Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor buitenstucwerk schilderen:

Buitenstucwerk schilderen

De buitengevel van mijn split level woning wil ik graag laten reinigen en daarna het stuukwerk laten schilderen. De oppervlakte is ongeveer 70 m2.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenstucwerk schilderen uit heel Nederland:

Pleisterlaag van woning repareren of vernieuwen

Omdat we onze woning begin volgend jaar te koop willen zetten, willen we het buitenstucwerk wat laten opknappen. Er zit een soort granietstuc op dat hier en daar lelijk is. Ik wil graag een afspraak maken om dit even te laten beoordelen en om mij te laten adviseren over de beste aanpak. Ik denk dat ik delen wil laten repareren en het dan wil schilderen, ofwel alles moet een dunne stuclaag krijgen. Het gaat om de voorkant en zijkant, en mogelijk ook de achterkant van een vrijstaande woning, naar schatting 60 m². Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenstucwerk aan voorgevel

Svp offerte voor het sauzen van buitenstucwerk, aan voorgevel ca. 4 m2 en achtergevel ca. 15 m2. En het schilderen van 2 kozijnen met ramen aan voorgevel. Groet,

Buitenstucwerk aanbrengen

Buiten stucwerk gedeeltelijk afbikken, er zitten over 10- 20 m2 losse stukken in. Daarnaast vernieuwen en schilderen in de kleur wit. In totaal is de 30 a 35 m2. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Huis schilderen en stuken

Een huis in de binnenstad van Haarlem. Sinds we er kwamen wonen zijn we aan het verbouwen. Het huis is 1 woning maar heeft 2 voordeuren. Zoals in Haarlem gebruikelijk: 11 zwart voor beneden en 11 rood voor boven. Beneden hebben we verbouwd tot een B&B. De gevel ziet er nog niet mooi genoeg uit: het verdient een verfje en reparatie aan het buitenstucwerk. Huis is 7m breed, 15m hoog.