Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor het behangen van het trapgat:

Het behangen van het trapgat

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het behangen van het trapgat uit heel Nederland:

Behanger nodig trapgat + kinderkamer

Deel van het trapgat dient op nieuw behangen te worden. Bijna helemaal behang klaar gemaakt. Alleen het bovenste deel boven de trap komen wij zelf niet bij op een veilige manier. Dit moet dus nog gedaan worden. De kinderkamer is ongeveer 14 m2 schat ik. Alle wanden dienen behangen te worden. Behang is aanwezig en lijm. Gelieve een Emil te sturen met offerte. Gelieve niet te telefoneren.

Behangen trapgat 2 verdiepingen

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.

vliesbehang aanbrengen

wij willen de gehele beneden verdieping laten behangen inclusief trapgat circa 60 vierkante meter

Behangen in nieuwe woning

Behangen in nieuwe woning, kamer, keuken, hal, trapgat, overloop en 2 slaapkamers. Vanaf 23 juni, In Putten

behangen trapgat

Ik wil het trapgat vanaf de benedenverdieping tot en met de zolder laten behangen. Het zijn 2 trappen. Het huis heeft een hoog dak met ventilatiebuizen boven langs over de muur op zolder. De gehele betonnen wand in het trappenhuis wil ik behangen hebben. Langs de trap zijn 3 wandjes van gipsbeton/kalkzandsteen te behangen. Alles is al voorgestreken en zoveel mogelijk oneffenheden zijn weggewerkt.

Het behangen van meerdere wanden

Ik zoek een behanger voor de woonkamer, hal, trapgat en overloop. Het gaat om ongeveer 55 m2. Het benodigde behang haal ik deze week.

Behangen van gang, trapgat en 1 kamer

Behangen van gang (ca 4 m), trapgat ( van bg naar 1e verdieping). En 1 kamer behangen ( ca.8*2,70 m). Muren zijn behangklaar.

Behangen en sauzen gehele woning

Wij zijn benieuwd naar een kostenindicatie. De bedoeling is om de muren behang klaar op te leveren. Graag willen wij alles laten opmeten voordat de opdracht wordt uitgevoerd. De bedoeling is het gehele huis te laten behangen, maar wel in twee delen: - begane grond en eerste verdieping incl. 2x trapgat (volgens mijn berekening ca. 200 m2)

Plafond en wand na waterschade herstellen

Ik wil graag een plafond en een wand laten herstellen na waterschade. Er is een gat in het plafond gemaakt om de lekkage te verhelpen waardoor de gipsen ondergrond moet worden hersteld, opnieuw gestuct en geschilderd. De wand is behangen met vezelbehang dat vervangen moet worden en geschilderd. Het werk bevindt zich boven het trapgat. Het betreft het plafond boven de 1e verdieping (de badkamer op de 2e heeft gelekt). Plafond circa 10,5 m2. Wand circa 7,5 m2.

Opknappen van muur woonkamer , gang en trapgat

Het opknappen van de muur in de woonkamer ca 24 m2 deze is nu behangen en dit verwijderen we zelf. Het opknappen van de gang en trapopgang hier zit nu oud granol op het totaal oppervlakte van de woonkamer en trapgat / gang is ongeveer 70m2. De afwerking die wij wensen is glad stucwerk.

Partners

Partners van Casius