Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenkant huis schilderen:

Buitenkant huis schilderen

Graag zou ik dit huis willen laten schilderen in dezelfde kleur wit: Wat zijn de totale kosten?
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant huis schilderen uit heel Nederland:

Deuropening in een buitenmuur zijkant van het huis

Deuropening in de muur laten plaatsen. Ik wil openslaande deuren in een bestaande dubbelsteens buitenmuur plaatsen. Afmetingen deuropening: +/- 200 cm breed en circa 230 cm hoog. Het gat zal waarschijnlijk iets groter moeten zijn. De buitenkant is schoon metselwerk. De binnenkant is van witte bakstenen. Ik wil graag een offerte voor de complete klus: gat maken en kozijn plaatsen. Het gaat om een draagmuur dus er moet eventueel een steunbalk geplaatst worden. Het puin kan eventueel door de vakman afgevoerd worden maar wij kunnen dat zelf ook.

Bovenverdieping uitbouwen van een kubistisch huis

Mijn woning is een betonnen woning met gemetselde buitenkant. Vloeren en dak zijn kanaalplaatvloeren. De bovenste verdieping is gedeeltelijk aan de buitenzijde voorzien van kozijnen met daarin gekleurd glas. Deze zijde wil ik uitbreiden. Met ongeveer 4 bij 7 meter. De manier van bouwen maakt mij niet uit zolang de buitenzijde het zelfde uiterlijk heeft en de isolatie goed is. Er hoeft geen elektra of waterleiding getrokken te worden. De wand van de kozijnen en gekleurd glas kan hergebruikt worden (de 7 meter wand).

Mansarde dak renoveren

Wij overwegen om een huis uit 1926 te kopen, het huis heeft een mansardedak. Aan de binnenzijde van het huis zit asbest in het dakbeschot, dit zouden we graag verwijderd zien, tevens dienen de pannen vernieuwd te worden. Ook zouden we graag advies krijgen inzake of isolatie aan de binnen dan wel buitenkant mogelijk is. Tevens zouden we om het huis te verfraaien graag een overstek van qua 30 cm aan zowel de voor als achterzijde van het dak maken. Het huis is 8 bij 9.27 meter, het huis is ongeveer 9 meter hoog, het dak start op de 1e verdieping. Kunt u een prijsindicatie afgeven voor deze renovatie?

Aanbouw aan huis

Voor onze nieuwe woning uit 1960 zou ik graag een offerte aanvragen voor een uitbouw. 6 meter breed, 3 meter diep en ongeveer 2,50 meter hoog. Gaarne achterzijde met een schuifpui van 4 meter breed. Casco oplevering met buitenkant afgewerkt. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Buitenkant huis schilderen

Ik wil de hele buitenkant van het huis schilderen inclusief horizontale houten panelen, kozijnen en deuren. Ik heb de afmetingen niet maar er staat een plattegrond op Funda waar deze woning op dit moment op staat. Morgen kan ik eventueel een schatting sturen.

Aanleggen dubbelwandig rookkanaal voor houtkachel

Het kanaal moet op 3 meter hoog door een pannendak. Dan circa 4 meter langs buitenkant gemetselde gevel omhoog. Dan nog de pijp bovenop het dak en die dient 1,5 meter uit te steken zodat we de 15 graden grens aanhouden ten opzichte van de nokhoogte. Ons huis heeft een hoogbouw en een laagbouw. De kachel komt in de laagbouw maar de pijp zal op de hoogbouw komen, vandaar dat deze langs de gevel omhoog moet. In totaal dus ongeveer 8,5 meter pijp, ons huis is 9,5 meter hoog. De pijp komt circa 4,5 meter van de nog af te staan. De pijp zal dus op een behoorlijke hoogte aan de buitenkant geplaatst te worden.

Glasvezel en COAX aansluiting verplaatsen

De beide kabels zijn opgegraven aan de buitenkant van het huis. Er ligt een loze mantelbuis van deze plek naar de meterkast. In de meterkast moeten de glasvezel en COAX aansluiting geplaatst worden. Te overbruggen lengte maximaal 10 meter.

Buitenkant van het huis schilderen

De voor- en achterkant van het huis schilderen. De 4 kozijnen en 2 buitendeuren. Voor beneden een groot kozijn met raam, een kozijn met voordeur. Voor boven een kozijn met raam. Achter beneden en boven idem aan de voorzijde. Bij de uitbouw is nog een buitendeur die gedaan moet worden. De verf mee aanbieden. Graag dit jaar nog.

Dakraam op zolder plaatsen

Het dak van ons huis is net afgetimmerd. Nu moet het dakraam nog vervangen worden maar deze kan niet door het trapgat. Is te groot. Moet dus via buitenkant. Via het dak. Is er mogelijkheid dat wij hier hulp bij krijgen met het juiste materiaal/ hoogwerk?

Houten raamstijl repareren en lijmkitten

Op zolder (3 hoog) heeft een kantelraam (hardhout) een klein lek aan de binnenzijde. De lek zit mogelijk onder het raam in de raamstijl (zie bijgevoegde foto nr 2809). Het kan zijn dat (regen)water via buitenkant, waarschijnlijk een lek of loszittende kit of zo, naar binnen komen. Verder zit bij een ander raam tevens op zolder de lijmkit (siliconen) losjes (zie foto nr. 2811). Het bouwjaar van het huis is 1994. Graag wil ik een offerte laten voor beide klussen. Of eerst contact opnemen met mij voor inspectie lek en loszittende lijmkit om tot een precieze prijsopgave te komen. Bij voorbaat

Partners

Partners van Casius