Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor renovatie bestaand dak en boegboards:

Renovatie bestaand dak en boegboards

Boei borden schilderen (2), boven ramen van overkapping, boven carport (onder plat dak) Onder goot board materiaal vervangen (van hout naar kunststof) Lood van bestaande schoorsteen vervangen Hout van goot tot nok aan zijkant huis vervangen of schilderen. Is hoekhuis van 3 onder-een-kap
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie bestaand dak en boegboards uit heel Nederland:

Serredak renoveren

Het betreft een renovatie van een serredak van 8 m2. Deze is nu transparant waardoor het enorm heet wordt in de zomer en weinig isolerend werkt in de winter. Ook het vallen vd regen op het dak maakt veel lawaai. Wel moet het materiaal niet enorm zwaar zijn. Graag advies hierin bij bezichtiging.

Dak renovatie overlagen

Het overlagen met bitumen 470-k24, bedrijfspand 600 m2, er zijn geen lichtstraten aanwezig, wel 5 dak doorvoeren. Graag de rand 35 cm rond om afwerken. Graag zou ik in februari willen beginnen met de klus.

Dakherstel

Betreft inventarisatie renovatie 3 daken, separaat uit te voeren. totaal ~ 180m2, bestaande situatie metalen dakplaten, 1 dak voorzien van zonnepanelen. 3 verschillende hellingshoeken. Afvoeren oud materiaal in overleg. Nieuwe soort dakbedekking nog niet bekend, laat mij graag adviseren

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Plat dak, dakbedekking vervangen

Ligt nu bitumen met grind. Graag bitumen verwijderen + afvoeren en vervangen door EPDM en isoleren. Plat dak van ca 30 m2. (na renovatie laten wij zonnepanelen plaatsen)

Renovatie en uitbouw jaren 50 woning

Wij willen evt een jaren 50 woning gaan bezichtigen waar erg veel achterstallig onderhoud is en wat uitgebouwd moet worden en gemoderniseerd / geïsoleerd. Onze wensen in het kort: - 4 slaapkamers + badkamer boven. ( de kap moet dus opgehoogd worden of aan andere zijde een opbouw op de nieuwe uitbouw. Woonoppervlakte moet ruimer worden dus de bestaande uitbouw (die niet op de plattegrond staat maar wel op foto) zal moeten blijven / vernieuwd worden. Achtergevel zoveel mogelijk schuifpui / glaswand. - Indeling beneden mag blijven (bijkeuken toilet douche) woonkamer keuken moeten ruimer en mag 1 grote ruimte worden. Overal vloerverwarming, goede isolatie door hele huis, huis buitenzijde wit pleisteren of schilderen en dak renoveren / isoleren en nieuwe pannen of zwarte coating. - Nieuw leidingwerk en HR ketel. Kortom een totaal verbouwing dus waarbij het moet voldoen aan de maatstaven van deze tijd en een moderne woning moet worden. Kunt u aangeven waar je minimaal aan moet denken qua budget en waar we nog op moeten letten. Is bv een budget van +/- 150.000 euro met deze wensen realistisch? Ik hoor graag van u.

Hellend dak isoleren

Vrijstaand huis, bestaand licht hellend (20º) pannendak met isolatie van slechts 20 mm dikke piepschuim platen tegen het houten dakbeschot, aangebracht tussen de houten draagbalken op draaglatjes. Draagbalken zijn ongeveer 170 à 180 mm hoog, dus voldoende ruimte om minimaal een 150 mm dikke isolatielaag aan te brengen. Het streven is een Rd waarde van minimaal 5. De bedoeling is na renovatie zonnepanelen op het grote, op het zuiden gerichte dak aan te brengen. Dat heeft een oppervlakte van ongeveer 95 m2, het op het Noorden gericht dak heeft een oppervlakte van ongeveer 98 m2.

Gevelrenovatie

Wij willen onze buitengevel met siliconenpleister bekleden. Het is een halfvrijstaande woning. Inclusief gevelplint onder ivm vele vrachtwagens die langsrijden en stationair draaien. Ernaast is een supermarkt waar meerdere malen per week gelost wordt. Gevel moet dus tegen veel trilling kunnen en opspattend vuil/steentjes. Gevel behoeft renovatie ivm kapot voegwerk. Inclusief isolatie voor warmtewinst. Zijgevel is 10 meter breed en circa 8 meter hoog (loopt vanaf 4/5 meter in een punt ivm dak). Voorgevel is 11 meter breed en circa 4/5 meter hoog. Voorgevel bevat voordeur, loopdeur, grote garage roldeur en 3 grote raampartijen. In de zijgevel moet een kozijn weggehaald en 1 kozijn vervangen door kunststof.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

We willen graag een complete verdieping op het platte dak laten bouwen, met een raam en rolluik aan de voorkant en achterkant, (zijkanten niet). Het gaat om een opknaphuis (tussenwoning) zonder zolder maar met een puntdak. Het dak moet ook gerenoveerd worden. De woning heeft een totale oppervlakte van 90 m2. Ik zoek een aannemer die ons kan adviseren en een bouwkundig rapport op kan stellen. Naast dit project moet de hele woning verbouwd worden. Ook hiervoor kan een aannemer in aanmerking komen.

Dak repair/renovatie

Ik heb een hellend dak en de helft van het dak heeft een lekkage. Ik wil dit laten verhelpen en ik ontvang hier graag een offerte voor.