Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor muren sauzen:

Muren sauzen

Muren in de slaapkamer sauzen: 2 wanden van 3,80 meter 1 wandje 1 meter 1 wandje 60 cm.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren sauzen uit heel Nederland:

Muren sauzen

Ik wil graag mij kamer een witte saus geven. Mijn kamer heeft ongeveer 2 en een half muur of drie.

Wanden sauzen

Ik wil mijn muren in mijn nieuwe huis laten sausen. Een gerenoveerde woning. De wanden zijn gestuct. Kunt u de verf of dekkende latex mee aanbieden?

Plafond met Joodse plint en wanden glad stuken

Muren glad stuken en sauzen. Plafond ook inclusief Joodse plint, 42 meter. Bij keuken ook stuc, waar gasfornuis ook zit. Misschien speciale verf? Er komt ook een haard waar een Joodse plint omheen moet komen. Zit in aantal meters opgenomen. We verwachten de oplevering op 1 mei. Wanden: 80 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 65 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden sauzen in het nieuwe huis

Ik wil voor mijn nw huis de muren laten sauzen, niet de kozijnen niet de deuren en ook niet het plafond, alleen de muren.

Muren sauzen

De muren sauzen, in ieder geval 60 m2 op de benedenverdieping. Afhankelijk van de prijs ook 1-ste etage zeer klein halletje en trapopgang en zolder, waarvan deel schuin de nok in is. Boven zal het ongeveer 20 tot 30 m2. Bij voorkeur op korte termijn.

Stucwerk vervangen

Graag zou ik van u een offerte ontvangen voor het aanbrengen van glad pleisterstucwerk. Inclusief het wit sauzen van het geheel. Het betreft 50 m2 aan muren en 60 m2 plafond. De wanden zijn op dit moment van granol. Het betreft 1 kamer op de begane grond. Aangezien het een huis betreft dat ik gekocht heb maar dat het op dit moment nog bewoond is , is het wat moeilijk om te kijken in het huis. De overdracht van het huis is 19 maart 2018. Er moet eerst nog wat licht breekwerk worden gedaan zodat op donderdag 22 maart met het werk begonnen zou kunnen worden. Zou dat bij jullie in de planning passen. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond sauzen en behangen

Ik zoek iemand die wil behangen 2 muren en plafond verven,

Behangen en plafond sauzen

Ik zoek iemand die 2 muren wil behangen in mijn nieuwe huis en het eventueel verven van het plafond.

Behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen

Ik zoek vanwege een zeer spoedige verhuizing, eind december 2017 hulp met het verwijderen van behang op de muren in mijn nieuwe woning en het verven van de muren. Het betreft een eengezinswoning. De kamers waar het om gaat zijn de woonkamer: alleen verven, 2 slaapkamers (ongeveer 9 m2 en 7 m2): behang verwijderen en verven en de keuken, gang en nog een 3e slaapkamer verven. Vanwege tijdgebrek en hulptekort kan ik werkelijk iedere hulp gebruiken. Tevens heb ik nog de klus: lampen bevestigen aan het plafond.

Keukenplafond en -muren sauzen

Het schilderen van het plafond en muren keuken

Partners

Partners van Casius