Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Gemert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Gemert heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Gemert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Gemert of directe omgeving.

99 klanten uit Gemert bevelen een bij Casius in Gemert aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Gemert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, buitenschilderwerk hout, behangen van hele nieuwbouwwoning, buitenmuur huis laten verven, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Gemert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Gemert:

Huis schilderen, zowel gevels (wit) als al het houtwerk

Graag een offerte voor het schilderen van een vrijstaand huis, de buitenkant (gevel) wit maken en het houtwerk moet opnieuw gelakt. Het huis is 10 jaar oud, al het houtwerk is nog in prima staat. Het huis is 13 meter breed en 8,5 diep met een lage kap. Ik kan er evt zelf voor zorgen dat alles schoon en vetvrij is (behalve in de punten van de zijgevels, lijkt me te hoog.

Buiten schilderwerk van deuren en kozijnen

Ik wil graag 2 houten deuren en 13 houten kozijnen laten schilderen. Betreft volledig buiten schilderwerk. Ik ontvang graag een offerte inclusief al het voorwerk, materiaal, zoals verf en mogelijke steiger.

Buitenkant huis wit schilderen

Ik wil het hele huis aan de buitenkant wit schilderen.

Buitenmuren wit schilderen

Buitenmuren huis wit schilderen

Trap wit schilderen

Houten trap moet wit worden.

Verven van de tegels in de badkamer

We zouden graag offerte ontvangen voor het verven van de badkamer tegels van de wand en vloer. De badkamer is ongeveer 3.5 x 3.5 meter en betegeld tot aan het plafond.

Latex aanbrengen op muren en plafonds

Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 225 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Behangen van een kinderkamer

Ik ben op zoek naar een behanger om een kinderkamer te behangen. Deze klus dient uiterlijk eind mei gedaan te zijn. Reacties zie ik graag tegemoet. Betreft een kamer van ongeveer 60 m2 Behang gaan wij zelf aanschaffen, betreft dus alleen het behangen.

Schilderen kozijnen binnen en buiten

Graag willen wij van ons huis (5 jaar) de kozijnen aan de buitenzijde en aan de binnenzijde laten schilderen, mogelijk meer afhankelijk van de kosten. Het gaat om 8 kozijnen en tuindeuren. Alles op de begane grond. Na een bezoek van u over de omvang van de klus en de kostenindicatie tevens overleg over de te gebruiken materialen en mogelijke startdatum.