Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trappengat schilderen:

Trappengat schilderen

Goede dag, Ik vroeg me af hoeveel het kost op het trappengat te laten schilderen, exclusief de verf die willen we zelf aan schaffen(: ik zelf heb hele erge hoogtevrees en de rest lukt mezelf wel maar het trappengat durf ik zelf niet. Het gaat om alles boven de lambrisering lijn die u ziet op de foto.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappengat schilderen uit heel Nederland:

Glad stucen en schilderen muren begane grond

We willen graag de totale benedenverdieping inclusief het trappengat naar 1e verdieping de muren glad laten stucen met een kleurtje (muren zijn behangklaar). Verder willen we bij het plafond de v-naden dichtgemaakt hebben en ook het gehele plafond van de begane grond ook de wc glad gemaakt en afgewerkt hebben. Vanaf de grond tot het plafond is 2,65 hoog. Ik zie dat de lengte vd keuken niet op de foto staat maar deze is 3.20 meter lang. Ik bespreek graag de hoeveelheid vierkante meters met de vakman.

Muren schilderen incl voorstrijk

Voorstrijk aanbrengen en schilderen muren woonkamer, hal, trappengat, overloop en 3 slaapkamers (kozijnen en plafonds reeds gedaan) Weet op dit moment nog niet de afmetingen, maar zal het wel sturen naar de vakman. Vanaf 30 januari vind de sleutel overdracht plaats en kunnen de afmetingen berekend worden.

Schilderwerk binnen

Ik zoek iemand voor het schilderen van vier slaapkamers(oppervlaktes van 24 22 20 en 12 m2), trappengat (bg tot en met 2e verdieping). Daarnaast 2 kunststof raamkozijnen afwerken Woonkamer en keuken komen later aan de beurt. Hier komen nog andere kunststof kozijnen voor later dit jaar. We kunnen via whatsapp al met foto’s het werk verduidelijken.

Binnen schilderwerk

Ik wil de toiletruimte, hal, trappengat, 2 muren van woonkamer, trap, 2 deuren met kozijnen laten schilderen. Klant weet geen oppervlaktes. Verzoek is dat de vakman langskomt om het geheel te bekijken.

Woonkamer/deel trapgat schilderen

Het gaat om het schilderen van de woonkamer muur en plafond. (100m2) en een deel van het trappengat (25m2). Graag inclusief alle materialen. Ik hoor graag van u.

Trappengat 3 verdiepingen

Ik wil mijn trappengat en de wanden laten schilderen of spuiten. Het gaat om drie verdiepingen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 30 m2. Het gaat alleen om een kant.

Woonkamer, trappengat en houtwerk trappengat schilderen

Binnenwerk schilderen: Woonkamer, keuken, wc en hal: plafonds en muren spuiten, circa 55 m2 Trap, trapgat en houtwerk 2 trappen van 15 treden Kozijnen woonkamer van 1 houten tuindeur schilderen en herstelwerk van het kozijn

Trapgat schilderen

Het schilderen van een trappengat waarvan de muren 4 meter hoog zijn. De trap zelf is ongeveer 90 cm breed. Het is een maisonnette wochilsning.

Woning stucen en schilderen

Op 15 november krijgen wij de sleutel van een nieuwe woning. We willen graag de woonkamer, hal/trappengat en 3 slaapkamers laten sturen en schilderen (slaapkamer kunnen we eventueel zelf schilderen). Beneden is het qua oppervlakte ongeveer 70 m2, hal weet ik niet, en slaapkamer denk ik rond de 60 m2. Beneden en hal willen we ook geverfd hebben. Er zit nu glasvezelbehang op, deze halen we eraf. Ik zie ook dat jullie latex spuiten doen, wat houdt dat precies in? Is dat een beetje hetzelfde als schilderen? Wat zou ongeveer de prijs worden voor onze klus? Wanden: 200 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Hal en trapgat behangen en schilderen

Wij zijn op zoek naar een behanger/schilder (of team van 2!) die ons wil helpen om ons idee tot leven te brengen. De omgeving: - Hal met deuren met omhoog lopende vloer; - Trappengat met stalen wenteltrap, ramen op de onderste verdieping, muren lopen iets hoger door naar een glazen dak. Wat zit er nu: - Muren en koof boven het trapgat zijn wit gelatext, hoeft niet meer voorbewerkt te worden want de zuigende werking is nihil; - Plinten en lamplijsten zijn vast gekit en beschilderd met witte latex. We willen graag: - Combinatie van schilderen en behangen op alle muren van zowel de hal als trappengat. Gezien er geen kozijnen zijn voor deze overgang willen wij dus ook graag dat onze patronen doorlopen. - Het behang wat we gekozen hebben heeft hetzelfde patroon. Graag willen we de patronen door hebben laten lopen waar deze van elkaar verticaal onderbroken worden. Wat hebben wij: - Het behangpapier, vliesbehang waarbij de muur ingelijmd moet worden - De watergedragen muurverf (Wij hebben GEEN accessoires of gereedschap) Wat doen wij: - Verwijderen van lampen, kapstokken en stopcontacten. Planning: - Graag af voor midden augustus maar hier kan overlegd over worden. Bijgevoegd: Gezien we niet alle foto's en bestanden kunnen uploaden. Foto's van de huidige situatie en een tekening hoe wij het graag zien. Wel graag er op letten: op het voorbeeldje van hoe we het graag willen loopt het patroon van het behang niet door. Dit willen wij graag wel.

Partners

Partners van Casius