Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Rijen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Rijen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Rijen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Rijen of directe omgeving.

216 klanten uit Rijen bevelen een bij Casius in Rijen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Rijen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenkant woning schilderen, woonkamer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Rijen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Rijen:

Muren en plafond schilderen

Graag laat ik de wanden en het plafond schilderen. De bedoeling is dat het hele huis, van boven naar beneden helemaal gedaan wordt. In de woonkamer is 1 muur grijs van kleur, in de slaapkamer heeft ook een muur een andere kleur die we willen behouden. De rest gewoon wit. De vierkante meters bedraagt 270. Hoelang zullen jullie daarmee bezig zijn? Het zal voor 1 september zijn. Ik hoor het graag.

Alle wanden nieuwbouwhuid schilderen

Schilderen 120m2 alleen muren, woonkamer, hal en slaapkamers. Dit huis is nieuw en word opleveren in december

Gereinigde gevel schilderen

Gevel wordt al gereinigd met hoge druk eater. Willen 9001 kleur op de gevel.

Prijswinnaar Klusblunders: schilderen na verbouwing

Wij gaan in september beginnen met het uitbreiden van onze woning dmv een aanbouw aan de achterzijde van de woning. Als alles weer gestuct is en sausklaar staat zouden we graag een schilder willen.

Muren winkelpand witten

In een bestaande winkel wil de nieuwe huurder witte muren hebben. Deze zijn nu grijs getext en een deel zijn stenen die al wit zijn maar ook overheen gespoten moet worden. Een deel zal moeten worden voorgestreken. Als het doorgaat wil de huurder er in begin april al in. De winkel is 350 m2 waarvan ook veel glaspuien in zitten de te spuiten oppervlakte zal tussen de 300 a 400 m2 zijn en aan de raamzijdes misschien met een roller? Wanden: 350 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken: 250 m2

Schilderwerk kozijnen, deuren en dakkapel

Kozijnen buiten ongeveer 8 ramen 2 deuren buitenkant 2 dakkapellen buitenkant Voor en achterkant

Buitenschilderwerk uitvoeren

Buitenschilderwerk tussenwoning: 1e verdieping: 4 kozijnen, hier is met een ladder bij te komen; BG: 2 kozijnen en 2 deuren.

Buitenschilderwerk

Buitenzijde van de tussenwoning schilderen. Gaat om de voorzijde en achterzijde. Begane grond plus eerst etage. Geen dakkapel. Er zit wel 1 kozijn op de zolderverdieping. Wij willen onze kozijnen, tuindeuren en voordeur aan de buitenkant opnieuw laten beschilderen. Boven 3 kozijnen voor en 3 kozijnen achter. Afmeting ongeveer 1 bij 1 meter. Begane grond: grote schuifpui achter, voor 1 kozijn en 1 voordeur met lang kozijn.

Behangen en schilderen

Het behangen van een vierkamer appartement in Rijen (nieuw)met glasweefsel- behang, cirka 190 vierkante meter. Het gedeeltelijk schilderen van het glasweefselbehang, cirka 160 vierkante meter. Gekocht materiaal bij Karwei: 8 rollen glasweefselbehang ruim gemeten (Ruitstandaard P401-25) Afmeting per rol = 25m.X 1m. 4 X Behanglijm WK Bison 10KG WG Glasweefsel 8 X KARWEI muurverf (1X DEKK.BASIS P 2,5L MM) Uitvoering: week 13 vanaf 27-03-2013 of week 14 vanaf 02-04-2013.

Opschilderen huis buiten

Alle kozijnen en betimmering goten moeten opnieuw geschilderd worden in de kleuren groen en wit. Betreft een vrijstaande woning. Begane grond en eerste verdieping. Denk 30 a 35 meter goot. Verder een voordeur en achterdeur.

70 m2 texen

L-vormige woonkamer plafond en muren schoonmaken (rokers) en witten. Het gaat om 70 m2.

Verven zolderruimte binnen

Verven zolderruimte van ongeveer 8 x 4 meter binnen: wanden, balken en dakplaten.

Huis schilderen buiten

Buitenschilderwerk van een tussenwoning. Het gaat om de kozijnen en deuren. Gaat om 2 deuren, 1 groot kozijn beneden met 3 ramen, boven 2 ramen, klein badkamerraam en nog een dakkapel. Uitvoering in het voorjaar zo mogelijk.