Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor gedraaide trap schilderen:

Gedraaide trap schilderen

Dichte trap met draai, wit verven, vloerbedekking halen wij er zelf af.
Onze klant uit Goirle (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gedraaide trap schilderen uit heel Nederland:

Traprenovatie

Het betreft 2 trappen, 1 van de begane grond naar de 1ste verdieping en 1 trap van de 1ste etage naar de zolder verdieping. Hier willen wij graag houten trappen laten plaatsen. We werken deze later af met PVC. Graag advies. De huidige trap heeft een staal geraamte met houten treden. Het is een gedraaide trap met 1 centrale paal.

Open trap dicht laten maken

Graag zouden wij onze open trap in de gang dicht willen laten maken. Het betreft een gedraaide trap met 13 treden.

Trappen bekleden en parketvloer leggen

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Twee rechte trappen van 13 treden, waarvan 1 trap twee gedraaide opstap treden heeft. Het is een nieuwbouwhuis en de trappen moeten bekleed worden. Visgraatvloer van eiken en dan iets soortgelijks voor de trappen. Vloer die bekleed moet worden is ongeveer 60 m2.

CanDo traprenovatieset aanbrengen

Renoveren van een dubbel gedraaide gesloten trap. 14 treden inclusief stootborden en wanden.

Trap bekleden met traprenovatie

Ik wil mijn trap van 8 rechte treden en 5 gedraaide treden laten bekleden met 'Jewe' (aangeboden door Praxis) traprenovatie. Graag een offerte, optioneel zijn de materialen.

Gedraaide trap laten monteren

Ik heb een draai trap van 12 treden ,ik wil door jullie afgedekt met overtreden(laten monteren)

Gedraaide trap renoveren

Ik wil een trap van 6 rechte en 7 gebogen treden laten renoveren. De trap is geverfd en er zitten halve maantjes op. Die maantjes worden door ons verwijderd. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Prijswinnaar Klusblunder: twee trappen renoveren met CanDo overzettreden

Ik wil vragen of mijn trappen gerenoveerd kunnen worden met overzettreden van CanDo. Het gaat om 2 trappen, 1 rechte en 1 half gedraaide trap, beide 12 treden.

Gedraaide open trap dicht maken

Ik wil een open trap dichtmaken. Er zit 1 draai in de trap en de trap heeft 12 treden. Deze trap moet worden dicht gemaakt omdat we onder de trap een kast willen maken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Trap renoveren met laminaat

Renoveren van een trap met laminaat. De trap heeft 9 rechte treden en 4 iets gedraaide treden naar links en stootborden. Er zit nu vloerbedekking op de trap, dit verwijderen we zelf.