Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor behanger gezocht :

Behanger gezocht

Ik wil de muren behangen in woonkamer en hal met vliesbehang in een nieuwbouwhuis. Ik stuur de afmetingen van de muur later via de mail.
Onze klant uit Deurne (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behanger gezocht uit heel Nederland:

Wc betegelen

Ik wil mijn Toilet muren opnieuw laten betegelen. Zelf haal ik de oude tegels eraf en plaats ik een hangend toilet. Werkzaam heden zijn: Evt. Muur stucen , tegelen ,voegen en kitten.

Muren stuken en plafond spuiten met latex

De woning wordt pas op 1 maart 2018 opgeleverd en dan kan ik de exacte maten inmeten. Er zijn namelijk veel ramen beneden. Ik wil hiermee in ieder geval een indicatie waar ik ongeveer rekening mee moet houden Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

WC laten betegelen

Ik wil graag de wc laten betegelen. De vloertegels die er nu liggen moeten worden verwijderd, anders wordt de vloer te hoog. Verder moeten de muren worden getegeld tot 120 cm hoog. Het is een kleine wc.

Gestucte muur laten spackspuiten in kleur

Tijdens verhuizing hebben verhuizers glad gestuukte muur beschadigd, vuil en stukken uit. Ligt nu bij rechtsbijstand. Kan mijn trap niet eerder laten bekleden voordat muren klaar zijn, zit nu al drie maanden te wachten. Ik wil geen gladde muur meer maar kleine korrel in kleur. Is spack hard en goed afneembaar dit is.v.m. tiener en hond in huis? Het gaat om halletje en trapopgang denk zo 30 m2. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Vochtprobleem in enkelsteens muur oplossen

Bij een recente verbouwing hebben we de een deel van de garage bij de bijkeuken betrokken. In die garage hadden we nooit vochtproblemen. Nu worden de enkelsteens muren van de nieuwe bijkeuken wel zeer vochtig op ongeveer 10 tot 40 cm vanaf de grond. Het betreft een stuk van ongeveer 3 meter. Dit vocht slaat over op de kasten. We willen het vochtprobleem oplossen en daarna de muren toch ook isoleren. Ik wil een afspraak maken en ontvang dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Wasmachineaansluiting en extra dubbele stopcontacten plaatsen

Ik wil graag extra dubbele stopcontacten laten plaatsen, deels in dragende muren. Tevens wil ik reparatie/vervanging van de wasmachineaansluiting in mijn badkamer laten verzorgen. Het appartement is net geschilderd, daarom het is belangrijk dat er netjes gewerkt wordt en de muren niet beschadigd worden.

Badkamer laten verbouwen

Aankomend jaar wil ik mijn badkamer laten verbouwen en hier wil ik graag een offerte voor hebben. Ik wil iemand hebben die de volledige badkamer gaat betegelen. Tegels en lijm daar wordt voor gezorgd! De badkamer is 2 x 2 meter en de hoogte van de muren is 2,3 meter. Tevens een eventuele offerte van een nieuw deurkozijn van 90 cm breed en 2,31 meter hoog. Deur 80 cm x 2 meter.

Vloer en muren van toilet tegelen

Ik wil graag mijn toilet betegelen, zowel de vloer als de muren. Daarbij wil ik ook dat alles buizen niet zichtbaar zijn en wil ik de wastafel vervangen.

Muren, trap, trapgat en buitenkozijnen schilderen

Ik wil graag 2 offertes. 1 voor het schilderwerk voor buiten kozijnen achter 3 grote ramen. Betreft 1e etage 2 ramen 2e etage 1 raam. Begane grond is kunststof dus niet nodig. Binnen 2e offerte, betreft hal begane grond door naar de hal 1e etage door naar hal 2 de etage. Zijkanten trappenhuis 1e en 2e etage lakken en op de 2 etage de muren. Het is spachtelputz op alle muren. De korrel wensen we te behouden, we weten niet of spuiten of rollen het beste is, hiervoor is advies nodig. Trap delen hoogglans wit, muren ook wit en op de 2 de etage gedeeltelijk groen. Zie foto voor de ramen voor overige impressie ruimtes, kan ik foto's mailen

Muur en eventueel draagmuren stucen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het stucen van mijn woning. Afhankelijk van de bedragen zal ik beslissen of het gehele woning (alleen draagmuren), of dat ik enkel een muur in de woonkamer (ongeveer 20 m2) laat stucen. De huidige ondergrond van de muren is behang op beton, deze haal ik zelf er af.

Partners

Partners van Casius