Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 2 dakkapellen schilderen:

2 dakkapellen schilderen

Voor en achterdakkapel schilderen, het houtwerk en de kozijnen. Professionele verf is al gekocht. Als het kan zonder steiger plaatsing graag.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 dakkapellen schilderen uit heel Nederland:

schilderen overstek en dakkapel

Wij willen de windveer overstekken van circa 24 meter laten schilderen en ook de goot overstekken (inclusief de onderkant ervan) van circa 22 meter. Verder willen we 2 dakkapellen (zijkant en voorkant exclusief de raamkozijnen ) laten schilderen in de door ons gewenste kleur. De afmeting van dakkapellen zijn ongeveer 2 x 1,50 meter. Alles moet eerst gegrond worden met een multiprimer (ondergrond is trespa denken we) en daarna afgelakt in de door ons gewenste kleur. De donkere delen van de windverenoversteken en goot overstekken en de zijkanten van de dakkapellen willen we in de kleur 7024. De onderkant van de goot overstekken willen we in de kleur Ral 9001. De nok is ongeveer 10 meter hoog. Een ladder is makkelijk te plaatsen, maar een steiger kan op sommige delen lastig worden. Aan de ene kant hebben wij een balkon en aan een andere kant een pergola die we niet kunnen verplaatsen. Wie de verf regelt willen wij graag overleggen, dit in verband met de prijs.

2 nieuwe dakkapellen

Graag wil ik een complete en gespecificeerde prijsopgave voor het schilderen van twee in maart 2019 geplaatste dakkapellen. Dit graag inclusief bijkomende kosten voor bijvoorbeeld een stijger, voorrijkosten en BTW. Er mogen geen bijkomende kosten zijn. Dakkapellen bevinden zich op de 2e verdieping en het huis dateert uit 1970. De dakkapellen zijn aan de achterkant via de slaapkamer makkelijk bereikbaar. Beiden dakkapellen zijn via een ladder te bereiken, als dit niet mogelijk is kan er een stijger worden geplaatst. De dakkapellen zijn van Trespa, maar de te schilderen delen van de raamkozijnen zijn van hout. Ze moeten wellicht gereinigd worden en ligt opgeschuurd voordat er geschilderd kan worden. Een raam is ongeveer 3,20 meter breed en 1,10 hoog en het andere raam is ongeveer 5,40 meter lang en 1,10 meter hoog. Voor: draai/ kiepraam - vastraam - draai/ kiepraam Achter: draai/ kiepraam - vastraam - draai/ kiepraam - vastraam - draai/ kiepraam.

boeidelen van de dakgoot en dakkapellen schilderen

Het schuren, opvullen en schilderen van boeidelen voor en achter het huis 15 vierkante meter. Het schilderen van dakkapel voor en achter op puntdak inclusief boeidelen 8 vierkante meter. Trap of steiger is waarschijnlijk nodig. Het is de bedoeling dat de kleur overeenkomt met de kleur van de buren, ik geloof dat dit Ral9010 is.

Dakkapellen schilderen

Ik wil 3 dakkapellen schilderen. Misschien ook een dakgoot. De afmetingen weet ik niet precies dus het zal fijn zijn als u dit voor mij op kan meten. Ik zorg voor verf en de kwasten.

2 dakkapellen schilderen en eventueel houtrot herstellen

We willen graag 2 houten dakkapellen laten schilderen en eventuele houtrot herstellen. Gaat om 2 dak kapellen, een met 2 ramen, en een met 4 ramen. De kozijnen moeten ook geschilderd worden. Onder een van de dakkapellen ligt ook een zonnepaneel. Hiermee moet rekening worden gehouden.

Schilderen voorgevels van 16 appartementen

Gaarne een paar offertes voor het schilderen van de voorgevel van 16 appartementen, begane grond, 3 verdiepingen, dakrand en 4 dakkapellen. Eind mei hebben we de jaarlijkse VvE vergadering waarbij uw offerte wordt besproken.

Schilderen dakkapellen en dakgoten

Wij willen de dakkapellen en de dakgoten laten schilderen. Schuren eventueel repareren, gronden en 2 keer aflakken. Wij zorgen zelf voor de verf (Sikkens).

Schilderwerk dakkapellen (2x) ramen en kozijnen

Schilderen van dakkapellen (2x) ramen en kozijnen.

Schilderen dakkapellen

Ik heb 2 dakkapellen op de 2e verdieping die geschilderd dienen te worden. De dakkapellen zijn ongeveer 5,5 meter breed en zullen op korte termijn uitgevoerd moeten worden.

3x dakkapel schilderen

Ik zoek een schilder die drie houten dakkapellen aan de buitenzijde zou kunnen schilderen. Het gaat om werk op de eerste verdieping van een vrijstaande woning. Het gaat dus om de kozijnen en de buitenzijde van de dakkapellen.

Partners

Partners van Casius