Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Noord-Holland.

2663 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: 6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning, schilderen van woonkamer binnen en buiten, 167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten), spuiten wanden en plafonds nieuwbouw appartement, buiten schilderen van ong 60 m2, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2, wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf, complete buitenschilderwerk van een woning, nieuwbouwhuis behangen met renovlies + sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Noord-Holland:

maandag 20 januari 2020

Stucen en (spuit)verven nieuwbouwwoning

Stucen en verven nieuwbouwwoning in Den Haag, muur opp circa 300 m2. ik weet de postcode nog niet, alleen dat het in Den-Haag is.
maandag 20 januari 2020

Schilderen van woonkamer binnen en buiten

Ik wil mijn plafond en de muren in mijn woonkamer laten schilderen, hier komt nog bij 2 raamkozijnen, 2 zijden deuren met kozijnen, 2 trappen, buiten 4 kozijnen en ramen, een schuur, nog 3 deuren en kozijnen.
zondag 19 januari 2020

167m2 plafonds & wanden schilderen (spuiten)

Schilderen/spuiten plafonds en muren na nieuwe stuclaag. Het gaat om 3 slaapkamers (wanden en plafonds), een gang (wand). Afmetingen slaapkamers zijn: 1. 3,27 x 3,83 en 2. 3,24 x 4,62 en 3. 2,63 x 2,10, plafondhoogte alle kamers is: 2,70 Ook overweeg ik de woonkamer en serre (ex plafond) te laten schilderen. Afmetingen zijn: 3,24 x 8,45. En 2,96 x 3,24. De gang is 20m2.
zaterdag 18 januari 2020

6 appartementen+ trappenhuis schilderen a 1000m2

Schilderen en spuiten van 6 appartementen, ongeveer 1000 m2, dit is een grove schatting.
vrijdag 17 januari 2020

Deuren, kozijnen en balkonnetjes schilderen

Buitenschilderwerk. Lakken van 5 houten deuren en schilderen van de kozijnen. Schilderen van 2 kleine balkonnetjes het ijzer en betonwerk. Daarnaast dient de witte betonnenbalk boven de deuren (zie foto) geschilderd te worden.
woensdag 15 januari 2020

Trap strippen en wit schilderen

Ik wil graag het tapijt van mijn bestaande trappen laten verwijderen en deze wit laten schilderen. De trap van de bg naar de eerste is een dichte trap met 13 treden en de trap van de eerste naar de tweede is een open trap.
maandag 13 januari 2020

Slaapkamer opknappen: schilderen en laminaat leggen

Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 2.80 m x 3.80 m schilderen en laminaat laten leggen. Het is een huis uit de jaren '60 en ik denk dat het plafond 2.60 m hoog is. Op de vloer ligt tapijt, dat moet eerst weggehaald worden. De wanden zijn behangen, doit kan ik er eventueel zelf afhalen. De ondergrond zal dan de kalkmuur zijn en hier zullen gaatjes gevuld moeten worden, dan wil ik het schilderen met muurverf.
maandag 13 januari 2020

Wanden nieuwbouw appartement voorzien van sauswerk

Ik zoek een schilder die de wanden van mijn nieuwbouwwoning kan voorzien van sauswerk. Het gaat om 60 m2 met een max. werkhoogte van ongeveer 260 cm. De wanden dienen waarschijnlijk nog wel voorgestreken te worden. De woning is momenteel nog kaal.
vrijdag 10 januari 2020

Muur behangen in een woonkamer

Ik wil een muur in de woonkamer van 2.60 hoog en 5 meter breed laten behangen. Men kan per direct aan de slag zonder voorwerk.
woensdag 8 januari 2020

Muur sauzen

Ik wil 1 plafond van 6 m2 en 1 muur langs trap van 40 m2 sauzen, wit latex. Het gaat om nieuwbouw. Kunt u hiervoor een prijsindicatie geven?
zondag 5 januari 2020

Deuren kozijnen en dakrand schilderen

In verband met onderhoud aan ons huis in de zou ik namens de VVE graag een offerte willen opvragen voor het schilderen van de voordeuren, raamkozijnen voorkant (BG,1,2,3 hoog) en dakrand (voor en achter). Hopelijk kunt u mij vast verdere informatie verschaffen over tarieven, prijzen, data, mogelijkheden etc. Wanneer u vragen, of verdere informatie nodig heeft hoor ik het graag. Vriendelijke groeten, Het gaat om 1 groot kozijn op de begane grond van ongeveer 1.80 m bij 1.60 m, op de 1e verdiep 4 kleine kozijnen van ongeveer 1.50 m bij 1.80 m en een soort erker met 2 zijramen en een voorraam dat breder is, bij elkaar is dit denk ik 2 m bij 1.60 m. Hetzelfde geldt voor de 2e verdieping. Op de 3e verdiep gaat het om 4 kozijnen van 80 cm bij 1.20 m. Eerst moet er worden geschuurd. Hier en daar bladert wat verf af en in 1 hoekje is het hout gespleten, dit is op de 2e verdieping.
zaterdag 4 januari 2020

Gevel keimen

Ik zoek iemand voor het keimen van de gevel, gaat om een vrijstaande woning en vrijstaande garage, in totaal 200 m2.
zaterdag 4 januari 2020

Vloeren schilder

Ik wil een vloer laten schilderen, omdat het is gaan verkleuren door de zon. Het gaat om 85 m2. Ik hoor graag wat de opties zijn.
zaterdag 4 januari 2020

Onderhoud schilder- en stucwerk

Beperkte hoeveelheid schilder- en stucwerk, als achterstallig onderhoud binnenshuis. Gaat in totaal om 10 a 12 m 2 ongeveer
donderdag 2 januari 2020

Wanden en plafonds van bovenverdieping schilderen

Betreft het verven van de wanden en plafonds, en repareren van wat scheuren in wanden. Totale oppervlakte van de verdieping is ca 80 m2 (8 x 10 m, plafondhoogte 2.78 m). Alles (behalve 1 muur in de keuken, die is net in een kleur geverfd) dient wit geschilderd te worden.
donderdag 2 januari 2020

Radiatoren en stoelen schilderen

Ik wil graag 2 radiatoren laten schilderen een van 1 meter lang 1 van 3 meter lang: beide 80 cm hoog. Dan heb ik drie oude houten stoelen -spijlenstoel- die wil graag van oranje naar grijs hebben.
woensdag 1 januari 2020

Latexspuiten van muren

Ik wil bij voorkeur eind januari of ergens in februari de muren laten latexspuiten. Het is ongeveer 20/25 m2 totaal. Het materiaal mag de vakman verzorgen. Heb er een tekening bijgevoegd wat het ongeveer is. Vakman mag langskomen om de muren eerst te inspecteren. Hier en daar zal mogelijk enkele plekken gecorrigeerd moeten worden en mogelijk ook ontvetten. Nu zijn de muren nog met spack behandeld. De woning is leeg alleen ligt er wel al laminaat. Is dit mogelijk en wat gaat het ons kosten?
zondag 29 december 2019

Wanden stucen

Wij willen graag offertes voor het glad stucen van alle wanden in de woning. Wij hebben hierbij de volgende wensen en vragen: - Het betreft een nieuwbouwwoning - Totale oppervlakte wanden 300 m2 en daarnaast 30 m2 schuine plafonds (dak) - Het betreft de volledige woning, m.u.v. badkamer en twee toiletten - Een aantal wanden krijgt een andere kleur, graag rekening houden met 5 kleuren - Kan het stucwerk direct in de kleur worden opgeleverd of is verven vereist? In dat geval graag ook meenemen wat de prijs is voor het volledig afwerken van de woning.
zondag 29 december 2019

Plafond in de keuken schilderen

ik wil graag de keuken beetje laten opknappen het gaat voornamelijk om de plafond die opnieuw geschilderd moet worden. Want heb hier en wat daar schilletjes op de plafond. De afmeting is 3 meter breed en lengte is bijna 4 meter.
zaterdag 28 december 2019

Behangen vinylbehang

Behangen van patroon behang. 430 x 250 cm. Ondergrond is glad gestucte muur.
vrijdag 27 december 2019

Meubelmaker zoekt vaste schilder

I wondered if I can get a quote to have a shelf sprayed, the one I have attached. I would provide the pieces unasembled. Do you also do pick up and delivery? And if so how much would that be. I'm a carpenter based in Amsterdam and I'm looking for a reliable spuitverf to work with on this and other projects in the future.
vrijdag 27 december 2019

Kussenkast laten schilderen

Kussen kast verven. Hij is nu hout met een fineer laag erover. Wij willen hem graag wit of grijs laten schilderen door een vakman. Zie foto.
donderdag 26 december 2019

Binnendeuren ophalen en spuiten

Het zou gaan om 8 standaard gladde opdek deuren die in een witte RAL kleur gespoten moeten worden.
maandag 23 december 2019

Trap schilderen

Trap schilderen, trap met een draai en 7 treden en een overloop van 1 bij 1 meter. Een dichte trap.
zondag 22 december 2019

Spuiten van wanden en plafonds

Wij hebben een woning die we helemaal willen laten spuiten. In totaal zou dat ongeveer 350m2 aan wanden zijn en 120m2 aan plafonds. De ondergrond is beton. Hiervoor moet wel 110m2 aan vloeren worden afgeplakt.

Partners

Partners van Casius