Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Amstelveen of directe omgeving.

2505 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Amstelveen:

Fotobehang plakken

Fotobehang moet op de muur geplaatst worden. Afmeting is 4 x 2.30 meter en er is geen voorwerk nodig. Behang heb ik al, lijm graag meenemen. Bij voorkeur op korte termijn starten.

Trap laten spuiten

Graag ontvang ik een indicatie voor het wit spuiten van mijn dichte trap met 12 treden. De trap is op dit moment ook wit.

Deuren ophalen, spuiten en terugplaatsen

Ik heb 2 opdekdeuren die voor en achter gespoten moeten worden in RAL9001. Of het hoogglans of zijdeglans betreft graag in overleg. Het zijn standaarddeuren die zijn opgeleverd bij de bouw (afgespoten).

Schilderen van wanden en plafonds

Wij gaan verhuizen en zouden graag de wanden en plafonds van de begane grond, 60 m2, en eerste verdieping, 40 m2, willen laten schilderen. Kun u een indicatie van de kosten geven?

Betonvloer schilderen

Op de begane grond hebben wij een houten vloer liggen. Deze zal ik zelf verwijderen en hierna dient de betonnen vloer te worden geschilderd. De oppervlakte is 35 m2 en de vloer zal door de vakman beoordeeld moeten worden of hier overheen geschilderd kan worden. Het betreft de woonkamer, de hal en de keuken.

Garden bench painting

I have a garden bench which has 12 wood boards, which can be removed from the bench. The boards approximately 2 meters long and require to be repainted with outdoor paint. What would it approximately cost and how long would it take? I would bring you the boards. Ik heb een tuinbank die bestaat uit een metalen frame met 12 houten planken. Deze planken van 2 meter lang kan ik verwijderen en naar de vakman toe brengen. Ze zullen geschuurd moeten worden en daarna geschilderd.

Trap schilderen

Open trap met 15 treden laten schilderen+dichte trap laten schilderen+Hek schilderen, wangen schilderen. Verf moet krasvrij en met antislip zijn.

Binnendeuren spuiten

Ik heb 4 binnen deuren die gespoten moeten worden in een kleur 9001. Het gaat om nieuwe deuren die gegrond zijn. Wel zijn de deuren op maat gemaakt dus er is een stukje deur waar geen grondverf meer zit.

Gang behangen

Graag een behang ophangen van 2 bij 1,20 m.

Muren en plafonds laten sauzen

De klant wil in zijn 3 kamer woning van 60 vierkante meter de muren en de plafonds laten sauzen met latex of muurverf. De exacte vierkante meters van de klus kon de klant niet schatten.

Muren, plafond en deuren schilderen

6 deuren, 7 kamer incl toilet keuken badkamer

Stucwerk en behang herstellen (171012-000301)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant stucwerk en behang herstellen. Er is schade ontstaan na het verwijderen van frogtape. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst van en bij akkoord van uw offerte door Praxis. Gelieve referentie '171012-000301' te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Eettafel bewerken

Momenteel is mijn eettafel 160x90 van MDF hout in de kleur Sonoma eiken kleur. Ik wil deze tafel graag laten bewerken/verven. Het moet namelijk wat donker en robuuster worden.

6 binnendeuren spuiten

Ik heb in mijn woning 6 vlakke opdek binnendeuren zonder ruitjes. Ik wil deze deuren hier laten ophalen, laten spuiten in zijdeglans RAL 9010 en vervolgens weer laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnen schilderwerk

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat op 71 m2 plafonds witten of spuiten en 100 m2 wanden sauzen of spuiten. Eventueel een in een zachte kleur. De woning wordt half november opgeleverd en is dan meubelvrij. Graag advies en een offerte.

Dakkapel schilderen

Dakkapel schilderen

Slaapkamer schilderen en/of stuken

1 Slaapkamer schilderen: -1 gevelkozijn en 2 kleine ramen -1 radiatorombouw 4,50 m2 -1 koof 1,50 meter -1 deur en kozijn 1 zijdig - wanden en plafond 35 m2 Verf voor muren/plafond hebben wij zelf merk Satin Veloute. Voor kozijnen en deur in principe ook maar dan van een ander goed merk. Graag tevens offerte voor muren en plafond totaal 35 m2 stucwerk.

Antieke kaptafel zwart schilderen

Ik wil graag een antieke kaptafel laten schilderen, met spiegel. De werkplek is goed bereikbaar.

Behangen met fotobehang

Ik wil in mijn woning fotobehang aanbrengen. Het gaat om 2 stukken wand van ieder 1,90 bij 2,20 hoog.

Wanden met fotobehang beplakken

Ik wil graag een wand van ongeveer 5 meter breed en 2,1 meter hoog met fotobehang laten beplakken. Graag prijs inclusief levering fotobehang, eventueel met eigen foto en inclusief het beplakken. In de wand zit een onderbreking van ongeveer 1,2 meter breed (TV nis), deze dient niet te worden mee geplakt.

Huis van binnen schilderen

HOUSE 109 M2 CEILINGS AND WALLS TO BE PAINTED. TOTAL SURFACE TO BE PAINTED IS 380 M2.

Nieuwe, massieve deuren schilderen

Betreft 9 nieuwe deuren massief reeds gegrond daarbij kozijnen.

Plafond witten na waterschade

Ik heb in mijn woonkamer lichte waterschade aan een plafond van 10 x 6 m. Ik wil daarom het hele plafond laten witten. Ik heb een offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik hoor graag vooraf wat het opmaken van de offerte kost.

Kamers laten behangen

3 kamers behangen: 1 kamer 4 x 4 meter met 3 deuren en 1 hele muur is raam met daaronder verwarming en 1 muur verven. 1 kamer 5 x 2 meter. 10m met raam, verwarming en inbouwkast die niet verplaatst kan worden 1 kamer 5x2. 10m met raam, verwarming en inbouwkast en andere kast waar omheen behangen kan worden.

Buitenschilderwerk

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor het schilderen van mijn kozijnen. De afmetingen (cm) zijn als volgt: Beganegrond: Schuifpui 230 x 280 hxb Keukendeur 230 x 216 hxb Voordeur 235 x 100 hxb 1ste verdieping: Slaapkamer 1 140x 250 hxb Slaapkamer 2 130x 220 hxb Slaapkamer 3 130 d 185 hxb 2e verdieping: Dakkapel 160 x 333 hxb 2 dakramen van 100 x 100 deze hebben geen lak. Volgen mij zijn ze onderhoudsvrij maar weet het niet zeker. Graag wil ik drie offertes 1. All-in zowel buiten als binnen 2. Alle verdiepingen alleen buitenschilderwerk 3. Alleen 1ste en 2e verdieping buitenschilderwerk