Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Raamsdonksveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Raamsdonksveer heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Raamsdonksveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Raamsdonksveer of directe omgeving.

126 klanten uit Raamsdonksveer bevelen een bij Casius in Raamsdonksveer aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Raamsdonksveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, buitenschilderwerk van de woning, buitenkant geheel opschilderen, schilderen van ramen en deuren buitenzijde, binnenschilderwerk in hele huis uitvoeren, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Raamsdonksveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Raamsdonksveer:

Deuren en kozijnen schilderen

Het gaat om 2 deuren met de kozijnen daarvan. Ook zijn het nog 4 grotere raamkozijnen en 3 kleine raamkozijnen. Het gaat hier om buiten schilderwerk.

Kozijnen binnen en buiten schilderen

Schilderen van 6 kozijnen en 1 deur.

Latex spuiten op wanden en plafonds

Latex spuiten wanden en plafond begane grond en 1e verdieping. De ondergrond op de wanden is spachtelputz en is daarna enkele keren gewit de afgelopen jaren. Het betreft een rookvrije woning. Het ziet er allemaal netjes uit maar wij als nieuwe bewoners willen met een nette start beginnen. Wanden Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Verven van binnenmuren

We willen de wanden van onze toekomstige woning graag geheel laten schilderen. Graag een gespecificeerd overzicht per woonlaag. Aantal m2: De begane grond is ongeveer 36 m2, de 1e verdieping is ongeveer 34 m2. De woning wordt momenteel door Woningbouw geheel gestucd. De woning is helemaal leeg. PS: Telefonisch niet bereikbaar in verband met verblijf in buitenland.

Gevel schilderen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het schilderen van de voor- en zijgevel. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Er is toestemming aan de gemeente gevraagd of dit mag. Er is een foto beschikbaar.

Buitenzijde van een woning schilderen

Ik wil de buitenzijde van mijn woning laten schilderen, het liefst nog voor de winter. Het gaat om een tussenwoning, waarvan de deuren, kozijnen en ramen moeten worden geschilderd. De woning is ongeveer 3 tot 4 jaar geleden voor het laatst geschilderd. Er is al verf aanwezig, maar ik weet niet of die geschikt is voor dit jaargetijde. Graag ontvang ik een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Behangen nieuwbouw appartement

Een nieuw appartement behangen, woonkamer, hal, 2 slaapkamers. Betreft ongeveer 31 rollen. Behang lever ik zelf. Liefst nog uitvoering deze week.

Stop-, schuur- en schilderwerk buiten

Achterdeur en tuindeuren schuren. Spijkergaatjes stoppen en lakken. Twee schuurdeuren en klein raam afbeitsen, gronden, schuren en lakken. Boeiboord garage (ca. 10 meter) schuren en lakken. Garagedeur schuren en vernissen.

schilderen

8 deuren en 3 ramen schilderen

spuiten van 420 m2 latex 2 kleuren ook ...

spuiten van 420 m2 latex 2 kleuren ook spuiten /schilderen van de trap, deuren/buiten kozijnen en boeiboorden.

Ik wil mijn plafonds van de kamer/keuken ...

Ik wil mijn plafonds van de kamer/keuken (is een ruimte) slaapkamer en gang laten schilderen.

Er moet een muur boven het aanrecht en ...

Er moet een muur boven het aanrecht en een stukje zijmuur geverfd worden. De rest moet worden behangen.

Er moeten op heel korte termijn 3 houten ...

Er moeten op heel korte termijn 3 houten paneeldeuren geschilderd worden. Ik wil dan ook, als het mogelijk is, vandaag nog een offerte ontvangen per e-mail serge-nicole@home.nl

De gehele buitenboel van ons huis moet ...

De gehele buitenboel van ons huis moet opnieuw geschilderd worden, waar nodig de kitnaden en houtrot vervangen.

Verven van de buiten kozijnen (hout).

Verven van de buiten kozijnen (hout).