Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Veldhoven of directe omgeving.

375 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: nieuwbouwwoning stucen en afspuiten, divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen, wanden stucen, deuren kozijnen en dakrand schilderen, bovenverdieping lagen spack spuiten, sauzen van (binnen)muren, behang of schilderen van 180 m2, wanden nieuwbouwwoning voorzien van kalkverf, complete buitenschilderwerk van een woning, nieuwbouwhuis behangen met renovlies + sauzen, witten van muren en plafonds, betonvloer schilderen of sealen, wanden laten spuiten, woonkamer en 3 slaapkamers schilderen, renovlies aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Veldhoven:

Deuren schilderen

Ik ben begonnen te schilderen van 3 deuren het valt niet mee, ik ben begonnen met een schuim roller ik heb vegen en strepen ik heb nu een vacht roller gaat beter met rollen maar of dat komt dat de strepen van de roller die niet goed was ben nu met grof papier de strepen weg aan het schuren ik merk dat het heel vlug droogt ik vindt het moeilijk ik heb nog 3 deuren het gaat ook alleen om de voorkant ik zou het fijn vinden als iemand mij kan helpen en om een afspraak te maken wat zou kunnen doen uw mag mij ook bellen praat wat makkelijker dan schrijven.

Twee binnentrappen schilderen

We willen 1 open en 1 dichte trap laten schilderen. Beide hebben 2x een kwart draaiing erin. De kleur verf voor de traptreden willen we: beton look. De kleur voor de leuning: zwart. De kleur voor de zijkant van de treden en spijlen willen we wit. Graag ontvangen we een offerte met voorbereidend werk als opschuren, afpakken en het aflakken en offerte indien we zelf vooraf al opschuren en afplakken, zodat we kunnen vergelijken of we deels zelf veel kosten kunnen besparen.

Schilderen wanden twee slaapkamers, inclusief plafonds en radiatoren

Ik zoek een schilder voor de volgende klus: Wanden van twee slaapkamers (totale oppervlakte van ruwweg 60 m2, niet gemeten) + radiatoren + plafonds, maar niet kozijnen of deuren. Radiatoren willen we graag losgehaald, in dezelfde kleur als de wanden geschilderd, en weer teruggeplaatst hebben. De plinten ook in dezelfde kleur als de wanden.

Binnendeuren hangen en spuiten

Wij willen 5 nieuwe stompe binnendeuren op de eerste verdieping in de kleur wit. We hebben stalen kozijnen. Wie kan voor het inmeten en spuitwerk verzorgen en het afhangen regelen? Graag een offerte of email van belangstellenden. Alvast bedankt.

Kozijnen aan buitenzijde schilderen

Schilderen van de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping. Inclusief voordeur en openslaande garagedeur in tuin, openslaand met raam. Tuindeuren vanuit woonkamer zijn twee openslaande deuren met raam. Kleuren zijn op dit moment lichtgrijs en donkergrijs. We willen alles naar donkergrijs.

Kozijnen en deuren binnen laten schilderen

Het schilderen van deuren en kozijnen. Er zijn 5 deuren en 12 kozijnen. Het is binnen schilderwerk.

Eettafel en stoelen schilderen

Het wit schilderen van 4 stoelen en een eettafel.

Kozijnen en deuren buiten laten schilderen

Ik wil de kozijnen op de eerste verdieping en het dakbeschot, overstekende rand, laten schilderen. Op de eerste verdieping 3 kozijnen, tweede verdieping 1 kozijn. Ik zou graag een prijs per uur krijgen. Exclusief materiaal.

Verf- en latexwerk in huis aanbrengen

Muren verven in huis > 130 m2, plafond latex > 116 m2. Zal moeten plaatsvinden in de 1ste week van juni.

Keukendeurtjes laten spuiten

Wij zijn voornemens om onze keukendeurtjes opnieuw te laten spuiten in een lichte (witte/ beige kleurig). Graag ontvangen wij daartoe een offerte. Momenteel zijn de kastjes van z.g. Melamine dat nog prima vastzit. In de 2 bijlagen treft u de keukentekening aan met afmetingen van de verschillende kastjes. Er zijn foto's beschikbaar.

Kozijnen en deuren buiten laten schilderen

Graag ontvang ik een offerte voor het schilderen van de buitenzijde van de woning. Op de begane grond gaat het om 2 kozijnen en de voor- en achterdeur. Op de eerste etage gaat dat om 3 kozijnen en een balkondeur.

Schilderen van de woonkamer en keuken

Wil graag woonkamer en keuken laten schilderen en mogelijk slaapkamer

Slaapkamer behangen

Ik wil graag een slaapkamer laten behangen met een totaal muur oppervlak van 6x3m en ongeveer een deel van 5x2,3m. Ik wil graag een offerte ontvangen waar los de prijs wordt genoemd voor het verwijderen van het huidig behang.

Schilderen van de woonkamer, keuken en slaapkamer

Ik wil graag de woonkamer keuken en evt slaapkamer laten schilderen in januari. Ook wil ik graag dat de ventilatorbuis in de keuken af wordt gedekt.

Latexspuiten van plafond en wanden

Is voor mijn zoon zijn appartement om verkoop-klaar te maken. Plafond 65 m² en muren 125 m² Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 65m2

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat om een vrijstaand huis met 2 verdiepingen.

Stukplaten laten latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm. Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 30

woonkamer schilderen

graag wil ik een offerte om mijn woonkamer en open keuken te laten schilderen

Muren schilderen

Ik wil graag de binnenmuren mijn huis laten schilderen maar dit moet misschien in etappes (wegens budget). 1. woonkamer 6 x 4 meter + keuken 3 x 4 meter. 2. 2 x slaapkamer 4 x 2,5 meter en 3 x 2,5 meter. 3. gang 1 x 6 meter + badkamer 2 x 3 meter en toilet. 4. 7 x deurkozijnen , 7 x deuren. Op de wanden zit structuur, daar overheen schilderen.

Plafond laten witten

Plafond woonkamer reinigen en witten. Betreft woning uit de 50er jaren. Het gaat om ca 23m2. Belangrijk is ook dat verplaatsing/bescherming van de aanwezige inboedel meegenomen wordt in de uitvoering van de klus.

Woonkamer behangen

Behangen van ong. 38 m² met vliesbehang. Behang is al gekocht. Oude behanglagen verwijder ik zelf en de muren glad maken doe ik ook zelf.

Schilderwerkzaamheden

Grote lekkage gehad. Schilderen van gang, muren en plafond, van de wc, muren en plafond, en van de badkamer, plafond, en kozijn in badkamer. Tevens indien mogelijk opnieuw behangen van 1 kamer.

Eenvoudige behangklus

Behangen van 3 slaapkamers. Muren zijn kaal/behangklaar. Totaal ongeveer 33.5 strekkende meter. Behang heb ik al: 17 rollen schuimvinyl behang.

huis verven/behangen

Ik heb een hoekhuis gekocht, begane grond, 1e etage (3 slaapkamers) en 2e etage een zolderkamer. Overal moet geschilderd worden, trapgat, deuren, kamers in ieder geval op 1 slaapkamer behangen. Muren zijn zowel beton als gipsplaat. Op veel slaapkamers zit nog behang op de muur, dit moet er afgehaald worden. Er zit tijdsdruk achter, 24 augustus verhuis ik en dan moet het verfwerk klaar zijn.

Saus en schilderwerk in een bestaand ...

Saus en schilderwerk in een bestaand huis, betreft binnenkant. Dus wanden en plafonds. Houtwerk van kozijnen en deuren.