Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor meubelen spuiten:

Meubelen spuiten

Graag laat ik een opbergkast en een tv-meubel spuiten. Ik weet nog niet in welke kleur. Of er eerst geschuurd moet worden, weet ik niet. Opbergkast: 120 x 165 x 50 cm Tv meubel: 200 x 40 x 50 cm Graag een prijs indicatie.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meubelen spuiten uit heel Nederland:

Plafond laten witten

Wij willen graag het plafond in de woonkamer opnieuw laten witten. (Niet spuiten in verband met meubelen en stenen muur). Het plafond is 45-50 m2.

Meubelen laten spuiten of schilderen

Wij hebben 2 meubelen die we graag in een andere kleur zouden willen laten spuiten of schilderen.. De meubels zijn nog in een prima staat, maar de kleur past niet meer in het interieur wat we voor ogen hebben. Graag zou ik willen weten wat dit in totaal zou kosten? Met vriendelijke groet,

Muren en plafonds glad stucen

Wanden en plafonds behandelen met afdekkende nicotine coating, muren en plafonds glad stuken, nu granol muren en gekorreld plafonds, daarna latex spuiten wit. Alles gelijkvloers. Ook enkele meubelen, vloeren en keuken afplakken. Wanden Vierkante meter: 155 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 90

spuitwerk

Ik zat even op jullie site te kijken en zag dat er nog niks bij stond voor het spuiten van meubelen, radiatoren, keukens enz. Wij hebben een meubelspuiterij in Dalen en nu was mijn vraag hoe kan ik in aanmerking komen om via jullie site ook offertes te maken.