Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen kozijnen buitenzijde woning:

Schilderen kozijnen buitenzijde woning

In maart 2018 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Ulicoten maar 5 van de kozijnen zijn erg slecht. Nu willen wij daarom in overleg met de huidige eigenaren nog voor de winter deze 5 kozijnen laten verven. Het gaat om 5 ramen met de afmetingen 173 x 89 aan de voorzijde van het huis (zie foto), 2 boven en 3 beneden.
Onze klant uit Ulicoten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen kozijnen buitenzijde woning uit heel Nederland:

Deuren spuiten en kozijnen schilderen

Voor mijn nieuwe woning wil ik graag 11 deuren (voorzien van grondverf af fabriek) laten spuiten. Deze deuren worden straks eerst arm geschaafd en opgehangen. Zodat deze perfect passen. Het betreft hier te gaan om stompe Skantrae deuren. Massieve deuren dus(type SKL 954 ) Daarnaast wil ik 11 kozijnen geschilderd hebben. Graag ontvang ik een scherpe offerte voor deze klus. Met vriendelijke groet,

Buiten kozijnen voor en achter schilderen

Ik ben zeer moeilijk bereikbaar overdag omdat ik werk. Graag willen wij een offerte van bovengenoemde werkzaamheden. Er kan vandaag of woensdag een afspraak gemaakt worden vanaf kwart voor 5 om de werkzaamheden te bekijken. Ik hoor graag van u.

Plafonds en muren schilderen en klik-PVC leggen

Ik wil graag dat er een vakman komt die de klik PVC vloer van 50 m2 kan plaatsen. Daarnaast wil ik ook graag dat er 4 deuren en kozijnen worden geschilderd.

Meubels en gedeeltelijk kozijnen schilderen

Wit schilderen meubels. dressoir, spiegel, vitrine kast, tv kast, kleine kast en kapstok aan muur met spiegel. plus 1 gedeelte deur en raamkozijn. ik heb nog niet definitief besloten of ik nieuwe meubels ga kopen of de huidige schilderen, wil eerst weten wat de prijs wordt. Graag hoor ik van u.

Plafond, muren en kozijnen van slaapkamer schilderen

Graag laat ik het plafond, 11 m2, de wanden van 24 m2 en het kozijn van 2.5 m2 in de slaapkamer schilderen.

Muur en kozijnen spuiten

Beneden kamer schilderen van 8 meter bij 4 meter. Ook de kozijnen 2 kozijnen van 3.5 meter breed.

Kozijnen en voordeur renoveren en dakkapel schilderen

Ongeveer 4 m2 kozijn renoveren/vervangen. Is nu enkel glas, maar ik wil graag dubbelglas. Voordeur renoveren of vervangen indien nodig en schilderen dakkapel. Afmetingen van deur en kozijn weet ik niet precies. Materialen voor de vakman.

Binnenshuis deuren en kozijnen schilderen

Graag ontvang ik een indicatie van het schilderen van 7 binnendeuren, 5 deurkozijnen en 1 schuifdeur.

Wanden en kozijnen schilderen

Schilderen van wanden en kozijnen, binnenwerk voor een werkplek van 80 m2.

Deuren, kozijnen en bureaudek schilderen

Binnen • Deur naar kantoorkamer • Deur naar slaapkamer • Deur naar zolderkamer • Omspanning keukendeur • Bureaudek in kleine kantoorkamer Buiten Bestaande deuren en raamkozijnen in de leur lichtblauw verven in dezelfde kleur • Deuren naar achtertuin • Deuren zijtuin naar huiskamer • 4 raamkozijnen badkamers 1e verdieping • Buitendeur ingang huis • 3 raamkozijnen raam slaapkamer • 3 raamkozijnen kleine werkkamer • Omspanning garagedeur

Partners

Partners van Casius