Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Dongen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Dongen heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Dongen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Dongen of directe omgeving.

136 klanten uit Dongen bevelen een bij Casius in Dongen aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Dongen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), steenstrips realiseren buitengevel, behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, appartement schilderen 236 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Dongen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Dongen:

Behangen

Nieuw appartement behangen met vliesbehang 88m2 44 meter de muren

11 Radiatoren dompelen

Ik wil 11 radiatoren laten dompelen in loodvrije verf (gezonde verf) en de buizen vervangen of verven. Graag een offerte indicatie van de kosten.

Wanden en plafonds latex spuiten

Wij gaan verhuizen naar een huis van bj 1973. Verhuis 4 februari 2020. In ons nieuwe huis willen we het laten verf laten spuiten met afwasbare latex en met een fijne korrel. Er zit oude spachtelputz op de muren, deze moet denk ik eerst glad gezet worden. Het gaat om ca. 225 m2 wanden en ca. 30 m2 plafond. De vertrekken zijn, 1 woonkamer , keuken , hoge hal , 2 slaapkamers. Wat zijn de totale kosten hiervan?

Badkamerplafond met schimmel schilderen

Badkamer heeft nu schimmel op plafond en hoeken. Is wel een keer geschilderd, maar schimmel blijft. Betreft ongeveer 5 m².

Deuren en kozijnen schilderen

Houten deuren en houten kozijnen schilderen. 6 kozijnen. Vrij groot en 8 deuren. Graag ook de prijs voor het schilderen van de trap.

Binnenshuis schilderen na waterschade

We hebben vorige maand een lekkage gehad vanwege hevige regenval. Het regenwater is via de uitbouw in onze woonkamer gevallen. Er zijn nu gele vlekken zichtbaar in het plafond. Het is niet zoveel maar het moet wel gedaan worden.

Binnenschilderwerk laten verzorgen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1964 en krijgen daarvan op 15 december de sleutel. We willen daar graag schilderwerk laten verzorgen. Het gaat om de volgende onderdelen: - het plafond en de muren in de keuken sausen - de keukendeur aan 2 zijden - de deur in de woonkamer aan 2 zijden - het balkenplafond in de woonkamer van rood naar wit schilderen - wanden en plafond in de woonkamer sausen - de metalen delen van de trappen en de leuning schilderen Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda. Er hoeven geen vloeren afgedekt te worden. We zoeken een bedrijf dat al direct na de overdracht tijd heeft voor deze klus. We willen graag uw prijsopgave ontvangen in aparte posten per onderdeel.

Keuken opnieuw spuiten

Ik wil mijn keuken overspuiten. Dat houdt in dat alle keukenkastjes moeten worden overgespoten of met een roller geschilderd worden. De lengte is 3.50 meter. Ik wil van mijn vanille kleur keuken een crème witte kleur met kleurcode 9010 maken.

Behangen en schilderen van de nieuwbouwwoning

Ik wil graag een offerte voor het behangen met glasvlies van onze nieuwbouw woning in Dongen op basis van onderstaande gegevens. De begane grond is 66,50 vierkante meter, de 1e verdieping 103 vierkante meter, de 2e verdieping 61,49 vierkante meter en het plafond van de begane grond 63 vierkante meter. Hierbij rekening mee houden dat het plafond onbewerkt is en de v-naden weggewerkt dienen te worden. Overige plafonds niet van toepassing.

Stucwerk afwerken met latex

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Aanbrengen structuurverf in woonkamer

Huiskamer muren voorzien van structuurverf. Ongeveer 100 m2

Behangen van het trapgat

Ik wil het trapgat laten behangen. Behang haal ik zelf

Kantoorruimte 90m2, zijn celbeton ...

Kantoorruimte 90m2, zijn celbeton blokken waar wij geluidsisolerend behang over willen laten plaatsen. Graag advies.

Alle wanden en plafonds zijn opnieuw ...

Alle wanden en plafonds zijn opnieuw gestucadoord en moeten gesausd worden, 12 deuren met kozijnen in hooglans lakken, 6 m2 boekenplanken hoogglans aflakken, 12 raampartijen bestaanden uit gem. 6 ruitjes met kozijnen hoogglans lakken, Deuren en boekenplanken zijn nu MDF voorgegrond, raampartijen blak gelakt hardhout, Betreft allemaal binnenschilderwerk muv de voordeur.

Schilderen van kozijnen buiten en al het ...

Schilderen van kozijnen buiten en al het houtwerk binnen zoals kozijnen, deuren en trap.