Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor onbehandeld houten kast schilderen:

Onbehandeld houten kast schilderen

Het gaat om het schilderen van een houten stellingkast. (ivar, Ikea) Hout is nog onbehandeld. 3 lange staanders, 12 planken, 1 ingebouwd kastje met 2 deurtjes en 3 planken.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onbehandeld houten kast schilderen uit heel Nederland:

Maatwerk kast en bureaublad plaatsen

Ik wil graag een maatwerk kast en bureaublad tegen de zijmuur van onze aanbouw laten maken. Het geheel moet bestaan uit drie delen van rechts naar links (zie vooraanzicht): kast, bureaublad en smalle staander. De kast is ongeveer 1,0 x 0,5 x 2,6 meter (lxbxh), het blad is ongeveer 1,9 x 0,7 (meter lxb) en de staander 0,3 x 0,3 x 2,6 meter(lxbxh). Het blad moet aan de linkerzijde dicht zijn aan de onderkant d.m.v. een plaat en tevens moet het aansluiten tegen de staander. Het geheel is 3,2 meter breed (zie bovenaanzicht). De kast moet voorzien zijn van 4 houten deurtjes en verder legplanken. De staander heeft 2-3 vakken met een deurtje of laatje en verder alleen legplankjes. Het bureaublad moet afgeronde hoeken hebben. Het geheel mag in onbehandeld geschuurd blank hout opgeleverd worden wij willen het zelf lakken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Latex spuitwerk uitvoeren

We hebben een verticale scheur (volle hoogte) in een gipswand die gerepareerd moet worden. Deze is door en door en er zit aan beide zijden (gesausd) spackwerk op (Brander Crystal). Wat kan je daar aan doen? Het plafond is 60 m2 onbehandeld spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 90 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 15 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur grijs/blauw wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60 De vakman is verantwoordelijk voor het afval en de werkplek is goed bereikbaar.

Montage van een houten vloer

Graag ontvang ik een offerte voor de montage van een Cando houten vloer onbehandeld eiken. Zwevend te leggen; wel met kopse en lange kanten verlijmd. Zolder etage rechthoekige ruimte 31 m2. 1e verdieping, 3 slaapkamers en overloop totaal 33 m2. Ondervloer levering en leggen wordt door mijzelf gedaan evenals plinten.

Larix of Douglas schaaldelen schutting plaatsen

Een schutting plaatsen van onbehandeld Douglas/Lariks houten schaaldelen, gepotdekseld. Circa 20 meter lengte en 2.20 hoog met hardhouten palen. Ik heb een foto als voorbeeld van hoe het moet worden.

Tuinkast monteren

Ik heb interesse in de aankoop van een houten opbergkast voor in de tuin, deze is nu voor 199,- euro te koop bij Praxis. Het gaat om artikelnummer EAN8711216415916. De kast is van onbehandeld vuren en meet 163 x 149 x 83 cm. Ik wil graag weten wat de montagekosten zullen zijn.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Wij hebben momenteel een vlizotrap naar de zolder. Graag laten wij die verwijderen en het trapgat dichten. We willen een nieuw trapgat laten maken in de houten zoldervloer en daar een vuren houten trap, onbehandeld, laten plaatsen. Graag laten wij de trap hier goed inmeten en ontvangen een offerte.

Lekkage aan kozijnen verhelpen

Ik wil advies van iemand voor het verhelpen van lekkages aan onbehandeld Eiken houten kozijnen. Het zijn kozijnen op de begane grond en de eerste verdieping van een boerderij. Het zijn in totaal 4 kozijnen die lek zijn. Het zijn drie getoogde kozijnen op de begane grond en een gewoon kozijn op de eerste verdieping. Een van de kozijnen heeft dubbel glas. De kozijnen zijn van 1975. We zijn alleen geïnteresseerd in het herstellen van de kozijnen.

Verwijderen roet binnenkant schuur

Na een klein schuurbrandje moet het roet in de schuur verwijderd worden van het dak, underlayment en houten balken. Ongeveer 12 m2. En wat zijn eventueel de kosten van het reinigen van de wanden. Wanden zijn van onbehandeld vurenhout. Schuur is l 3.5 x br 3m x h 2m.

Houten vloer voor horecagebruik laten leggen

Eikenhouten vloer van 16 mm. dik (onbehandeld) in stroken van lengte 200 mm. en breedte 50 mm. in visgraatmotief laten leggen. Het totale vloeroppervlak is 80 m2. De vloer is bestemd voor horecagebruik.