Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Noord-Holland.

2635 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren van het huis sausen, schilderen voorgevels van 16 appartementen, nieuwbouw woning wanden sausen, behangen en kitten van 380 m2 wanden, muren (325 m2) en plafond sauzen, vloer schilderen, wanden in nieuwbouw woning spuiten, binnen sauzen, plafond en muren spuiten of schilderen, renovlies behang plaatsen op wanden en sausen, renovlies behang plaatsen, binnen- en buitenschilderwerk volledige woning, volledig buitenschilderwerk woning, muren spuiten, het schilderen en behangen van wanden en plafonds, muren van nieuwbouw appartement schilderen of spuiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Noord-Holland:

zondag 19 mei 2019

Schilderen dakkapel

Ik ben op zoek naar een schilder die mijn dakkapel kan schilderen. De verf is al aanwezig.
zondag 19 mei 2019

2 muren behangen

Er dienen 2 muren opnieuw behangen te worden met vliesbehang. Er is 1 muur 5.70 meter lang en 2.50 meter hoog, de andere muur is 2.30 bij 2 meter groot. Het behang en de lijm is aanwezig.
donderdag 16 mei 2019

Muren winkelruimte schilderen

Ik wil graag 4 muren verven met een deur en 2 kozijnen. De winkelruimte is 143 m2. Er dient enig voorwerk gedaan te worden zoals enkele gaten vullen. Ontvang graag de offerte inclusief al het materiaal en een prijs indien mogelijk per m2.
woensdag 15 mei 2019

Boeiboord schilderen

Graag zouden wij van ons huis het boeiboord aan de voorkant laten schilderen, deze ligt op 6 meter hoog. Ongeveer 5,5 m2 schilderwerk.
zondag 12 mei 2019

Woning laten schilderen

Ik wil de buitenkant van een vrijstaande woning schilderen. 1 deur en 20 kozijnen. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 9 mei 2019

Vloer schilderen

Ik wil de nieuwe Anhydriet vloer in de woonkamer van 60 vierkante meter met epoxy betonverf laten schilderen. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 9 mei 2019

Daklijsten schilderen

Wij willen op zeer korte termijn de daklijsten van onze woning laten schilderen. Heeft u hier qua tijd mogelijkheden voor en zo ja, kunt u hiervoor een offerte maken?
maandag 6 mei 2019

Binnen sauzen

De woning is van de jaren 70, maar alle muren zijn wel na verbouwing opnieuw gestukt. Het gaat in totaal om 120 m2 woonoppervlakte. Dat maakt 428 kubieke meter. Maar daarvan moet er natuurlijk nog wel heel wat worden afgetrokken: trappenhal, een groot deel van badkamer en wc die betegeld zullen zijn, de muren waar de keukenkasten bevestigd zijn. Ik kan momenteel geen foto's toevoegen omdat het huis nog verder verbouwd moet worden. Het gaat in totaal om een gang, hal, drie slaapkamers, woonkamer, en dus delen van keuken, badkamer en wc. Plafonds moeten ook worden gesausd. Dit alles met 90/10 witte verf. Het zou vermoedelijk moeten gebeuren rond eind juni. We weten nog even niet of er dan al de uiteindelijke vloeren in zullen liggen. Hopelijk weet u aldus voldoende. Ik begrijp volkomen als u tot een grove schatting komt. Er zijn geen parkeerkosten.
maandag 6 mei 2019

Plafond en muren spuiten of schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die mij plafond en muren kan schilderen of spuiten. Plafond 74 m2 Muren 101 m2 Offerte voor spuitwerk merk verf sikkens of sigma Muren zijn opnieuw gestuct.
maandag 6 mei 2019

Voordeur en deur carport schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van alleen de deuren (geen kozijnen) op de begane grond. Het gaat alleen om de buitenkant van de deuren. Het gaat om 2 houten deuren, waarvan 1 overdekt is en de andere als voordeur geldt.
zondag 5 mei 2019

Kozijnen voorkant schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van alle houten kozijnen aan de voorzijde van ons pand. Het gaat om de begane grond, eerste-, tweede- en derde verdieping. Het pand is goed bereikbaar.
vrijdag 3 mei 2019

Voordeur schilderen

Ik ben een medewerker van de praxis, en ik heb een klacht binnen gekregen van een klant die een geverfde deur bij ons heeft besteld. Dhr is er achter gekomen dat er blaasjes in de deur zitten en wilt dit zo snel mogelijk opnieuw geverfd zien. Vandaar de offerte aanvraag. U kunt contact met mij opnemen, de klus word door ons betaald. Ik ontvang graag de offerte.
donderdag 2 mei 2019

Badkamertegels schilderen

We willen de vloer (incl. douche) en deel van de tegels van de badkamer laten schilderen. Bij elkaar een kleine 10 m2. Ook een paar gaten in de tegels wegwerken. Vloer in een donkerder grijs en wanden lichter (wit). Vakman mag al het materiaal verzorgen.
woensdag 1 mei 2019

Opnieuw lakken trap

Ik wil mijn eikenhoutentrap opnieuw laten lakken. Voor en achterkant. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 1 mei 2019

Kozijnen en dakomlijsting schilderen

Ik wil 4 kozijnen en een dakomlijsting laten schilderen. Het betreft een tussenwoning. Achter hangt een zonnescherm. Dus de bovenkant kozijnen kan niet.
woensdag 1 mei 2019

Volledig buitenschilderwerk woning

Ik zoek een schilder die het volgende kan schilderen: -voorgevel 3 kleine kozijnen 2 middelgrote kozijnen 1 groot kozijn incl 2 openslaande kozijnen 1 dakgoot zijkanten van dakkapel - achtergevel openslaande deuren 2 deuren 4 kleine kozijnen 2 openslaande kozijnen
dinsdag 30 april 2019

10 deuren schilderen

Ik zoek een schilder voor het schilderen van 10 binnendeuren in antraciet grijs, waarvan 6 deuren met glasraampjes en 4 helemaal dicht. Het gaat om houten deuren die eerst opschuurt moeten worden.
maandag 29 april 2019

Muren spuiten

Ik ben op zoek naar iemand die de muren kan spuiten. Het gaat om de woonkamer en de gang 100 m2
maandag 29 april 2019

Trap en 5 deuren schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die een trap van twee verdiepingen en 5 deuren voor mij kan schilderen.
maandag 29 april 2019

Plafond spuiten met latex

Er dient 70 m2 plafond gespoten te worden met latex. Offerte inclusief al het materiaal aub.
maandag 29 april 2019

Latex spuitwerk plafond en muren

We willen graag de muren voorzien van een nieuwe laag verf. Het huis is 15 jaar oud en dit wordt de eerste keer dat de muren en het plafond geschilderd worden. Op 21 en 22 mei wordt de vloer geschuurd en geolied. Het zou fijn zijn als de muren en plafond voor die datum klaar zouden zijn. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 85
zondag 28 april 2019

Kozijnen schilderen

Ik ben op zoek naar iemand die alle kozijnen op de derde verdieping voor mij kan schilderen. Zie de bijgestuurde foto.
donderdag 25 april 2019

Bovenverdieping schilderen

Ik wil de boven verdieping schilderen. Het zijn 3 kamers en 1 halletje. Samen een oppervlakte met 50m2,
donderdag 25 april 2019

Behangen houten tussenwand

Wij hebben een houten tussenwand geplaatst in ons appartement en willen deze aan weerszijden laten behangen. Welk behang is daarvoor nodig? De oppervlakte is 2x 2.5x5.
dinsdag 23 april 2019

Schilderen voorgevels van 16 appartementen

Gaarne een paar offertes voor het schilderen van de voorgevel van 16 appartementen, begane grond, 3 verdiepingen, dakrand en 4 dakkapellen. Eind mei hebben we de jaarlijkse VvE vergadering waarbij uw offerte wordt besproken.

Partners

Partners van Casius