moet worden is ongeveer 4 x 6,5 m. De vloer is kaal, er zou direct geschilderd kunnen worden.

Badkamer tegels schilderen

Het schilderen van de badkamer. ( +/_ 4 m2) , in wit, en een andere kleur voor de vloer. Graag overleg ik de kleurmogelijkheden met de schilder.

appartement laten schilderen

Ik wil graag de wanden en de deuren van mijn nieuwe appartement laten schilderen. Het is ongeveer 80 m2 en het gaat om twee verdiepingen. De opdracht moet om 18-20 augustus beginnen, omdat ik begin September moet verhuizen.

Binnenhuis wanden schilderen

Ik ben op zoek naar schilder die mijn binnenhuis wanden kan schilderen. Het betreft ongeveer 38 m² waarvan de ondergrond uit beton bestaat.