Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Helmond of directe omgeving.

690 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: houtwerk binnen en wanden sauzen, buitenmuren onderhoud en schilderwerk, wanden behangen van woning, buitenschilderwerk huis, buitenschilderwerk aan woning, gevels vrijstaande woning keimen, sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten), buiten deuren en kozijnen opnieuw laten schilderen en vervangen glaslatten, trappen en ballustrades schilderen, houtwerk schilderen buitenkant, schilderwerk buitenkant rijtjeshuis, buitenkant woning schilderen, woning buiten schilderen, schilderen van buitenkant woning, buitenschilderwerk aan achter- en voorgevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Helmond:

Slaapkamer laten hangen

Een slaapkamer behangen van ongeveer 20 m2

Muur kinderkamer behangen

We hebben een mooi behang uitgezocht voor een muur van ongeveer 10m2. Er zit een patroon in waardoor we het zelf niet goed durven aan te brengen.

Behangen trapgat 2 verdiepingen

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.

Het behangen van het trapgat

Voor nieuwbouw zoeken wij iemand die de traphal (2 verdiepingen) kan behangen met glasvezel. Ben wel best handig maar mis de materialen voor die hoogte en situatie. Papier is voor handen en muren zijn voorbehandeld. Dit zou ongeveer 15 m2 betreffen. Het benodigde behang is er.

Wanden in een slaapkamer voorzien van nieuw behang

Ik zoek een specialist die alle wanden van mijn slaapkamer kan voorzien van nieuw behang. Het gaat ongeveer om 20 m2 aan betonnen wanden. Dit moet gebeuren na een lekkage.

Verwijderen oud behang en opnieuw behangen woonkamer

Ik heb net een nieuw huis gekocht en zou de woonkamer (490cm bij 625cm) opnieuw willen laten behangen. Tevens wil ik het oude behang weg laten halen.

Muren bewerken (vocht) en schilderen

Ik heb een aantal muren (70 m2) die geschilderd moeten worden omdat ze beschadigd zijn ik heb een paar foto's gestuurd en ik wil graag een offerte wat het me zal kosten om het te laten uitvoeren. De kans is groot dat er eerst voorwerk gedaan moet worden. Ik laat mij graag adviseren door de vakman.

Plafonds en muren van 8 vertrekken sauzen

Het betreft 8 vertrekken in een huis waarvan 120m2 aan plafond en 180m2 aan muren gesaust moet worden. Wat gaat mij dit kosten.

Radiator laten dompelen of spuiten

Het betreft 1 buizenradiator 160 x 45 x 8 cm, en bestaat uit 2 rijen buizen 2 x 12 met een diameter van 2,5 cm. De radiator moet wit of lichtgrijs worden. Spuiten lijkt mij lastig, dus ik denk dat dompelen de beste mogelijkheid is. Ik kan de radiator brengen en halen.

Deuren, kozijnen en poort schilderen

Ik heb een schilderklus, het gaat om het volgende: 4 binnendeuren van 220 x 90 cm en 4 kozijnen daar rondom heen. + buitenpoort van 180 x 90 cm.

Meubels wit maken

Ik zou graag een paar meubels wit laten maken. Het gaat om: - De eettafel - Ee tv kastje - Een wandtafeltje

Gevel en garage wit schilderen

Het gaat om een twee onder 1 kap woning en een garage aan de voor, achter en 1 zijkant. oppervlakte garage 5 x 5 meter oppervlakte gevel 12 meter hoog en 6,5 meter breed.

Kozijnen, deuren en dakkapel schilderen

Ik wil graag buitenschilderwerk laten doen. - Kozijnen 4 stuks - Deuren 3 stuks klein raam - 1 dakkapel.

Plafond en hal spuiten

Ik wil bij voorkeur ergens in de zomer het plafond (55 m2) van de woonkamer en een stukje hal laten spuiten. Ik plak alles af in overleg met de vakman. Verfmateriaal is voor rekening van de vakman, overige materiaal in overleg.

Huis wit schilderen aan de buitenkant

Wij hebben aan een bestaand huis een aanbouw grote aanbouw gezet en willen zowel het bestaande huis (dat is al wit) als de nieuw bouw (nog niet wit) de gevel wit schilderen aan de buitenkant. De tekening van huis + aanbouw heb ik erbij gedaan. De aanbouw heeft geen verdieping. Het bestaande huis heeft 1 verdieping.

Wanden en plafonds schilderen

Ik wil het plafond en wanden schilderen van de woonkamer (8,5 x 3,8 meter) en (alleen) het plafond voor 2 slaapkamers.

Binnen huis schilderen

Woonkamer muur 3 slaapkamer muren Deuren Kozijnen Plafonds texen

Spuiten van gestucte muren

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Babykamer behangen

Wij zouden graag onze babykamer willen laten behangen. Onze muren hebben echter wel een structuur, soort van spachtelputz maar niet de extreem grove. Dus de muur zou ook nog wel glad gemaakt moeten worden. De ene muur is 2,65 meter breed en we willen het tot een hoogte van ongeveer 1,15 meter. De andere muur die we willen, zouden we met schuine kanten. Ik zal een voorbeeld toesturen (zie afbeelding). Graag ontvangen we een offerte maar ook zouden we graag de beschikbaarheid willen weten. We zijn niet met spoed op zoek. Alvast bedankt.

Muren en deuren van schilderwerk voorzien

Ik zoek iemand die 50 m2 aan muren en 6 deuren kan schilderen. De woning is goed bereikbaar.

Nieuw buitenschilderwerk aanbrengen

Mijn huis moet aan de buitenkant worden geschilderd. Het is een doorzonwoning met garage en dakkapel

Buitenzijde deuren, kozijnen en dakkapel schilderen

Schilderen van: 7 kozijnen 3 deuren Schuifpui Dakkapel

Buitenschilderwerk

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van buitenschilderwerk. Het betreft deuren, ramenkozijnen, dakgoten, dakkapellen, luiken en de overkapping. De vrijstaande woning is rondom goed bereikbaar.

Buitenmuren schilderen

Het betreft de gevel van het huis en de garage, dit gaat om ongeveer 175 m2.

Behangen

Het gaat om een stuk van 6 banen en 2 keer 3 banen.