Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor keimen van gevel 144m2:

Keimen van gevel 144m2

Bij het woonhuis moeten we iets doen aan de buiten muren. Wij willen de uitstraling veranderen, graag laten wij ons door een vakman allereerst adviseren over stucen versus keimen. Het is een metselgevel van ongeveer 144m2.
Onze klant uit Langenboom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keimen van gevel 144m2 uit heel Nederland:

Het keimen van de gevel 120m2

Meerdere muren, begane grond, eerste en tweede verdieping. Totaal ongeveer 120m2. Voornamelijk geïnteresseerd in keim verf. De huidige ondergrond is kaal baksteen, wij zijn opzoek naar een optie die lijkt op gebroken wit.

Gevel keimen en kozijnen schilderen

We willen graag de gevel (± 60 m2) laten keimen en 5 kozijnen laten schilderen.

Buitenzijde kantoorpand (reinigen en) keimen in donkere kleur

Het keimen van een lichte gevel in een donkere kleur. Het gaat om circa 37m2 waarbij ook achter bossages gewerkt moet worden. Zie bijgevoegde PDF.

Gevel keimen 100 m2

Vrijstaand huis met ongeveer 100 - 150 m2 muur, maar dat is niet helemaal exact opgemeten. Graag opmeten door vakman. Graag afspraak om te zien of er moet worden voorbewerkt. Het gaat om het keimen van de gevel. Graag een specialist!

Kan mijn gevel gekeimd worden?

Ik heb gelezen over het keimen van de gevel ik wil graag horen of dat kan bij mijn huis en wat het kost. Nu heb ik een paar jaar terug mijn gevel laten impregneren maar wat er toen op gezet is weet ik niet. Ik kan geen contact met het bedrijf krijgen en weet niet wat erop is gedaan.

Buitengevel keimen

Ik ben op zoek naar iemand die de gevel van een nieuwbouwwoning kan keimen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Het reinigen, voegenherstel en keimen

De gehele gevel dient waarschijnlijk eerst gereinigd te worden, daarna voegherstel en dan gekeimd. Het gaat om één verdieping op de bovenverdieping. Het zou gaan om ongeveer 150m2 aan gevel. Dit moet nog wel even ter plekke worden nagemeten.

Gevel keimen

Ik zoek iemand voor het keimen van de gevel, gaat om een vrijstaande woning en vrijstaande garage, in totaal 200 m2.

Gevel schoonmaken en bekleden

Voorgevel reinigen (klimop en wingert al verwijderd, maar worteltjes achtergebleven nog) en de rest al schoon. Hierna keimen, wit of iets er tegenaan. Zal waarschijnlijk gaan om 100 m2.

Herstellen en keimen van gevel

Het opknappen en herstellen van delen van een gevel (van circa 30 m2), welke daarna gekeimd (geverfd/beschermd/geimpregneerd) moet worden (circa 100m2). Totale oppervlakte bedraagt circa 100 m2. Bijgevoegde foto is indicatief