Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor houten open trap lakken:

Houten open trap lakken

Het gaat om een open hardhouten trap met 13 treden. Deze moet aan boven en onderkant donker grijs antraciet worden gemaakt. Met lak wat niet alleen goede kwaliteit heeft maar ook niet glad is. Naast de treden ook de zijkant en de trapleuning.
Onze klant uit Loon op Zand (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten open trap lakken uit heel Nederland:

Terras vervangen

Het gaat om een terras van 24 m2, direct grenzend aan de achterpui (met schuifpui en draaideur). De huidige houten plankenvloer is op/gedeeltelijk rot, zo ook het ondersteunend houten raamwerk, en moet verwijderd/vervangen worden (afhankelijk van nieuw werk). Zand moet weer opgevuld/geëgaliseerd worden vanwege graafwerkzaamheden konijnen. Op de vloer rust een (open) overkapping (waarvan de heldere polycarbonaat platen overigens ook vervangen moeten worden) met 3 staanders (Keeklamp). De ondergrond moet dit (weer) kunnen dragen dus bij tegelwerk betonklossen oid nodig. In het terras staat een druif geplant, hiervoor moet een ronde uitsparing met een diameter van 50 cm gemaakt worden. Ook moet rekening gehouden worden met reeds aangelegde/aanwezige elektra (van tuinverlichting) en waterleiding. De grondkabel van de tuinverlichting moet nagezien worden ivm mogelijke kortsluiting/capaciteit aangesloten verlichting/heater. Ik realiseer me dat dit niet het seizoen is voor beton storten maar wil het als alternatief voor betontegels toch graag geoffreerd zien. Het terras is alleen toegankelijk via de voorzijde/voordeur woning dus al het werk gaat door de woonkamer, helaas. Vanwege de nu gesnoeide druif en benodigde werkzaamheden aan de overkapping zelf is het gewenst de werkzaamheden zsm uit te voeren.

Vloer isoleren

Ik huur een woning op de 2 etage. Ik heb alleen buren onder me en heb erg veel last van lucht geluid. Als er visite bij hun is en er wordt hard gepraat hoor ik het erg goed. De vloer zelf zijn volgens mij houten planken met daarop iig houten platen. Ik heb nu s - silent plus 10db zachtboard onder het laminaat liggen. Hiervoor lag er een Silenzio Superbo Rubber Ondervloer 2.0. Dit lag er alleen niet overal en had toen ook veel last van lucht geluid en het laminaat lag er ook niet overal( een paar hoeken en randen waren open) nu heb ik wel alle gaten en kieren dicht gekit en het laminaat ligt er overal maar het luchtgeluid lijkt toch meer aanwezig dan de rubberen ondervloer. Ik zou de rubberen vloer over de zachtboard willen leggen of andersom maar dan kunnen de deuren niet meer open.. Wat is er mogelijk?. Het is natuurlijk een oud huis met dunne muurtjes e.d. En enkel glas. Het gaat vooral om voor en achterkamer van de woning en dat is ongeveer 32 m².

Warmtepomp plaatsen

Jaren 60, na geïsoleerde tussenwoning. 2 dakkapellen, 15 zonnepanelen en een gezin met 5 en in het weekend 6 personen. Ik zoek een warmtepompboiler die dat kan leveren en op een houten vloer kan staan. Wij hebben nu een oude Brink lucht verwarmer. Die wil ik vervangen voor een gasarm/loos alternatief. Maar de boiler moet wel na verwarmd kunnen worden met gas of stroom, wat het meest reëel is. Er is nog geen persoonlijk ontwerp gemaakt en zijn staan graag open voor advies.

Twee open trappen vervangen

2 Houten open trappen uit de jaren '70 willen we vervangen door 2 gesloten trappen. Graag ontvang ik een offerte.

Trap schilderen

Twee houten trappen schuren en schilderen: - open trap - dichte trap Ik ontvang graag een offerte.

Draairichting deur wijzigen

Wij vragen ons af wat de kosten zouden bedragen voor het wijzigen van de draairichting van onze kantoordeur. Van buitenaf gezien draait de deur nu rechts naar binnen toe open. Wij zouden graag willen dat hij links naar buiten toe open draait. Hiervoor moeten de scharnieren verplaatst worden en ook het slot etc. Het kozijn zal ook omgedraaid moeten worden. Een foto van de deur en kozijn treft u in de bijlage. Het is een houten deur. Het kozijn is van metaal/kunststof. Wat zouden de kosten zijn voor deze aanpassing en voor eventuele materialen?

Nieuwe trapleuning plaatsen

Trap is momenteel open aan 1 kant, maar hebben een kleine dochter, dus willen het graag veiliger maken met een houten trapleuning met spijlen.

Trapleuning vervangen

De houten, open trap in de hal heeft aan de open zijde een wat gedateerde houten leuning met gedraaide dikke spijlen. Die zouden we willen vervangen voor een strakkere zwarte leuning/spijlen tegelijk met de leuning aan de muurzijde. Dit moet passen bij de industriële deur naar de hal (staal met glas, kleur 9004). Hoelang de trapleuning ongeveer is, durf ik niet te zeggen. Het is wel steiler dan de standaard trappen. De plafondhoogte is 2.45 m. Ik kan de oude trapleuning eventueel afvoeren.

Vloerverwarming en vloerisolatie realiseren

We wonen in een jaren 30 hoekwoning en overwegen om vloerisolatie aan te brengen en vloerverwarming als hoofdverwarming. In de open keuken ligt al vloerverwarming. Het gaat om de woonkamer en hal, daar ligt nu een houten vloer (idee is om nieuwe vloer uit te kiezen die geschikt is voor vloerverwarming). Volgens mij is er geen kruipruimte. Het zou gaan om een oppervlakte van 50-60m waar de isolatie en vloerverwarming gerealiseerd moet worden. Daarnaast willen wij graag horen welke stappen hiervoor gezet moeten worden. Vloerverwarmming zal terrecht komen op de CV.

Pergola met lamellen plaatsen

Wij willen graag in onze tuin een plek creëren voor onze lounge set en hier een houten pergola met lamellen dak plaatsen. De afmeting is ca 500 cm breed en 350 cm diep (exacte afmeting nader af te stemmen). Graag zou ik een offerte willen hebben voor het maken en plaatsen van een dergelijke pergola. In welk type overkapping heb je interesse? Vrijstaande terrasoverkapping In welke stijl heb je interesse? Landelijk In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met open klapbare lamellen Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.

Partners

Partners van Casius