Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Hapert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Hapert heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Hapert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Hapert of directe omgeving.

11 klanten uit Hapert bevelen een bij Casius in Hapert aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Hapert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: het kaleien en eventueel schilderen van onze gevels, buitenschilderwerk hofje 14 woningen, het schilderen van onze benedengevel, buiten schilderwerk uitvoeren, het totale schilderwerk van een woning binnen en buitenwerk, het schilderen van kozijnen en boeideel voorzijde woning en garage, binnen kozijnen schilderen en deuren, houten kozijnen van een klein complex schilderen, buiten schilderwerk, deuren en kozijnen schilderen, trap schuren en verven, het impregneren of aanbrengen van coating buitengevel, woning schilderen binnenwerk, alle kozijnen van woonhuis binnen en buiten schilderen, voor en zijgevel kaleien en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Hapert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Hapert:

Renovlies behangen over de schouw

Wij willen ongeveer 10 m2 laten behangen met renovlies. Er zit nu een scheur in onze schouw. Wij willen deze gaan schilderen, daarom willen we hem van tevoren laten behangen met renovlies. Het gaat echt alleen om het behangen.

Garagemuur kaleien

Graag zou ik de garagemuur in de achtertuin met kalei, waarschijnlijk kleur 9555, Portland Stone, bedenkt hebben. De afmeting van de muur is 11 x 2,5 meter en bestaat nu uit oude gele bakstenen, ruw en totaal onbehandeld.

Raamkozijnen op bovenverdieping schilderen

Het betreft 3 raamkozijnen op de slaapkamers bovenverdieping met elk een draairaam naar buiten alleen de buitenkant schilderen.

Plafond verven

Plafond verven Is 32 m2

Plafond laten schilderen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten schilderen van het plafond in de woonkamer. Het plafond is ongeveer 32 m2 groot.

Gronden en schilderen van het plafond

Het betreft het gronden en schilderen van de carport, ongeveer 32 m2. Ook het kozijn van de voordeur plus 2x kozijnen, zijraam onder de carport, moeten geschilderd worden. Alles gebroken/crème wit. Graag ontvang ik een offerte inclusief en exclusief de materialen.

behangen

nieuwe woning behangen. Woonkamer, slaapkamer

Buitenschilderwerk onderhoud, hout :12 ...

Buitenschilderwerk onderhoud, hout :12 raamkozijnen, 5 deuren en dakkappel . Wil dezelfde kleur houden als nu : deuren Sikkens ACC S2.20.10 hoogglans en raamkozijnen Sigma 008-06 hoogglans. Moet gebeuren in de periode week 28-34