Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Goirle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Goirle heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Goirle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Goirle of directe omgeving.

127 klanten uit Goirle bevelen een bij Casius in Goirle aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Goirle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: alle muren binnen verven, binnen schilderwerk gehele nieuwbouwwoning, 155 m2 aan betonnen vloer van bedrijfspand schilderen, buitenschilderwerk van een compleet pand met vier etages, binnenschilderwerk van een complete appartement, buitenschilderwerk huis, inspectie en keimwerk voor een semi bungalow, muren, plafonds, deurkozijnen, radiators, raamkozijnen, trappenhuis schilderen, houten wanden spuiten van recreatiewoning, muren en wanden sauzen, renovliesbehang aan laten brengen, buiten schilderwerk, aflakwerk, muur kleuren en vloer en kast verven, complete appartement schilderen, stucen en trapverlichting aanbrengen, huis van binnen schilderen en sauzen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Goirle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Goirle:

Renovatie bestaand dak en boegboards

Boei borden schilderen (2), boven ramen van overkapping, boven carport (onder plat dak) Onder goot board materiaal vervangen (van hout naar kunststof) Lood van bestaande schoorsteen vervangen Hout van goot tot nok aan zijkant huis vervangen of schilderen. Is hoekhuis van 3 onder-een-kap

Buitengevel kaleien

We willen de buitengevel laten kaleien en de houten gevelbekleding laten schilderen. De gevel zal ongeveer 100 m2 zijn en de beplating 20 m2.

Gedraaide trap schilderen

Dichte trap met draai, wit verven, vloerbedekking halen wij er zelf af.

Wanden en plafon latexen

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Tafelblad schuren en lakken

Wil graag een Kersenhouten tafelblad weer als nieuw hebben. Schuren en lakken en weer de kersenkleur naar boven laten komen. Lengte tafelblad 240 cm.

Woning spuiten met latex

Ik wil mijn muren en plafonds laten spuiten met latex. De oppervlakte is ongeveer 200 tot 250 m2. Graag ontvangen wij een offerte inclusief het afdekken en opruimen van de ruimte.

Spuitwerk op deuren aanbrengen

Het gaat om 8 deuren spuiten. Opdekdeuren zonder glas. De deuren zijn al een keer geschilderd. De deuren moeten in een gebroken wit kleur gespoten worden. Wat zou het ongeveer gaan kosten?

Renovlies in de nieuwbouwwoning aanbrengen

Nieuwbouwwoning te Culemborg, oplevering juli 2016 Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Buitenmuur schilderen in betonlook

We hebben 1 lange, kale, buitenmuur in de tuin. Ik zoek iemand die deze muur kan schilderen, de muur een betonlook kan geven.

Schilderwerk buiten aan de woning

Het gaat om schilderwerk van een woning uit de jaren '30. Het gaat om de houten ombouw van de zinken goten voor en achter en twee ramen aan de voorkant op de eerste verdieping. 1 raam van 1 m2 en 1 raam van 3 m2. Het huidige schilderwerk is in een matige staat, bladert af, stukjes weg. Of er sprake van rot is, is onbekend, maar waarschijnlijk niet. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van steigers.

Beitsen van een schuurtje

Kleine tuinschuur is gedeeltelijk groen uitgeslagen. Het hout moet worden gereinigd en gebeitst. Misschien deels met een borstel of een schuurpapiertje bewerken. Ik zorg zelf voor de beits.

Hall, entrée

Het afwerken van de muren in de entrée, hal en trappenhuis. Muren zijn van beton, wellicht gepleisterd. Een muur is in slechte staat (oude verf bladert af).

Structuurverven woonkamer

Na de verbouwing waren wij van mening dat wij zelf konden structuurverven op gladgestucte muren, het resultaat viel echter zo tegen dat wij hulp willen inschakelen. We hebben structuurverf van de Praxis. Het gaat om de woonkamer van 40m2.

Behangen slaapkamer 30m2

Ik wil graag een kamer behangen hebben van ongeveer 30 m2.

keimen buitenmuur

Van mijn bungalow ca 50M2 bakstenen buitenmuur overschilderen.

buiten muur overschilderen

Bakstenen buiten muur 1x overschilderen (keimen) plm 50 M2 Wit keim kleur nr 9556 plm plint grijs kleur nr 7030

Muren van granol glad en schilderbaar ...

Muren van granol glad en schilderbaar maken.

Muren binnen texen, ongeveer ...

Muren binnen texen, ongeveer 200m2. Kozijnen, deuren, balken binnen en buiten schilderen.

Al het buiten schilderwerk is aan ...

Al het buiten schilderwerk is aan vernieuwing toe. Kozijnen e.d. zijn van hout. Plaatwerk is ook houtachtig materiaal. Ook moeten deuren en 1 garagedeur geschilderd worden. Het gaat om drive-inwoning, waarvan alle 3 verdiepingen voor en achter buiten geschilderd moeten worden.

We hebben een bungalow gekocht. We ...

We hebben een bungalow gekocht. We willen het plafond en de muren opfrissen. Wit texen! De klus zal begin november geklaard moeten worden. Later volgt er eventueel nog deuren, kozijnen (binnen en buiten) en buitengevel.

Gedeeltelijk houtwerk buiten ... ...

Gedeeltelijk houtwerk buiten ... dakgoten ... zijkant carpoort ... kozijn zolder en 2 kozijnen 1e verdieping aan tuinzijde. Zelf al een begin gemaakt met overige kozijnen. Alleen uitvoeren bij droog weer en op maandag. Hoeft zover te overzien alleen opgeschuurd te worden; kaalhalen is niet nodig.

Schilderen van huiskamer, hal, ...

Schilderen van huiskamer, hal, trappenhuis, overloop, badkamer, wc