Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gedraaide trap schilderen:

Gedraaide trap schilderen

Dichte trap met draai, wit verven, vloerbedekking halen wij er zelf af.
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedraaide trap schilderen uit heel Nederland:

Gedraaide trap laten monteren

Ik heb een draai trap van 12 treden ,ik wil door jullie afgedekt met overtreden(laten monteren)

Gedraaide trap renoveren

Ik wil een trap van 6 rechte en 7 gebogen treden laten renoveren. De trap is geverfd en er zitten halve maantjes op. Die maantjes worden door ons verwijderd. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Prijswinnaar Klusblunder: twee trappen renoveren met CanDo overzettreden

Ik wil vragen of mijn trappen gerenoveerd kunnen worden met overzettreden van CanDo. Het gaat om 2 trappen, 1 rechte en 1 half gedraaide trap, beide 12 treden.

Gedraaide open trap dicht maken

Ik wil een open trap dichtmaken. Er zit 1 draai in de trap en de trap heeft 12 treden. Deze trap moet worden dicht gemaakt omdat we onder de trap een kast willen maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trap renoveren met laminaat

Renoveren van een trap met laminaat. De trap heeft 9 rechte treden en 4 iets gedraaide treden naar links en stootborden. Er zit nu vloerbedekking op de trap, dit verwijderen we zelf.

Vaste trap naar de eerste verdieping maken

Ik wil graag een vaste trap naar de 1e verdieping laten plaatsen in verband met veiligheid voor de kinderen straks. Nu staat er een gedraaide 'open' stalen trap, deze laten we weghalen. Een houten trap met dichte treden. Een trap met bovenaan een kwart draai. Kunt u even komen kijken?

Vlizotrap vervangen door houten trap

Ik wil graag vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. De vaste trap moet op een andere plek komen dan de vlizotrap. We hebben een betonnen verdiepingsvloer van 12 m2. Ik wil graag een gedraaide trap.

Gedraaide trap bekleden

Het is een trap met een draai bestaand uit 13 treden. De lijm is er niet meer af te krijgen daarom willen wij hem bekleden.

Gedraaide dichte trap met tapijt bekleden

Graag ontvang ik een offerte voor het bekleden van een gedraaide trap met 13 treden. Het is een dichte trap en ik wil er graag tapijt opgelegd hebben.

Trap plaatsen

Ik wil graag een houten trap van de 2e verdieping naar de zolder laten plaatsen. Er zit nu een gat in het plafond, daar loopt een vlizotrap. Ik wil graag een volledig gedraaide trap van 12-14 treden. Het gat van de vlizotrap moet eigenlijk een stukje verplaatst worden. Het gaat om een houten verdiepingsvloer. Ik wil graag een offerte inclusief al het materiaal. Het afwerken doe ik zelf.