Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor binnendeuren hangen en spuiten:

Binnendeuren hangen en spuiten

Wij willen 5 nieuwe stompe binnendeuren op de eerste verdieping in de kleur wit. We hebben stalen kozijnen. Wie kan voor het inmeten en spuitwerk verzorgen en het afhangen regelen? Graag een offerte of email van belangstellenden. Alvast bedankt.
Onze klant uit Veldhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeuren hangen en spuiten uit heel Nederland:

Glas boven binnendeuren vervangen

Op de begane grond zit momenteel boven 2 deuren glas met staaldraad erin. Deze zouden we graag willen vervangen voor blank glas. Zaterdag 16 Feb worden er ook twee nieuwe binnendeuren bezorgd,deze willen we graag tegelijk in het kozijn laten hangen.

Deuren afhangen

Wij hebben 2 binnendeuren gekocht en die moeten afgehangen worden. Dat is blijkbaar een vak apart. Voordat ze scheef gaan hangen, zou ik graag willen weten wat dit ons gaat kosten. Volgens mij zijn de deuren in de goede maat.

Elf binnendeuren schaven en afhangen

Wij willen 11 nieuwe stompe paneeldeuren, 220 x 83 cm, passend laten maken en af laten hangen. De deuren hebben ook nog geen boorgaten. Vanaf 8 juni zij de deuren en deurbeslag aanwezig, graag zo snel mogelijk daarna de klus uitvoeren.

Opdekdeuren binnen af laten hangen

Ik wil 4 (opdek) binnendeuren laten vervangen. De deuren zitten in kunststof kozijnen. Optioneel de deuren lakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Binnendeuren klemmen en deurkrukken kraken

Wij willen graag eerst een beoordeling van de huidige deuren. Moeten er nieuwe deuren in of kunnen ze hersteld worden? Verder is de valdorpel van de voordeur kapot. Deze moet vervangen worden, maar dan moet waarschijnlijk eerst de deur eruit om te kunnen zien van welk merk hij is. En dan er weer in hangen tot er een nieuwe is gekocht.

Binnendeuren af laten hangen

Ik wil een 4-tal nieuwe binnendeuren (opdek)laten afhangen. Beslag zal aanwezig zijn.

Binnendeuren inkorten, monteren en hangen

Ik wil 3 binnen-opdekdeuren laten inkorten (van 201,5 naar 198,5 cm ONGEVEER). Deze deuren zijn gekocht bij Praxis, merk CanDo, deze zijn door de fabrikant al in de lak gezet (UV bestendige RAL lak). Het hang en sluitwerk monteren en deuren hangen.

Stompe binnendeuren afhangen

Graag willen we weten wat de prijs is voor 4 stompe deuren af te hangen.

Binnendeuren vernieuwen

Ik wil alle 13 binnen deuren in onze woning vernieuwen, maar ik wil beginnen met de 3 deuren beneden in de hal namelijk: 1 WC deur 83 x 200 cm, opdek links; 1 woonkamerdeur 83 x 200 cm, opdek rechts; 1 meterkastdeur opdek rechts, moet opgemeten worden. Ook de andere deuren moeten opgemeten worden. Er zitten nu nog overal board deuren in maar die willen wij vervangen door CANDO Quinto deuren. Het hang- en sluit werk kan gebruikt worden van de board deuren. De deuren hangen in stalen kozijnen.

Stompe binnendeuren af laten hangen

Wij willen 2 binnendeuren laten afhangen. Standaard maat deuren. Het betreft de vervanging van een tweetal oude deuren. Het zijn twee stompe deuren. Beide deuren hebben glas erin, vier per deur. Het glas erin zetten, doe ik eventueel zelf. Wat zou het kosten, inclusief en exclusief het glaszetten?