Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muurtje met waterschade opnieuw schilderen:

Muurtje met waterschade opnieuw schilderen

Ivm waterschade zou ik graag een klein muurtje opnieuw willen laten verven van max 2 bij 2m. Wat kost dit ongeveer? Ik zou hier graag een offerte van willen. Mvg, Amy Stubbe
Onze klant uit Waalwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muurtje met waterschade opnieuw schilderen uit heel Nederland:

Herstellen van waterschade

Ik zou graag een vrijblijvende offerte willen aanvragen voor de volgende klussen: In de gang onder het bad komt water uit het plafond. Kitranden en zij afvoer van bad moeten worden vervangen. Vloer onder het bad moet worden hersteld en wandje terug worden gezet. Als tegels op het uitgezaagde wandje kapot gaan, zou het muurtje opnieuw betegeld moeten worden. De muur in de gang (ongeveer 3 x 3 m) moet opnieuw worden gestuuct en hele gang worden geschilderd. Het gaatje op plafond moet dicht gemaakt worden. Open plekken in stalen deurkozijn van badkamer moet worden gevuld en opnieuw worden geschilderd.

Verven van plafond en muurtje

Door een lekkage heb ik zichtbare waterschade aan plafond en muur. Het gaat om een oppervlakte van circa 20 vierkante meter plafond. De muur is 1 meter bij 2 meter. De kleur van de muur is ontstaan door middel van een mengtube dus ik weet niet of het mogelijk is om precies dezelfde kleur te mengen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan moeten alle muren opnieuw geverfd worden. Verder moet het laminaat en de spullen in de kamer bedekt worden. Dit geldt ook voor de deurpost en kozijnen. Er staat een grote Pax kast in die mogelijk uit elkaar moet omdat verplaatsen zonder het laminaat te beschadigen waarschijnlijk niet mogelijk is. De verzekering vraagt om gedetailleerde offertes.

Badkamer, keuken, muren laten schilderen

Ik zoek iemand die de muren van de badkamer en het plafond van de badkamer (6 m2) en de keuken (9 m2) schildert, zodanig - met speciale verf - dat het niet meer gaat bladderen. In de woonkamer is één muur met veel oneffenheden. Er zitten een aantal lagen behang op, die eraf gestoomd zouden moeten worden en daarna kan de muur opnieuw geschilderd worden. Muurtje in hoek woonkamer: in een hoek van de woonkamer, is een smal stuk muur (1 m2 breed). We hebben waterschade als gevolg van een lekkage. Er zitten grote vochtkringen, en de muur is hier en daar gebobbeld. Graag laten we dit stuk muur opnieuw schilderen. In de kinderkamer zit een lange scheur in de muur. We willen de scheur graag laten vullen en de muur opnieuw laten schilderen.

Wit spacken van wanden

Klein muurtje keuken opnieuw spacken in verband met vervangen afzuigkap en muur overloop na waterschade. Ongeveer 8 M2. Wanden: 8 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Plafond herstellen na waterschade

Ik wil graag 2 offertes ontvangen voor stukadoorswerk. Ik ontvang graag 1 offerte voor de verzekering voor het opnieuw stuken van 20 m² plafond in mijn gang en trapgat in verband met waterschade. Er moet glad stucwerk en daarna latex spuitwerk op. De vloeren moeten hierbij afgeplakt worden. Verder heb ik nog een muurtje van 6 m² in de gang dat even glad gesmeerd moet worden, zodat ik het later kan behangen. Daarvoor ontvang ik graag een aparte offerte.

Waterschade aan het plafond herstellen

Wij hebben waterschade opgelopen in het toilet op de beneden verdieping. Zowel het plafond tussen toilet en trapkast. En ook is de waterschade in het muurtje achter het toilet gaan zitten. Beide zijn beschimmeld. De plek zelf is nog niet zo heel groot ongeveer 50 cm2. Maar hierdoor moet iig het hele plafond wel worden vervangen deze is max 3 vierkante meter. En ik weet niet zo goed hoe de schade aan het muurtje kan worden opgelost. Of dit kan zonder de muur te breken. Muur is 2 vierkante meter. Graag hoor ik van u.

Stucwerk op wand(en) aanbrengen

Ik heb een muurtje van 6.25 m2, waar ik waterschade van de buren heb gehad. Dat muurtje moet gestukt worden. Daarbuiten wil ik graag een offerte voor het gehele huis te laten stuken. Dat is ongeveer 100 m2. Ik wil graag gladde muren. Op een paar muren zit structuurverf en op een aantal muren zit roodband.

Waterschade in de aanbouw herstellen

Door regenval hebben we in onze aanbouw waterschade, buiten is het opgelost d.m.v. een regenpijp met een aparte afvoer, maar binnen is een plafondplaat losgekomen en zijn er bruine kringen ontstaan. Wat is de prijs om dat te laten maken? Moet er een nieuw plafond in of kan de plaat vervangen worden? Door regen is er waterschade ontstaan op de naad van onze uitbouw op het dak, wil graag weten of het een kwestie is van de dakpannen die vernieuwd moeten worden of het lood of een andere oorzaak heeft. De aanbouw is 4 bij 5 meter. Aan de binnenzijde zitten er kunststof planken waarbij er 3 zeker vervangen moeten worden. Verder is er water zichtbaar op een muurtje van 50 cm breed en 2.40 meter hoog. Dit hebben wij getracht te schilderen, echter komt het er doorheen.

Stucen na waterschade

Het betreft een muurtje/stukje plafond waar waterschade is opgetreden. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Laminaat herstellen en muurtje renoveren

Het laminaat op de zolder en kinderkamer moet vervangen worden wegens waterschade, ik denk ongeveer 80 m² in totaal. verwijderen en aanleggen En er is een wand gemaakt die opnieuw geplaatst moet worden omdat de onderkant in het water heeft gestaan. Deze wand heeft deuren.