Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Noord-Holland.

2669 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen, woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten, gevel schoonmaken en bekleden, plafond van bedrijfspand schilderen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Noord-Holland:

woensdag 20 november 2019

nieuwbouw muren laten behangen en spuitwerk latex

Het gaat om ongeveer 120 m2 aan nieuwbouw wanden die wij willen laten behangen met renovlies, vervolgens willen wij deze laten afspuiten of verven.
dinsdag 19 november 2019

Slaapkamer behangen

Ik ben opzoek naar iemand voor het behangen van een slaapkamer. Het gaat om zo'n 13.2 vierkante meter. Er zit nu behang op. Eventueel kan ik dit er zelf afhalen, maar ik ben benieuwd wat dit zou kosten als ik dit laat doen. Is het mogelijk om de kosten apart te vermelden op de offerte? Het behang en de lijm regel ik zelf.
dinsdag 19 november 2019

Muur behangen met fotobehang

Ik wil mijn muur laten behangen, ik heb een foto in de vorm van behang besteld. Het gaat om een foto in drie delen van 120 x 150 cm.
maandag 18 november 2019

Huis van binnen schilderen en sauzen

Het gaat om het sauzen van behangklare muren, en het wit schilderen van alle kozijnen, deuren, plinten en trap balustrades.
maandag 18 november 2019

Behangen van keuken

Ik wil een muur in de keuken laten behangen, plm 10 m2. Kunnen jullie mij helpen?
maandag 18 november 2019

Muur en plafond woonkamer en muur slaapkamer schilderen

Het schilderen van muur woonkamer van 10 bij 2,8 meter en plafond en muur van slaapkamer.
zondag 17 november 2019

Deurkozijnen, deuren, houtwerk binnen schilderen

Schilderen van deuren en kozijnen, dit betreft 3 deurkozijnen en deuren. 1e verd: 4 deurkozijnen en deuren. De ingang is voornamelijk van houtwerk.
donderdag 14 november 2019

Kasten spuiten

2 vitrinekasten, 1 met deur met vensters en 1 zonder deur, 3 lades. Mat zwart maken. 215 hoog, 38 diep en 71 breed.
donderdag 14 november 2019

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om 1 voordeur, 1 dubbele tuindeur en 6 kozijnen. Het betreft allemaal buitenschilderwerk.
woensdag 13 november 2019

1 deur laten schilderen

1 binnen deur, wit, in het midden zit er glas waardoor het een klein oppervlak is wat geschilderd moet worden. Al het verf heb ik zelf al.
maandag 11 november 2019

Muren van nieuwbouwwoning laten afwerken met latex 330m2

Ons nieuwbouwhuis wordt gestucd opgeleverd. Wij zijn nu opzoek naar iemand die alle wanden kan latexen. Oppervlakte gaat om +/- 330m2. Wij kijken uit naar de offerte.
maandag 11 november 2019

Huiskamer muren wit schilderen

Mijn woonkamer werd een aantal jaren geleden gedaan door een stukadoor (spachtelputz) en graag wil ik de muren gewit hebben. De vloeroppervlakte van de kamer/keuken is 44m2
donderdag 7 november 2019

Spuitwerk appartement

196 m2 spuitwerk wit in 3 slaapkamers, gang en keuken (plafonds, muren) .
donderdag 7 november 2019

Kleine behangklus

Ik wil graag 2 muren in mijn huis laten behangen. De wanden zijn gestuct. In totaal gaat het om ongeveer 3,5 x 2,5 meter. Ik zorg voor het behang. Wij zoeken iemand die dit met spoed kan oppakken.
donderdag 7 november 2019

Kleine wand behangen

Ik wil graag een wand van 12 m2 laten behangen met vinyl behang. De wand is opnieuw gestuct in voorstrijk en behangklaar.
woensdag 6 november 2019

Plafond stucen en schilderen na lekkage

Het gaat om het stucen van het plafond, vervolgens laten schilderen. Het oppervlakte is 16m2.
woensdag 6 november 2019

Behangen van een muurtje in Amsterdam

Ik zou graag offerte van u willen voor 1 muurtje van 260 cm hoog en 450 cm breed. Dus ongeveer 12 vierkante meter. Het gaat om vliesbehang 3D, is al gekocht. Behanglijm nog kopen.
woensdag 6 november 2019

Eikenhout vloer lakken

Eikenhout vloer lakken 50m2, het is een onbehandelde houten vloer dus dit kan direct gelakt worden. Het lak heb ik zelf al aangeschaft.
dinsdag 5 november 2019

Huis stucen

Wij willen de gehele begane grond strak en wit hebben. Het gaat om 65 m2 wanden en 75 m2 plafond. Daarnaast willen we betoncire op de wanden van de badkamer (20 m2). Ik ontvang graag een offerte hiervoor.
maandag 4 november 2019

Behangen trapmuur

Hello ik zou graag willen weten wat zijn de kosten van het behangen van mijn trapmuur vsn ongeveer 15m2 met renovatiepapier. De muur is behangklaar (beton). Het behang heb ik zelf al. Graag ook een offerte voor een dunne laag stucen in plaats van behangen
maandag 4 november 2019

Spuiten en schilderen van een aantal dingen in huis

De schildersklus bestaat uit het volgende: Spuiten van 4 opdek binnendeuren, ral9010. Spuiten van eettafel, ral9010. Schilderen of Spuiten van 4 radiatoren ral9010. Schilderen van een kast (zwart houtnerf). Bovenstaand hangt af van de prijs en de mogelijkheden.
zondag 3 november 2019

Glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis

Wij krijgen volgend jaar ons nieuwbouw appartement in Amsterdam West. Wij willen de behangklare muren graag met glasvezelbehang willen afmaken. Totaal van 215 m2 aan wanden en 125 m2 voor het plafond. Kleur zal een neutrale witte zijn. Wij zouden graag een offerte willen ontvangen.
zondag 3 november 2019

Kunststof kozijnen en deuren verven

Schilderen van 5 kunststof kozijnen en 2 kunststof deuren. Het betreft binnenschilderwerk.
donderdag 31 oktober 2019

Schilderen van wanden

Ik wil mijn huis verven. Het zal gaan om een 68m2, 5 kamers. De huidige situatie is gewoon glad afgewerkt en gestucte kamers, ik wil deze graag wit laten afwerken.
donderdag 31 oktober 2019

Trap, deuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 6 binnendeuren, een vuren trap, en een stuk of 6 kozijnen laten schilderen. Het is allemaal binnenwerk. Materiaal in overleg. Ook het voorwerk, zoals schuren etc moet in de offerte worden opgenomen.

Partners

Partners van Casius