Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Eindhoven of directe omgeving.

3276 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: huizen laten sschilderen, gestucte buitenmuren schilderen, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, buitenmuren schilderen, buitenmuren, kozijnen, deuren schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Eindhoven:

Muren in de woonkamer spuiten

De muren en het plafond van de woonkamer willen we texen. Maar ik lees hier dat spuiten goedkoper en mooier is. Woonkamer is 720 cm x 360 cm. Graag per email beantwoorden

Open aanbouw laten schilderen

De boeiboord van 12 x 0,3 meter = 3,6 m2 moet worden geschilderd. En 29 vierkante meter stijlen zelfgemaakt uit 5 x 5 cm vurenhout schilderen. Boeiboorden zijn nog goed, kozijn is hier en daar niet goed. Geschilderd. Hout is niet rot. Kleur RAL 1015. Zijkanten dienen via de buren geschilderd te worden (reeds toestemming.)

Latex spuiten in nieuwbouwwoning

Ik ben op zoek naar de juiste afwerking van behangklare muren. Het betreft een nieuwbouw huurwoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. De exacte maten zijn nog niet bekend, maar in de beschrijving staat het volgende: Woonoppervlakte: 103 m2 / Kavels 119-123 m2, wanden zijn 2. 60m hoog. Het betreft het gehele huis. Ik ben benieuwd wat de prijs zou zijn als we het volledige huis willen voorzien van spuitwerk. In de bijlage de brochure toegevoegd van de woning. Gaat om type C1 woning in de bijlage. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenmuur schilderen

Een gestuukte witte muur van ongeveer 3 m hoog bij 8 m lang oververven i.v.m. lekkage bij de buren

Trappen schilderen

Er dienen 2 trappen geschuurd en geschilderd te worden. Het betreft een open trap die alleen geschilderd is en een vaste trap waarvan de vloerbedekking al verwijderd is. Beide trappen hebben 1 kwartdraai en dienen te worden geschuurd en geschilderd.

MDF-kast van IKEA schilderen

Mdf kast ikea kalax

Schuren van openslaande garagedeuren

Ik wil graag 2 garagedeuren laten schuren. Het gaat om twee openslaande deuren elk van 201 bij 100 cm ongeveer.

Dakkapel en kozijnen beitsen

Graag zou ik een dakkapel en 2 buiten kozijnen laten schilderen in Eindhoven. De beits heb ik zelf, alleen geen ladder. Het aantal m2 is ongeveer 5 m2 maximaal.

Huis behangen

Ik wil graag mijn huis laten behangen met vliesbehang (keuken, woon- en 2 slaapkamers, 2 trappen hallen). Het zou ongeveer uitkomen op 100 m2.

Huiskamer behangen

We willen de huiskamer laten behangen met glasvezelbehang. Het gaat om 32 m2. Wat gaat dit kosten?

Eiken trap verven

We hebben een eikentrap die we lichter van kleur willen maken. De huidige transparante lak moet er dus af. Alleen de treden en de stootborden moeten gedaan worden, de zij wangen of leuningen dus niet. We zitten in een verbouwing waar nu veel stof rondvliegt. Hiervoor zijn al de benodigde maatregels getroffen, dus er hoeft niets beschermd te worden tegen stof. De treden zijn 85 cm breed en 24 cm breed. De stootborden zijn 85 breed en 16 hoog. Het gaat in totaal om 13 treden.

Latex schilderwerk aanbrengen op een muurtje

Het gaat om het latex schilderwerk van de muur op de foto, aangeven in rood. Oppervlakte is ongeveer 1,8 m2.

Muren van hal en overloop verven

Ik wil de hal en overloop van mijn huis laten verven. Het totaal bedraagt circa 30 m2. Momenteel zit er structuurverf op de muur.

Muren laten behangen

Ik wil graag dat er iemand langskomt die de muren opmeet en komt behangen. Het gaat om ongeveer 5 m2 dat behangen moet worden.

Nieuw stucwerk spuiten met latex

Bestaande benedenverdieping woning gerenoveerd en dus nieuw stucwerk dat we graag met latex gespoten willen hebben. Dient afwasbare latex te zijn. Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Binnenkant appartement schilderen

- 6 kozijnen afplakken 122 m2: - 1 x voorstrijk mengen met latex en aanbrengen - 1 extra laag texen 24 m2: - 1 laag voorstrijken - 2 lagen texen Voorstrijk, afplaktape, latexverf/devecryl verf in bezit.

Gang en overloop schilderen

Ik zou graag de gang en overloop laten schilderen. Ik zou ook graag een aantal deuren laten afhangen, maar weet niet of dit bij uw taken hoort.

Nieuw stucwerk schilderen

Het plafond is nieuw gestuct, we willen dit laten schilderen. Dit kan met spuitwerk, niet rollen. Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Schilderen gehele (recent gestukte) woning

Alle muren zijn afgelopen week gestukt. Het plafond in de woonkamer is oud stukwerk, ongeveer 45 m2. Andere plafonds zijn recent gestukt Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Deuren en deurposten schilderen

Het betreft het schilderen 4 binnendeuren met, stalen, deurposten. Het werk mag in de winter worden uitgevoerd.

Plafond schoonmaken en verven

Graag had ik een offerte om circa 90 m² schoon te maken. Er hebben huurders in gezeten die in elke kamer hebben gerookt, en graag zou ik na het schoonmaken deze opnieuw verven. Met vriendelijke groeten, Robin

Houten gevel schilderen

Het betreft een gevel op het zuiden (in de zon), met ca. 11 m2 houten rabatdelen, gepotdekseld, en ongeveer (lengte) 20 meter houten kozijn. Het schilderwerk is wat verouderd en de verf bladdert af. Eventueel zouden ook de houten kozijnen aan de Noordkant meegenomen kunnen worden. Dit is nog eens c.a. 25 meter in de lengte kozijn, verdeeld over drie verdiepingen, en is er een beter aan toe dan de net besproken zuidkant.

Buitenzijde alle houtwerk laten schilderen

Ik wil graag dat er voor 2 kozijnen en een voordeur met kozijn wordt geschilderd. En aan de achterzijde heb ik een kozijn dat bestaat uit twee openslaande ramen en een dakkapel. Aan de bovenzijde heb ik twee kozijnen met twee openslaande ramen. En aan de onderzijde heb ik een groot raam met middenpalen erin (1 groot kozijn met 3 ramen) en erlangs heb ik twee Franse deuren met kozijnen en twee klapraampjes. Deze moeten allemaal geschilderd worden. De kleurcode is 9235.

Latex spuiten op plafonds en muren

Betreft hal, keuken, woonkamer (1e verdieping met vide naar keuken), overloop en 1 slaapkamer. Aantal m2 is ruwe schatting. Ik probeer eerst een ruwe prijsindicatie te krijgen (nog geen strakke offerte nodig). Spachtelputz is op 2 plaatsen een beetje gaan \'bobbelen\'. Zal waarschijnlijk iets mee gedaan moeten worden. Verder wat kleine scheurtjes hier en daar waar waarschijnlijk het beste gewoon overheen gespoten kan worden. Advies is welkom uiteraard. Tevens de wens om 2 trappen (open, hout) te verven in hoogglans wit (nu rood/bruin). Indien gewenst kan ik natuurlijk alsnog foto\'s ter verduidelijking sturen. Datum werkzaamheden nog niet bekend, maar waarschijnlijk over 3 tot 6 maanden. Vriendelijke groet, Wanden Vierkante meter: 175 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Plafonds spuiten

In oktober ontvang ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Hier zou ik graag de plafonds laten spuiten of schilderen. De oppervlakte is 54 m2 en dienen wit te worden. De werkzaamheden dienen in week 43 of 44, eind oktober, uitgevoerd te worden.