Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen kozijnen buitenzijde woning:

Schilderen kozijnen buitenzijde woning

In maart 2018 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Ulicoten maar 5 van de kozijnen zijn erg slecht. Nu willen wij daarom in overleg met de huidige eigenaren nog voor de winter deze 5 kozijnen laten verven. Het gaat om 5 ramen met de afmetingen 173 x 89 aan de voorzijde van het huis (zie foto), 2 boven en 3 beneden.
Onze klant uit Ulicoten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen kozijnen buitenzijde woning uit heel Nederland:

Schilderen en vliesbehang aanbrengen

Ik wil graag mijn wanden met vliesbehang bekleden en schilderen. Ook wil Ik plafond en kozijnen schilderen. Het gaat om 150 m2. 1 plafon stukken en verven.

Vliesbehang plakken

Ik wil graag mijn woning met vliesbehang behandelen. Vervolgens wil ik dit geschilderd hebben. Ik wil ook kozijnen en plafond schilderen. Ik denk dat het een totaal van ongeveer 150 m2 is.

Binnendeuren met kozijnen en buitendeur met kozijn schilderen

6 stuks binnendeuren en kozijnen en 1 buitendeur plus kozijn.

Binnenwerk en buitenwerk schilderen

Houtwerk van kozijnen en deuren + daklijst buiten. Houtwerk van kozijnen, deuren, muren en plafond binnen. Het gaat om een helft van een 2-onder-1 kap, jaren dertig woning van 10 meter lang en en 5,25 breed. 1e etage zijn 2 slaapkamers (1 van 4 x 7 en 1 van 3 x 3,50 en een washok in een L-vorm van 2 x 1,5 + badkamer met een plafond op van 2,35 x 1,50 en een aparte wc van 1 x 1 meter. Op zolder een grote L-vormige slaapkamer van ongeveer 5 x 5 met schuin dak en balken en 2 grote dakkapellen. Het heeft 2 lage muurtjes (hoog 1 meter x 1 en hoog 1 meter x 1,5) en 3 schuifdeuren van (2 x 1) die geverfd moeten worden. Gaat verder om totaal 10 deurposten in huis. Verder hebben we buiten nog nog een garage + daar aan vast een kleine aanbouw. Gaat om verven van de daklijst (3 x 9) garagedeur (2 x 2) en 2 zijdeuren + een buitenhoek van 2 x 1,80 meter.

Muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen

Ik wil graag 2 offertes. 1 voor het schilderwerk voor buiten kozijnen achter 3 grote ramen. Betreft 1e etage 2 ramen 2e etage 1 raam. Begane grond is kunststof dus niet nodig. Binnen 2e offerte, betreft hal begane grond door naar de hal 1e etage door naar hal 2 de etage. Zijkanten trappenhuis 1e en 2e etage lakken en op de 2 etage de muren. Het is spachtelputz op alle muren. De korrel wensen we te behouden, we weten niet of spuiten of rollen het beste is, hiervoor is advies nodig. Trap delen hoogglans wit, muren ook wit en op de 2 de etage gedeeltelijk groen. Zie foto voor de ramen voor overige impressie ruimtes, kan ik foto's mailen

Nieuwe binnendeuren en kozijnen schilderen

Ik wil graag 5 nieuwe deuren (worden in de grondverf geleverd) en kozijnen laten schilderen. Verf levering via vakman.

Buitenzijde huis schilderen

Ik wil mijn 2-onder-1-kap huis van buiten laten schilderen. Het gaat om een woning met drie etages dus er zal een steiger nodig zijn. De kozijnen, ramen en de deuren moeten geverfd worden. Het gaat om een aantal balkondeuren, dubbele serre deur,

Kozijnen schilderen

Buiten schilderwerk: 8 kozijnen. Hout. Kozijnen 2e en 3e etage.

Deuren, kozijnen, plinten en doorloop schilderen

Schilderen van 7 deuren, 6 kozijnen plinten en doorloop. Heeft u hiervoor tijd in komende 1,5 week?

Kozijnen en daklijst van chalet schilderen

Heer, mevrouw, Graag ontvang ik een aantal offertes voor het buitenschilderwerk van ons Chalet. Dit schilderwerk dient voor maart / april 2018 uitgevoerd te worden en betreft: 1 x daklijst rondom, 1 x zijkant erker, 1 x voorkant dubbele tuindeuren, 1 x voorkant raamkozijn, 1 x voorkant voordeur/kozijn, 3 x achterkant ramen, 1 x achterkant raam met smalle ruitjes, 1 x achterkant dubbel raamstel.

Partners

Partners van Casius