Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Noord-Holland.

2660 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, boeiboorden vervangen en alle hardhouten kozijnen in mahonie beitsen, villa binnenkant schilderen 500 m2, schilderen alle buiten-kozijnen, behangen appartement, buitenkant van kozijnen laten schilderen, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Noord-Holland:

donderdag 9 juli 2020

Keimen van zij- en achtergevel

Graag wil ik mijn zij-en achtergevel laten behandelen met Keim Topsiegel. Het gaat om ongeveer 120 m2.
woensdag 8 juli 2020

Kozijn schilderen

Zoek iemand voor het schilderen van 1 kozijn aan de buitenkant. Deze is beschadigd aan de kant van de deurkruk ,verf is er behoorlijk afgekrabt door de hond.
woensdag 8 juli 2020

Schilderen kast en tafel

Graag vraag ik een offerte aan voor een kast en een tafel met de volgende maten: 180 breed x 210 hoog x 50 diep En een tafel van 100x 200 Wij willen deze graag in een grijs/zwart tint laten schilderen. Komt de schilder aan huis of moeten wij de meubels brengen? Op welke termijn zou dit kunnen? Bij voorbaat dank!
zondag 5 juli 2020

Waterschade aan plafonds herstellen

Waterschade herstellen aan plafonds in de slaapkamer en de overloop, zie foto's. Heb tevens een offerte nodig voor de verzekering.
zaterdag 4 juli 2020

Buitenkant van kozijnen laten schilderen

Het gaat om het schilderen van de buitenkant van 2 kozijnen op de eerste verdieping van een rijtjeshuis. Ieder kozijn is ongeveer 90 cm breed en 210 cm hoog. Ieder kozijn heeft 1 openslaand raam (naar buitenzijde).
vrijdag 3 juli 2020

Circa 100 m2 behangen

In een tussenwoning het behangen van de woonkamer, de hal, en boven enkele slaapkamers. Totaal circa 100 m2 aan wandoppervlakte. Wij verwijderen zelf al het oude behang.
woensdag 1 juli 2020

Woonkamer, twee slaapkamers en een hal schilderen

Ik zoek een schilder die de wanden in mijn woonkamer (35 m2), 2 slaapkamers (15 m2 en 6 m2), en in mijn hal (1,5 m2) kan schilderen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de verf.
woensdag 1 juli 2020

Gestuced plafond sauzen ivm waterschade

Het verlaagde plafond van de begane grond heeft waterschade en deze moet opnieuw geschilderd/gesaust worden. Ondergrond is glad strak stucwerk met alleen een randje. Het gaat om circa 55 m2. Heb een offerte nodig voor de verzekering.
dinsdag 30 juni 2020

Buiten schilderwerk

Het betreft buitenschilderwerk 1e verdieping en 2x daklijst 6 m. Voorgevel: 1x kozijn 90 x 90 cm (uitklapraam) | 1x kozijn 90 x 172 cm (uitklapraam) Achtergevel: 1x kozijn 90 x 172 cm (uitklapraam) | 1x kozijn 172 x 172 cm (1x vastraam, 1x klapraam) In 1 kleur 9001 (RAL) Cremewit hoogglans.
zondag 28 juni 2020

Gevel keimen en kozijnen schilderen

We willen graag de gevel (± 60 m2) laten keimen en 5 kozijnen laten schilderen.
zaterdag 27 juni 2020

Binnenschilderwerk woning 60m2

Wij zijn opzoek naar een schilder om de eetkamer + zitkamer wanden te schilderen. Het gaat om ongeveer +/- 60 m2.
zaterdag 27 juni 2020

Buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten

Ik wil graag mijn buitenkozijnen en deuren opnieuw laten schilderen en een stuk trespa buitengevel. Daarnaast wil ik 3 glaslaten laten vervangen, waarvan 2 preventief ( laten beoordelen of dit nodig is) op de eerste verdieping. Op de kozijnen zijn rolluiken gemonteerd. Dit zou geen probleem moeten vormen voor het vervangen. Graag wil ik de zichtbare bare delen 1e verdieping van de kozijnen geschilderd hebben. Dus om de gemonteerde delen rolluiken heen. Dus zal het schuren iets meer tijd vergen, om niet de profielen te beschadigen.
vrijdag 26 juni 2020

Vliesbehang en sauzen

Hal, trapgang en zolderkamer en zolderoverloop deels alleen sauzen en grotendeels vliesbehang en sauzen totaal oppervlak ca 50 m2 behang is verwijderd en gaten zijn gestopt graag een richtlijn op wat voor termijn de klus uitgevoerd kan worden
woensdag 24 juni 2020

Muren in de woonkamer behangen

Het betreft de woonkamer muren die nu geverfd zijn. Ik heb 11 banen behang nodig. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.
woensdag 24 juni 2020

Betonvloer verven

Het gaat om een aantal ruimtes in een souterrain waar een betonnen vloer met vloerverwarming is aangebracht (de vloer is uitgehard). Het pand is recent gerenoveerd, het vloeroppervlak is behoorlijk glad, de enkele oneffenheidjes zijn achtergebleven betondruppels, die zal ik zelf vooraf zoveel mogelijk proberen te verwijderen. Kuiltjes ben ik niet tegengekomen. Het gaat om een voorkamer van 20.6 m2, een gang van 9.2 m2, een slaapkamer van 13.6 m2 en een slaapkamer van 12.2 m2. Omdat het souterrain niet al te hoog is (ik schat 2.60 a 2.80 meter) wil ik een lichte kleur gebruiken. Op welke kleur dit exact moet worden, kom ik graag nog terug. Ik wil op zaterdag 11 juli de woning betrekken dus dan moeten de vloeren droog zijn. Verhuurder Stadsherstel is akkoord met het gebruik van betonverf, mits de juiste primer en verftype worden gebruikt.
maandag 22 juni 2020

Muren behangen

Ik wil op 1 kamer behang laten aanbrengen, wat moet ik zelf kopen en hoeveel gaan jullie ervoor nemen? De kamer is 9 m2.
maandag 22 juni 2020

Behang

Ik wil graag een ruimte behangen van 25 vierkante meter. Ik heb het materiaal zelf al in huis, het gaat puur om het aanbrengen.
zondag 21 juni 2020

Behang vervangen

Ik wil het muurbehang vervangen door iets nieuws. Het is +-85 m2. Ik weet nog niet wat voor bedekking ik er na het verwijderen op wil hebben. Misschien wil ik het stucen, schilderen of nieuw behang aanbrengen. Ik wil graag advies.
zondag 21 juni 2020

Schilderwerk buitenkant rijtjeshuis

Al het houtwerk aan buitenkant van rijtjeshuis moet geschilderd worden. Dit omvat raamkozijnen, deuren en daklijsten. Voorzijde: - 2x raamkozijn 1e verdieping - daklijst - 1x raamkozijn begane grond - voordeur - wc raampje - dakgoot tussen 1e verdieping + begane grond (boven voordeur) Achterzijde - 2x raamkozijn 1e verdieping - daklijst tussen 1e verdieping & begane grond (overhangende dakgoot) - kozijn + deur keuken - kozijn + openslaaande deuren
woensdag 17 juni 2020

Schilderwerk aan binnenzijde woning

Ik ben op zoek naar een schilder voor binnenschilderwerk (deuren, kozijnen, raamkozijnen). Eventueel ook iemand die bouwschade kan repareren (kleine scheuren in de muur door een aanbouw van de benedenburen)
dinsdag 16 juni 2020

Kantoor Latex spuiten

Wij zouden graag de wanden en en plafonds willen latex spuiten. De wanden zijn in totaal ong 95 m2 en hebben een behang klare ondergrond, de plafonds zijn van beton en zijn ook 95 m2.
dinsdag 16 juni 2020

Houtwerk binnen en wanden sauzen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor de onderstaande zaken voor onze nieuwe woning in Zaandam centrum. 1) Schilderen houtwerk binnen (voor 30 juli klaar) 2) Sauzen wanden (Voor 30 juli klaar) 3) Schilderen deel houtwerk buiten (medio augustus/september) 4) HR++ Glas op verdiepingen (optioneel) 1) Zie bijlage met foto rapport van het te schilderen houtwerk. Het houtwerk binnen is onlangs nog geschilderd en in super goede staat. Het hoeft echt enkel lichtjes opgeschuurd te worden. 2) Voor de wanden sauzen verwijs ik het beste naar de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoeringen. Plafond BG is 270cm hoog, V1 is 260cm hoog en V2 is 240cm hoog. Wanden zijn pas gestuukt. De badkamers worden betegeld, enkel de plafonds van deze ruimtes sauzen. 3) Houtwerk buiten heeft minder spoed gezien dat ook kan plaatsvinden als we er wonen (= 31 juli). Offerte graag op basis van opname op locatie het handigste. 4) Indien jullie ook HR++ glas kunnen leveren, dit graag ook offreren. Zie offerte op maat van leverancier die ik al binnen heb, maar mocht dit samen met schilderwerk kunnen plaatsvinden is dat uiteraard het handigste. Kleuren zijn op basis van Farrow & Ball waaier, maar het mag gewoon met sikkens, sigma etc gemengd worden. Hoeft dus geen farrow & ball verf te zijn. Binnenschilderwerk (en evt. glas zetten) graag voor 30 juli klaar ivm verhuizing. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag.
maandag 15 juni 2020

Plafonds, wanden, deuren en kozijnen schilderen

Zou graag een offerte willen ontvangen van +- 110m2 Gaat om binnen 70 m2 muren en plafond 40m2. Plafond in wit en muren in licht grijs. 9 binnen deur kozijnen wit schilderen 2 raam kozijnen binnen wit schilderen
maandag 15 juni 2020

Keuken laten schilderen, indien nodig muur reparatie

We willen de keuken laten schilderen, met name muren en plafond. Muren (te schilderen hoogte max 125, lengte 4,05 en breedte keuken ca 220). Hout moet hout blijven etc. Zie de foto's. Kleine oppervlakte.
maandag 15 juni 2020

Behangen slaapkamer

Ik zoek een klusser die een slaapkamer kan behangen met glasvezelbehang. Het gaat om 30 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief het behang.

Partners

Partners van Casius