Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Oisterwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Oisterwijk heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Oisterwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Oisterwijk of directe omgeving.

182 klanten uit Oisterwijk bevelen een bij Casius in Oisterwijk aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Oisterwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, buitenkant woning schilderen, woonkamer schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Oisterwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Oisterwijk:

Buitenmuren kaleien

Voor en achtergevel kaleien, muren zijn in goede staat. het betreft ongeveer 50m2

Boeiboorden schilderen

Ik wil de boeiboorden van mijn huis laten schilderen. Ze zijn ongeveer 8 m2 bij elkaar. De boeiboorden moeten ligt opgeschuurd worden en daarna afgelakt.

Ronde eiken tafel verven

Ik heb net een nieuwe ronde onbehandelde eiken ronde eettafel gekocht van 120 cm doorsnede. Deze wil ik graag groen laten verven/spuiten. Wat zijn hiervan de kosten.

Buiten- en binnenschilderwerk

Ik zoek een partij die schilderwerk aan de achterzijde van mijn woning kan verrichten. Het gaat voornamelijk om buitenwerk, maar ook deels binnen. Het gaat om het schilderen van de boeiborden, kantelraam en alle kozijnen verdeeld over de twee verdiepingen en de tuindeuren. De achterzijde van mijn woning is goed bereikbaar.

Woning laten schilderen

Ik wil mijn woning laten schilderen. Het gaat om bijgevoegde indeling. Hoogte begane grond is 2.40 m. Hoogte eerste verdieping is 2.40 m. Badkamer betegeld, dus alleen plafond nodig. Ook trappengang. Bij elkaar ongeveer 62 m2. Materialen in overleg.

Buitenmuren van schilderwerk voorzien

De gehele buitenkant (muren) van deze 2 onder 1 kap wil ik laten schilderen. Wat kost het om de helft wit te laten schilderen en wat kost het als de buren ook mee doen? De buren (rechts) hebben de gevel aan de achterkant in plaats van aan de voorkant. De zijkanten zijn 11 meter lang, de gehele voorkant (met buren) is 13,2 meter lang.

Nieuwbouw woning spuiten met latex

Het betreft een nieuwe woning met stuukklare wanden. Wanden Vierkante meter: 240 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Muren en plafonds schilderen

Het betreft het schilderen van de nieuw gestuukte binnenmuren en plafonds van ons hele woning. De begane grond is 50.3 m2 en de eerste verdieping 39 m2.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Graag laat ik de kozijnen, deuren en boeidelen door een vakman inspecteren of deze geschilderd dienen te worden. Het gaat om een tussenwoning die goed bereikbaar is. Indien er schilderwerk gedaan moet worden dan dient de vakman dit te offreren en uit te voeren. Inspectie kijken wat nodig is te schilderen. Kozijnen, deuren, dakranden.

Keuken(kastjes) spuiten of schilderen

Zie bijgaande foto. Dat wat nu zo "prachtig" oranjebruin is willen we graag (glanzend) geel gespoten/geschilderd hebben. In eerste instantie wil ik een grove prijsopgave om te bepalen of we het er voor over hebben.

Buitenkant van het huis schilderen

Buitenkant van het huis schilderen, en kozijnen bijwerken

Raamkozijnen schilderen

Het gaat om 4 kozijnen, die grondig aangepakt moeten worden, m. N de overgang van kozijn naar vensterbank.

Buitenschilderwerk aan een bungalow

Schilderen vaan een recreatiebungalow met 3 raamkozijnen elk met 2 draaidelen en 6 luiken, 2 buitendeuren, 2 daklijsten, 1 dakkapel en 2 boeidelen. Een en ander goed te bereiken vanaf de begane grond met een ladder. Ik heb al verf op het oog. Kunt u die verf mogelijk leveren? Of u moet aangeven hoeveel ik moet bestellen.

Voordeur en kozijnen schilderen

Het verven van de voordeur en kozijnen. Het gaat om een kleine voordeur en kozijnen van een raam daarnaast van in totaal ongeveer 4x4 meter. De verf koop ik zelf.

Behangen glasvlies

Het betreft het behangen van een slaapkamer, halletjes (3) trapopgang en overloop. Dit is ongeveer 90 m2. Het glasvliesbehang kan in overleg geleverd worden door de vakman.

Schilderen buitenzijde woning

Buiten schilderwerk twee-onder-een-kap woning. Twee lagen of drie lagen. Wellicht dat de buren hun huis ook willen laten schilderen. Dus offerte voor 1 woning en beide woningen. Gaat om kozijnen, deuren en dakkapel. Voor meer info kunt u mailen.

Sauzen spachtelputz muren en witten plafond

Het sauzen van spachtelputz muren in woonkamer en keuken. 2 muren van ongeveer 2 bij 7,5 meter in de woonkamer. En nog wat kleine muurtjes in de keuken. Kleur: wit/roomwit. Het witten van plafond in woonkamer en keuken. Oppervlakte plafond: ongeveer 40/45 m2.

Bovenwoning latexen en schilderen

Bovenwoning van 100 m2, latexen en deuren 15 stuks kozijnen (binnenkant, niet alle, de meeste zijn kunststof, 2 stuks van hout) schilderen. Eventueel ook trapgat en leuning van een trap.

Binnen en buiten schilderwerkzaamheden

Binnen en buiten schilderwerkzaamheden

Binnen en buiten schilderwerkzaamheden

Binnen en buiten schilderwerkzaamheden

schilderwerk

Zoek een schilder voor buiten en binnen schilderwerkzaamheden; groot vrijstaand huis.