Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rosmalen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rosmalen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rosmalen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rosmalen of directe omgeving.

457 klanten uit Rosmalen bevelen een bij Casius in Rosmalen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rosmalen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren binnen verven, binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning, 155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen, buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages, binnenschilderwerk van een complete appartement, buitenschilderwerk huis, inspectie en keimwerk voor een semi bungalow, muren, plafonds, deurkozijnen, radiators, raamkozijnen, trappenhuis schilderen, houten wanden spuiten van recreatiewoning, muren en wanden sauzen, renovliesbehang aan laten brengen, buiten schilderwerk, aflakwerk, muur kleuren en vloer en kast verven, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rosmalen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rosmalen:

Badkamer schilderen

Hoi, ik wil graag onze badkamer een opknap beurt geven, maar tegels gaan slopen zie ik niet zitten. Nu las ik op jullie site dat het ook geschilderd kan worden. Aan welke prijzen moet ik dan ongeveer denken? Het gaat alleen om de wanden, niet de vloer. Onze badkamer is om en nabij 2.10 meter x 3.30 meter en 2.60 meter hoog.

Behangen van een wand in nieuwbouw

Het behangen van een wand van ongeveer 6 meter in de woonkamer van een nieuwbouwwoning. Behang is gekocht. Verdere materialen niet.

Nieuwbouw trap en tiental diverse deuren schilderen

Binnen en buiten schilderen van 4 tuindeuren, 1 voordeur, 2 buitendeuren, 1 garagedeur, 8 ramen, dakgoot voor en achter en 11 binnendeuren en de trap (niet de treden die zijn geolied). Betreft nieuwbouw en alles staat goed in de grondverf.

Renovlies behang plaatsen op wanden en schilderen nieuwbouwhuis

Voor ons nieuwbouwhuis zijn wij op zoek naar iemand die onze wanden wil behangen met renovliesbehang en daarnaast een aantal wanden wil verven. Ons huis heeft een oppervlakte van ongeveer 127 m2 met een ruwe schatting van 250 m2 aan wandoppervlakte. Ons huis wordt naar waarschijnlijkheid eind juni opgeleverd en we zoeken iemand die in juli beschikbaar is.

Trap schilderen

Het betreft het bewerken en schilderen van de trap naar de 1e verdieping en de trap naar zolder. Het is een nieuwbouwwoning. Het gaat om een witte open trap waar dus al een grondlaag op zit.

Garagevloer schilderen

Het gaat om een betonnen garagevloer van 30 m2. De vloer moet hier en daar worden glad gemaakt en daarna moet de vloer in een kleur worden geschilderd. De vloer wordt niet zwaar belast en staan kasten en 1 scooter in, vloer hoeft ook niet vloeistofdicht te zijn.

Kunststof opdekdeuren spuiten

Het spuiten van 5 al eerder met alkyd geschilderde kunststof opdekdeuren. Er heeft een aantasting plaatsgevonden met een zeer sterk schoonmaakmiddel, wat vlekvorming geeft.

Behangen en plinten plaatsen

In onze huiskamer moet behangen worden (vinylbehang zonder patroon) en moeten plinten geplaatst worden. Het gaat om ruim 23 meter plinten en ongeveer 19 meter behangen (kamer hoog) plus 2,70 meter en 65 cm hoog. We zullen zelf het oude behang verwijderen, en het behang en de plinten aanschaffen.

Boot schilderen

Ik zou graag mijn boot willen laten schilderen onderkant+ in kajuit zie foto voor boot. Met een maximaal budget van €250 als dat kan.

Slaapkamer behangen

Slaapkamer behangen en wat schilderwerk bij het kantelraam.

Nieuwbouwwoning van latex voorzien

Nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk in de gehele woning. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnen schilderen en plinten plaatsen

Ik heb laminaat gelegd, hier moeten nu nog plinten geplaatst worden. Het gaat om 20 meter plinten. Ook wil ik graag wat schilderwerk uit laten voeren. Ik wil graag kozijnen, deuren en een kast laten schilderen. Kozijnen en deuren aan de binnenzijde schilderen, dit is allemaal hout. Het gaat om 4 deuren en een raamkozijn. Ik wil de plinten ook graag laten schilderen.

Nieuwbouwwoning van spuitwerk voorzien

Betreft een nieuwbouwwoning. Wanden en plafonds op de 1e verdieping moeten voorzien worden van spuitwerk. Wanden: 60 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 40 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Kast in een nieuwe kleur schilderen

Wij willen graag de kast in een grijs tint in plaats van wit. De kast is 2.20 meter breed. Graag zouden we een prijs indicatie willen ontvangen. En kunnen we een ral kleur aangeven?

Buiten houtwerk van het huis laten schilderen

Ik wil het buiten houtwerk van mijn woning laten schilderen. Het gaat om 12 kozijnen, een voordeur en een garage deur.

Woonkamer latexspuiten

Woonkamer laten spuiten. Het gaat om circa 40 m2, waarvan ongeveer 15 m2 in een andere kleur dan wit.

Papierbehang aanbrengen op de muur

Slaapkamer muur van 2 meter breed bij ongeveer 2,50 meter hoog behangen.

Latexspuitwerk op stucwerk aanbrengen

Ik wil graag de woonkamer, kantoor,toilet,keuken,gang en overloop,laten spuiten zoals beschreven op u site met Sigma. Woonkamer 67 meter kantoor 11 meter toilet 1,3 meter keuken 23 meter gang en overloop 20,3 meter alles afgeplakt m.u.v. de muren deze moeten opnieuw behangen worden. plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Vochtplekken behandelen en sauzen

Ik wil graag een aantal vochtplekken behandelen en laten wegwerken. Daarna de gehele ruimte sausen met afwasbare latex in de kleur van de huidige kamer. Het gaat om een totaal oppervlakte van zo'n 40 a 45 m2 wat geverfd moet worden.

Behang- en sauswerk in de nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw woning met ongeveer 225 m2 aan wanden. De wanden worden behangklaar opgeleverd. De wanden dienen te worden voorzien van Renovlies inclusief het sauzen.

Gipsplaten herstellen na waterschade

Voor het herstellen van gipsplaten aan de binnenkant van een dakkapel, die beschadigd zijn door naar binnen lekkend regenwater, zou ik graag een offerte willen hebben. Er zijn 4 platen beschadigd, deze zullen ook gesausd moeten worden. De offerte moet in eerste instantie nog gekeurd worden door de verzekeraar. Er zijn foto's beschikbaar.

Kamers behangen en witten

De werkzaamheden zijn als volgt: - Woonkamer witten en behangen, 7 bij 4 meter ongeveer; - Slaapkamer behangen, 4 bij 5 meter ongeveer; - Woonkeuken witten, 6 bij 4 meter ongeveer. Er zal papieren behang gebruikt gaan worden. De werkzaamheden dienen zo spoedig mogelijk uitgevoerd te worden in verband met ziekenhuisopname van de bewoonster.

Nieuwbouwwoning latexspuiten

Nieuwbouw woning latex spuiten ral 9010 Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Buitenschilderwerk aan de woning

1e schilderbeurt van alle kozijnen (opgeleverde woning uit 2007). Voorgevel bestaande uit begane grond, 1e en 2e verdieping. Achterzijde bestaande uit begane grond en 1e verdieping, en dakkapel op 2e verdieping. Ook deze dakkapel nalopen en indien nodig wangen schilderen. Bezichtiging t.b.v. offerte waarschijnlijk wenselijk.

Schilderen van binnendeuren

Wij hebben een groot aantal binnendeuren dat geverfd moet worden. Het gaat om: 4 deuren van inbouwkasten (2 vlak, 2 met sierrandje) 2 smallere, vlakke deuren (meterkast formaat) 9 vlakke standaard deuren (ca 201cm hoog, waarvan 3 met sierrandjes ) 3 deuren met 4 panelen, waarvan enkele panelen met glas. We willen alle deuren graag geschilderd in RAL9010. Kunnen jullie hier een prijs voor geven, en aangeven wat daar precies bij in zit en wat we zelf moeten doen? Bij voorbaat dank. Vriendelijke groeten, Nanette van der Ven