Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor schilderen van trappen:

Schilderen van trappen

Beneden trap en zoldertrap schilderen
Onze klant uit Oirschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schilderen van trappen uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning schilderen aan de binnenzijde

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Muiden en zijn op zoek naar een schildersbedrijf, dat de woning na casco oplevering kan afwerken. Wij overwegen de muren eerst af te laten werken met glasvliesbehang en daarna te laten beschilderen. De oppervlakte van de woning is ongeveer 140 m². Gaat dus om het behangen en schilderen van de muren en schilderen van de trappen. De verwachte oplevering van de woning is 4e kwartaal 2018.

Trappenhuis schilderen

Trappenhuis, muren en plafond, met 3 trappen, 3 verdiepingen, 11 deuren.

Twee open trappen schilderen

Wij willen graag 2 trappen laten schilderen. Het betreft 2 open trappen met ieder een draai van 180 graden en 14 treden. De trap staat in de grondverf, nieuwbouwhuis, maar moet nogmaals geschuurd worden, wat resten van de bouw, en dan goed in de verf gezet worden.

Trappen schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning waarvan de trappen in de grondverf zitten. Tijdens het klussen zijnde trappen niet goed beschermd er zitten wel wat ruwe vlekken op. Het gaat om twee trappen van 15 treden, twee keer traphek en eenmalig de onderkant van de bovenste trap die geschilderd moeten worden. Daarnaast moet hij ook opnieuw afgekit. We willen het eigenlijk zelf gaan doen, maar willen ook graag weten hoeveel dit kost bij een schilder.

Trappen schuren en schilderen

Ik wil graag dat er twee dichte trappen worden geschuurd en geschilderd. De trappen hebben 13 en 14 treden.

Trappen en traphekken schilderen in nieuwbouwwoning

Ik wil mijn twee trappen laten schilderen. Het gaat om dichte trappen. De trap is gegrond opgeleverd. Het betreft een nieuwbouwwoning. Onder de trap van de begane grond bevindt zich een trapkast. Ook een traphek moeten geschilderd worden.

Dichte trappen schilderen

Het betreft het schilderen van 1 dichte trap inclusief het verwijderen van het tapijt en benodigde voorbereidende werk, zoals schuurwerk en reparaties. Daarnaast hebben wij nog een nieuwe dichte trap vorig jaar laten plaatsen waarbij de onderzijde van een dichte trap geschilderd dient te worden. Deze trap heeft relatief weinig voorbereiding nodig.

Trappen schilderen of spuiten

Wij gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwbouwwoning. Wij zitten er over na te denken om onze 2 trappen te laten schilderenof spuiten. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Het gaat om een gesloten beneden trap en een open zoldertrap met een hek met spijlen.

Trappen schilderen in wit en antraciet

Ik wil graag onze trappen wit laten schilderen de treden grijs/antraciet of helemaal wit. De trap naar de 1e verdieping heeft 13 dichte treden, de trap naar de zolder heeft 12 open treden. Daarbij hebben wij ook nog 2 keer trap spijlen en deze willen we graag wit. Goed om te weten de trappen en spijlen zijn allemaal donkerbruin.

Trappen schilderen

Ons nieuwbouwhuis heeft beneden een open trap en boven een dichte trap. Beide trappen hebben nog deuken en andere beschadigingen van de bouw en moeten toonbaar gemaakt worden en geschilderd worden. Wat zou zou zoiets kosten? De onderkant van de boventrap, de delen die tegen de muur zitten en de traphekjes zijn wel al netjes afgeschilderd. Wat zou het ongeveer kosten om dit nog te voorzien van een andere kleur verf?

Partners

Partners van Casius