Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor 2 dakkapellen schilderen:

2 dakkapellen schilderen

Voor en achterdakkapel schilderen, het houtwerk en de kozijnen. Professionele verf is al gekocht. Als het kan zonder steiger plaatsing graag.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 dakkapellen schilderen uit heel Nederland:

Alle kozijnen schilderen

Ik wil graag alle kozijnen (ongeveer 12) van mijn tussen woning schilderen incl. twee dakkapellen. Achterstallig onderhoud, moet ook goed in de grondverf.

Twee dakkapellen laten schilderen

Schilderen van de voor en achterkant dakkapellen.

Kozijnen en dakkapellen schilderen

Het buiten schilderen van 2 kozijnen op de eerste verdieping en een dakrand en 2 dakkapellen op de 3e verdieping.

Schilderen ramen, deuren en 2 dakkapallen (alles hardhout)

Alle ramen en deuren (hardhout) aan buitenkant van rijtjeswoning schilderen. Ook 2 dakkapellen (ook van hardhout). Dakkapellen via veranda tuinzijde makkelijk bereikbaar.

Verbouwing 1 jan 2020

- dichte keuken -> open keuken. 2 deuren dichtmaken. - leidingen klaarmaken voor nieuwe keuken - nieuwe vloer woonkamer/keuken, - open haard smaller maken - alles schilderen/muren verven - 2 trappen bekleden met vlierbedekking - 3 kamers verven - trap/hal verven - zolder 2 dakkapellen - 2 muren eruit (architect maakt ontwerp) 1 kleine moet vergroot worden, helemaal afgewerkt. - douche/wastafel - elektriciteit (4 stopcontacten 1 lichtknop) - schilderen/verven - nieuwe vloer zolder - wasmachine leiding naar badkamer en naar de bijkeuken

Buitenschilderwerk bij een hoekwoning realiseren

Ik zoek een schilder die 2 dakkapellen, boeiboorden dak en de kozijnen van de eerste verdieping zou kunnen schilderen. Het gaat om houten delen die geschilderd moeten worden. Het betreft een twee-onder-een-kap-woning dus ook de zijkanten van de woning (boeiborden) moeten geschilderd worden.

Schilderen kozijnen buitenkant huis

Het gaat om 8 raamkozijnen 2 dakkapellen, dakgoot voor- en achterkant huis en dakoverschot zijkanten huis. Bakgoot in het wit. De raamkozijnen in sigmar coating S2U S2020R90B hoogglans, dakoverschoten in het wit zijkanten van dakappel grijs.

buiten schilderen ramen en deuren en kozijnen

Ik heb schilderwerk voor en achterkant van een tussen eengezinswoning. Het gaat om 2 deuren, 8 ramen en 2 dakkapellen.

schilderen overstek en dakkapel

Wij willen de windveer overstekken van circa 24 meter laten schilderen en ook de goot overstekken (inclusief de onderkant ervan) van circa 22 meter. Verder willen we 2 dakkapellen (zijkant en voorkant exclusief de raamkozijnen ) laten schilderen in de door ons gewenste kleur. De afmeting van dakkapellen zijn ongeveer 2 x 1,50 meter. Alles moet eerst gegrond worden met een multiprimer (ondergrond is trespa denken we) en daarna afgelakt in de door ons gewenste kleur. De donkere delen van de windverenoversteken en goot overstekken en de zijkanten van de dakkapellen willen we in de kleur 7024. De onderkant van de goot overstekken willen we in de kleur Ral 9001. De nok is ongeveer 10 meter hoog. Een ladder is makkelijk te plaatsen, maar een steiger kan op sommige delen lastig worden. Aan de ene kant hebben wij een balkon en aan een andere kant een pergola die we niet kunnen verplaatsen. Wie de verf regelt willen wij graag overleggen, dit in verband met de prijs.

2 nieuwe dakkapellen

Graag wil ik een complete en gespecificeerde prijsopgave voor het schilderen van twee in maart 2019 geplaatste dakkapellen. Dit graag inclusief bijkomende kosten voor bijvoorbeeld een stijger, voorrijkosten en BTW. Er mogen geen bijkomende kosten zijn. Dakkapellen bevinden zich op de 2e verdieping en het huis dateert uit 1970. De dakkapellen zijn aan de achterkant via de slaapkamer makkelijk bereikbaar. Beiden dakkapellen zijn via een ladder te bereiken, als dit niet mogelijk is kan er een stijger worden geplaatst. De dakkapellen zijn van Trespa, maar de te schilderen delen van de raamkozijnen zijn van hout. Ze moeten wellicht gereinigd worden en ligt opgeschuurd voordat er geschilderd kan worden. Een raam is ongeveer 3,20 meter breed en 1,10 hoog en het andere raam is ongeveer 5,40 meter lang en 1,10 meter hoog. Voor: draai/ kiepraam - vastraam - draai/ kiepraam Achter: draai/ kiepraam - vastraam - draai/ kiepraam - vastraam - draai/ kiepraam.

Partners

Partners van Casius