Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Alkmaar of directe omgeving.

1939 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, wit latex spuiten binnenmuren van herenhuis uit 1903 (4 verdiepingen), buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Alkmaar:

Buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten

Ik wil graag mijn buitenkozijnen en deuren opnieuw laten schilderen en een stuk trespa buitengevel. Daarnaast wil ik 3 glaslaten laten vervangen, waarvan 2 preventief ( laten beoordelen of dit nodig is) op de eerste verdieping. Op de kozijnen zijn rolluiken gemonteerd. Dit zou geen probleem moeten vormen voor het vervangen. Graag wil ik de zichtbare bare delen 1e verdieping van de kozijnen geschilderd hebben. Dus om de gemonteerde delen rolluiken heen. Dus zal het schuren iets meer tijd vergen, om niet de profielen te beschadigen.

Schilderwerk

Goedemiddag, ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het opnieuw schilderen van een plafond met lekkage (waterschade) circa 50 m2.

Nieuwbouw appartement behangen en eventueel schilderen

Ons appt wordt naar alle waarschijnlijkheid eind juni/begin juli opgeleverd. Wij willen graag vliesbehang door het gehele huis m.u.z. van de badkamer en de toilet als vervanging van de stukadoor De muren zijn 2.60 m hoog. Mijn inschatting is dat het om ongeveer 185/200 m2 gaat ( in de buitenmuren zitten in totaal 8 french windows, dat scheelt enerzijds veel m2 maar anderzijds zijn er daardoor natuurlijk vrij veel hoeken. wij nemen aan dat u waar nodig zelf schuurwerk verricht om de muren glad te maken. Wij zien uw globale offerte graag tegemoet, gesplitst in behangwerk en indien wij dat wensen schilderwerk van dat behang in 1 of meer (standaard) kleuren. Als wij voor u kiezen krijgt u op de inmeetdag , 2 april, de gelegenheid de maten te nemen en dan een definitieve offerte uit te brengen.

Behangen vinylbehang

Behangen van patroon behang. 430 x 250 cm. Ondergrond is glad gestucte muur.

Plafond witten en licht beschadigde plek herstellen

Ik zoek een vakman om een licht beschadigde plek op het plafond te repareren (circa 20 cm x 5 cm). Hiervoor moet het plafond van 50 m2 opnieuw gewit worden. Deze klus mag vanaf volgende week starten.

Betonvloer schilderen

Graag zou ik vrijblijvend informatie en een kostenplaatje ontvangen voor het opnieuw schilderen van een bestaande betonvloer (reeds geschilderd). Ca. 70 m2. Zit al een coating op.

Plafond schilderen

Het betreft binnen schilderen van plafond 3 x 5 meter, 1 muur van 2 x 3 meter.

Deuren, kozijnen, trappen, wanden schilderen

Ik ben op zoek naar iemand voor binnenschilderwerk. Het gaat om 2 trappen, 10 deuren en 10 kozijnen. Ik ontvang graag een offerte exclusief de verf.

Trap en 5 deuren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die een trap van twee verdiepingen en 5 deuren voor mij kan schilderen.

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van 3 deuren en 11 kozijnen aan de buitenzijde.

Het schilderen van een open en dichte trap

Ik zoek een schilder die twee trappen kan schilderen in onze woning. Wij hebben een nieuwbouw huis en daarvoor willen wij de trap en uiteraard dan ook de zijkanten van de trap geschilderd hebben. Beneden is een dichte trap en boven is een open trap. Naast de treden en de stootborden moeten ook de wangen en de balustrade geschilderd worden.

Behangen van de wanden

Ik wil graag mijn nieuwbouwwoning laten behangen. Het gaat om de badkamer, keuken, slaapkamer, hal, trapopgang en overloop. Het totaal is 135 m2. Ik wil graag renovliesbehang gebruiken.

Plafonds laten schilderen of spuiten

Ik wil graag de plafonds van mijn nieuwe huurwoning laten schilderen of spuiten. Het is ongeveer 60 m2. Misschien ook de muren, maar daar wil ik graag advies over. Het appartement is in Haarlem. alles voor de vakman

Buitenkant schilderen van de woning

Ik wil de buitenzijde van mijn huis laten schilderen. In eerste instantie krijgt enkel de bovenverdieping een renovatie. Aan de voor- en achterzijde zitten twee kozijnen. Ook de houten omlijsting wil ik graag geschilderd hebben.

Glasvezel behang aanbrengen

Om onze woonkamer, slaapkamer, wc en hal op te knappen willen wij de boel behangen met glasvezelbehang om daar vervolgens overheen te kunnen schilderen. Het gaat om 80 m2 bij elkaar. Gezien wij zelf geen ervaring hebben met het behangen van glasvezel zijn wij opzoek naar iemand met ervaring. Wij hebben al het behang aangeschaft.

Slaapkamer opnieuw behangen

Ik wil graag mijn slaapkamer opnieuw behangen ik heb alleen geen idee hoe dit moet en wat je er voor nodig hebt

Woning schilderen

Het betreft een nieuwbouw woning in Alkmaar. Het is circa 250 m2 totaal aan wandoppervlak. Verdeeld in circa 135 m2 gibo blokken en circa 115 m2 'behangklare' wanden. Zouden we een offerte kunnen ontvangen waarbij jullie werken met: Sigma Pearl clean mat (wit) voor de wanden. Sigma S2u Nova primer (wit) voor het gronden van de trappen, kozijnen en deuren buitengevels. Sigma S2u Nova Satijn voor het aflakken van de trappen, kozijnen en deuren buitengevels.

Airless latex aanbrengen

Wanden zijn nieuw gestuukt. 201m2 wand en 74m2 plafond. Weinig afplakwerk. Wanden betreft vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Plafonds spuiten

Het gaat om een appartement op begane grond, ongemeubileerd. Plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 85

Latex op plafonds en muren spuiten

Het betreft een bestaande woning van 14 jaar oud met glad stucwerk, muren en plafond zijn al eens gespoten, niet professioneel. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 85

Latex spuitwerk op een wand en plafond na lekkage

Er is lekkage geweest in mijn woning en ik wil een indruk krijgen wat het kost om de wanden en het plafond opnieuw te spuiten met latex. Ik ben daar nog niet aan toe want eerst moet de oorzaak van de lekkage verholpen worden. Het gaat om 10 m² wanden en 25 m² plafond. Op de wanden zit oud stucwerk en op het plafond spackspuitwerk. Dat is al eerder met latex afgespoten. Ik ontvang graag uw offerte.

Hal schilderen op twee woonlagen

Wij wonen in een oud en monumentaal pand met hoge plafonds. We zoeken een schilder voor het witten van de muren en plafonds in de hal op de begane grond en eerste verdieping. Het aantal m² moet hier even worden opgemeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Onbehandeld houten kast schilderen

Het gaat om het schilderen van een houten stellingkast. (ivar, Ikea) Hout is nog onbehandeld. 3 lange staanders, 12 planken, 1 ingebouwd kastje met 2 deurtjes en 3 planken.

Reparatie van het plafond

Repareren na daklekkage Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Keukenruimte schilderen

Betreft een offerte voor de verzekering. Het plafond van de keuken (20 m2) is door lekkage verkleurt een moet opnieuw geverfd worden. Daarnaast wil ik eventueel de hele woning laten verven. Het is een twee onder een kapwoning met een woonoppervlak van ongeveer 180 m2. Graag ontvang ik een offerte.