Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor nieuw buitenschilderwerk aanbrengen:

Nieuw buitenschilderwerk aanbrengen

7 kozijnen en 3 deuren en 1 garagedeur
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw buitenschilderwerk aanbrengen uit heel Nederland:

Buitenschilderwerk

Het gaat om het aanbrengen van een nieuwe verflaag op 3 raamkozijnen aan de waterzijde, 1 laag op de verticale en 2 lagen op de horizontale dorpels daarvan. Verder aan de straatzijde het verwijderen van de bestaande laklaag van 1 raamkozijn , aanbrengen van grondverf en 1 laag verf. Grondverf en verf (RAL7016) zijn voorradig. Graag separaat voorstel voor aanbrengen steigerwerk op de vlonder. Dit is mogelijk.

Buitenschilderwerk op het houtwerk aanbrengen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het schilderen van 3 (houten)puien in Amsterdam. De maten zijn: breedtes 330cm, 290cm, 260 cm breed, hoogte: 280 cm. Ik bied eventueel mijn garage als een parkeerplek aan voor jullie auto. U hoeft dus geen kosten voor het parkeren in de offerte brengen en geen kostbare tijd verliezen om een parkeerplek te vinden. Buitenschilderwerk - 3 houten puien

Nieuw buitenschilderwerk aanbrengen

Mijn huis moet aan de buitenkant worden geschilderd. Het is een doorzonwoning met garage en dakkapel

Buitenschilderwerk aanbrengen

Het buitenschilderwerk van de woning is in 2010 voor het laatst gedaan. De voorzijde van de woning is ongeveer 4 meter breed en bestaat uit een gelaagde pui met houten kozijnen, een voordeur, een klein keukenraam en een badkamerraam. De achterzijde van de woning is ruim 11 meter breed en bestaat op de begane grond uit twee grote raampartijen met houten kozijnen en een achterdeur. Ook is er een schuifpui met kunststof kozijnen, die niet geschilderd hoeven te worden. Op de eerste verdieping zijn twee raampartijen, steeds bestaande uit drie ramen waarvan twee openslaande ramen, met houten kozijnen. In de tuin bevindt zich ten slotte nog een berging met een houten deur. Ik kan foto's toesturen die u wellicht een nog completer beeld geven.

Buitenschilderwerk aan de woning

Ik wil graag een schilder-offerte ontvangen voor de hele buitenkant van onze woning: beschadigingen bijwerken en een nieuwe deklaag aanbrengen op al het houtwerk. Ramen, deuren, kozijnen, dakranden en dakkapel. Het huis is opgeleverd in oktober 2008 en nog niet eerder opnieuw geschilderd.

Onderhoudswerkzaamheden aan VVE gebouw

Graag ontvang ik een offerte voor de onderhoudswerkzaamheden voor onze VvE (6 appartementen), te weten: Kruipruimte aanbrengen vochtwering Metselwerk Achtergevel Metselwerk Voorgevel Buitenschilderwerk Kozijn en Raam Portiek Buitenschilderwerk boeiboord voorgevel Buitentrap Portiek Buitenschilderwerk boeiboord achtergevel Buitenschilderwerk boeiboord voorgevel Buitenschilderwerk Beton Achter Buitenschilderwerk Beton Plafond Achter Balkondoorvoer regenwater Vervangen Riolering vervangen

Buitenschilderwerk aanbrengen

Wij zijn op zoek naar een buitenschilder. Het betreft schilderwerk van een hoekhuis van 3 etages, breedte x lengte 5 x 10 meter. Schilderen van houten kozijnen op 3 verdiepingen. Ook 1 of 2 latjes bij de kozijnen vervangen en een paar met hout opvullen. Het schilderen van een metalen garagedeur, een toegangsdeur en een luifel inclusief een houten toegangsdeur op de begane grond. Het betreft 3 kleuren hoogglans verf. Er is een hoogwerker nodig om het schilderen op de 3e verdieping te verrichten.

Buitenschilderwerk op raamkozijnen en deuren aanbrengen

We willen de ramen en deuren van onze woning in een witte (huidige) tint opnieuw laten uitvoeren. Een aantal ramen en een deur zijn voorzien van een rolluik. De laatste verf beurt is inmiddels 2 jaren geleden.

Buitenschilderwerk aanbrengen

Het betreft het schilderwerk aan de buitenzijde van de woning exclusief dakkapellen, deze zijn van Trespa. De kleur van de kozijnen zijn Ral 9010, de gevels en de deuren hoogglans donkerblauw. De verwachtte m2 zal ongeveer 90 m2 zijn.

Buitenschilderwerk opnieuw aanbrengen

Het betreft het schilderen van de daklijsten en 2 raamkozijnen op de 1e verdieping. Op de begane grond gaat het om 2 kozijnen, buitenkast en de houten garagedeuren.