Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Oirschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Oirschot heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Oirschot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Oirschot of directe omgeving.

57 klanten uit Oirschot bevelen een bij Casius in Oirschot aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Oirschot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, nieuwbouw appartement behangen, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien, gevels van vrijstaand huis schilderen met dampdoorlatende verf en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Oirschot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Oirschot:

Het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk

Buitengevels 2 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 362 m2 Binnenmuren 1 x sausen in standaard RAL kleur, totale oppervlakte is ca. 762 m2 Buitenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 2 x lakken 23 Stuks Binnenkozijnen en schuifpuien schilderen 1 x schuren en 1 x lakken 32 Stuks De hoogste maat van de gevels zal ongeveer 6.5 x 7 meter, het huis is rondom goed bereikbaar om steigers op te bouwen.

Schilderen van trappen

Beneden trap en zoldertrap schilderen

Gestuuct plafond schilderen

Wij willen graag het plafond laten schilderen. Het is een onlangs gestuuct plafond (glad). Ik heb tex en voorstrijk gekocht (wijzonol) omdat ik het zelf wilde gaan doen. Toch wil ik het schilderen zeker streeploos hebben, vandaar dat ik het de schilder wil laten doen. Het gaat om ongeveer 35 m2.

In de hele woning spuitverf aanbrengen

Wij willen graag weten wat de kosten zouden zijn om de, grote vrijstaande, woning die wij op het oog hebben volledig te laten texen, spuitverf. Opnieuw stucwerk aanbrengen is niet nodig. Het gaat om alle muren en plafonds Wanden Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 225

Schilderen van kozijnen en deuren

Buiten kozijnen en deuren schilderen.

Schilderen van de buitenkant van het woonhuis

Graag offerte voor het schilderen van de buitenkant van ons woonhuis. Het betreft het onderstaande: - Voorkant: voordeur, 2 ramen begane grond, 2 ramen 1 hoog en de voordeur. - Achterkant: deur naar garage, deur naar woonhuis, 2 ramen begane grond en 2 ramen 1 hoog. Alle kozijnen moeten dekkend in de kleur gebroken wit (exacte kleur samen te bepalen) geschilderd worden en slechte plekken in het houtwerk moeten uiteraard hersteld worden. Als optie wil ik een prijs voor het dekkend schilderen van de rolluiken.

Dakkapel schilderen

Het gaat hier om het reinigen, opschuren en aflakken van een dakkapel van 4.00 x 1.20 x 1.50 (L x b x d) met goede kwaliteit verf (Sikkens RAL 9010).

We zoeken een behanger. De ruimte is ...

We zoeken een behanger. De ruimte is circa 15 strekkende meter. Het gaat om 1 ruimte