Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor onbehandeld houten kast schilderen:

Onbehandeld houten kast schilderen

Het gaat om het schilderen van een houten stellingkast. (ivar, Ikea) Hout is nog onbehandeld. 3 lange staanders, 12 planken, 1 ingebouwd kastje met 2 deurtjes en 3 planken.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onbehandeld houten kast schilderen uit heel Nederland:

Wanden en plafond spuiten

Het spuiten (verf) van de wand en het plafond inclusief 5 houten spanten, gaat om een nieuwe mansarda kap, 12,5 meter lang, wanden zijn 2,5 meter hoog, plafond is 2 x 2 meter (2 dakdelen die bovenaan eindigen in een punt) kopgevels hoeven niet te worden gespoten. Het gaat in totaal om ongeveer 175 m2. De bedoeling is om de wanden (zijn wit geplastificeerde unilin platen) en de houten spanten (is nieuw onbehandeld vurenhout) in 1 keer te spuiten met een geschikt product. Gaat om nieuw werk, er hoeft derhalve niets afgeplakt te worden.

Houten boshuisje schilderen

Recreatie woning van huis. Deels zwart deels onbehandeld. Moet geheel zwart geschilderd worden.

Duurzaam gevelafwerking plaatsen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We gaan verbouwen. Willen een duurzame houten gevelafwerking die van binnen doorloopt naar buiten. De kleur moet licht zijn, niet geel of donker. Liefst de lichte kleur van onbehandeld geschaafd populier. Buiten ca. 16 m2 binnen ca 22 m2 De verbouw zal voor een deel door een bouwkundig aannemer worden uitgevoerd (hoofddraagconstructie) het timmerwerk zal in eigen beheer worden uitgevoerd. Wie moet de werken uitvoeren? Indien er voorbereidende werken nodig zijn kan ik deze zelf uitvoeren

Houten gevelbekleding met isolatie

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tuinhuis en schuur (nieuw) gevelbekleding (hardhout eik, lariks of hittebehandeld vurenhout).. twijfel over onbehandeld of zwart maken.

Maatwerk kast en bureaublad plaatsen

Ik wil graag een maatwerk kast en bureaublad tegen de zijmuur van onze aanbouw laten maken. Het geheel moet bestaan uit drie delen van rechts naar links (zie vooraanzicht): kast, bureaublad en smalle staander. De kast is ongeveer 1,0 x 0,5 x 2,6 meter (lxbxh), het blad is ongeveer 1,9 x 0,7 (meter lxb) en de staander 0,3 x 0,3 x 2,6 meter(lxbxh). Het blad moet aan de linkerzijde dicht zijn aan de onderkant d.m.v. een plaat en tevens moet het aansluiten tegen de staander. Het geheel is 3,2 meter breed (zie bovenaanzicht). De kast moet voorzien zijn van 4 houten deurtjes en verder legplanken. De staander heeft 2-3 vakken met een deurtje of laatje en verder alleen legplankjes. Het bureaublad moet afgeronde hoeken hebben. Het geheel mag in onbehandeld geschuurd blank hout opgeleverd worden wij willen het zelf lakken. Wij ontvangen graag uw offerte.

Houten berging met zadeldak plaatsen

Ik zou graag de kosten weten voor het plaatsen van de houten Berging GR2/zadeldak Afmeting: 180x90 cm en 216 hoog van Praxis. Plaatsen op het terras. Technische specificaties: Behandeld Onbehandeld Deur dubbel Dakbedekking Bitumen Benodigd dakshingles Ik zorg dat alle materialen aanwezig zijn.

Latex spuitwerk uitvoeren

We hebben een verticale scheur (volle hoogte) in een gipswand die gerepareerd moet worden. Deze is door en door en er zit aan beide zijden (gesausd) spackwerk op (Brander Crystal). Wat kan je daar aan doen? Het plafond is 60 m2 onbehandeld spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 90 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur wit De wanden 15 m2 gesausd spackwerk te spuiten in kleur grijs/blauw wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60 De vakman is verantwoordelijk voor het afval en de werkplek is goed bereikbaar.

Montage van een houten vloer

Graag ontvang ik een offerte voor de montage van een Cando houten vloer onbehandeld eiken. Zwevend te leggen; wel met kopse en lange kanten verlijmd. Zolder etage rechthoekige ruimte 31 m2. 1e verdieping, 3 slaapkamers en overloop totaal 33 m2. Ondervloer levering en leggen wordt door mijzelf gedaan evenals plinten.

Larix of Douglas schaaldelen schutting plaatsen

Een schutting plaatsen van onbehandeld Douglas/Lariks houten schaaldelen, gepotdekseld. Circa 20 meter lengte en 2.20 hoog met hardhouten palen. Ik heb een foto als voorbeeld van hoe het moet worden.

Tuinkast monteren

Ik heb interesse in de aankoop van een houten opbergkast voor in de tuin, deze is nu voor 199,- euro te koop bij Praxis. Het gaat om artikelnummer EAN8711216415916. De kast is van onbehandeld vuren en meet 163 x 149 x 83 cm. Ik wil graag weten wat de montagekosten zullen zijn.