Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Deurne of directe omgeving.

68 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: muren stuc (740 m2), 915 m2 Latex spuiten, buitenkant vrijstaand huis bj 1926, alle buitengevels van een woning wit schildereren, volledige voorzijde woning schilderen, buitenzijde jaren-70 woning kaleien (wit), behangen en schilderen nieuwbouwwoning in januari 2021, gevel keimen 100 m2, gevel (deels) reinigen en geheel schilderen, buitenschilderwerk, ik wil graag woning laten schilderen en behagen, schilderen buitenwerk, schilderwerk ramen & kozijnen voorgevel 2 panden, woonkamer schilderen, buitenboel tussenwoning schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Deurne:

Trappengat schilderen

Goede dag, Ik vroeg me af hoeveel het kost op het trappengat te laten schilderen, exclusief de verf die willen we zelf aan schaffen(: ik zelf heb hele erge hoogtevrees en de rest lukt mezelf wel maar het trappengat durf ik zelf niet. Het gaat om alles boven de lambrisering lijn die u ziet op de foto.

Buitenschilderwerk

Ik ben opzoek naar een schilder die bij ons rijtjeshuis in Deurne het buitenschilderwerk komt verzorgen. Het zou in eerste instantie gaan over de voorgevel (kozijn van de voordeur inclusief zijraam, kozijn voorraam, kozijn slaapkamerraam 1e verdieping, kozijn badkamerraampje 1e verdieping. ) graag hierover een offerte. Wanneer de prijs ons zou bevallen zijn wij ook geïnteresseerd in het schilderwerk van de achtergevel (achterdeur, achterdeurkozijn, klein raamkozijn, achterraamkozijn, slaapkamerraamkozijn, klein slaapkamerraamkozijn, dakgootbak voor en achterkant van het huis. ) Wij hebben de verf (2 kleuren Sikkens Rubbol Finura High gloss) al klaarstaan.

Deuren en kozijnen van buitenschilderwerk voorzien

Het betreft buitenschilderwerk 3 deuren en een hoop kozijnen beneden en boven

Nieuw buitenschilderwerk aanbrengen

7 kozijnen en 3 deuren en 1 garagedeur

Appartement laten texen

Ik wi4l graag mijn nieuee appartement laten texen

Aluminium deuren spuiten

Ik zou graag een offerte willen voor het spuiten van aluminium deuren, het gaat puur om de offerte zelf. Het zijn in totaal 72 stuks de maten zijn 1820x B740mm + 1820mmxB750mm Ik zou het graag in de RAL 5015 hebben. Hoop uw genoeg informatie te hebben gegeven. Verwacht een voorspoedig antwoord terug. Met vriendelijke Groet,

Behanger gezocht

Ik wil de muren behangen in woonkamer en hal met vliesbehang in een nieuwbouwhuis. Ik stuur de afmetingen van de muur later via de mail.

Buitenmuren wit schilderen

Buitenschilderwerk: de woning is nog nooit geschilderd aan de buitenzijde. Maar in principe moet alles wat van steen is aan de buitenkant geschilderd worden. Het is een vrijstaand huis met dubbele garage.

Schilderen twee trappen nieuwbouwwoning

De trappen van onze nieuwbouwwoning hebben gedurende de bouw wat te verduren gehad. Ze zijn wel gespoten door de aannemer, maar toch beschadigd en we willen ze graag laten schilderen. Het gaat om een open en een dichte trap. Ik ben benieuwd naar de prijs en de duur van het karwei. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet,

Behang laten verwijderen

Graag willen wij een vrijblijvende offerte voor +/- 35 m2 behang te verwijderen.

Renovlies behang aanbrengen op behangklare wanden

Wij ontvangen graag een offerte voor het aanbrengen van glad renovlies in onze nieuwbouwwoning. Deze wordt hoogstwaarschijnlijk midden juli aanstaande opgeleverd. Wellicht zijn er medebouwers die ook van jullie diensten willen voorzien. Wanden: 250 m2 Huidige ondergrond: Renovlies Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren en plafond texen

Het betreft het texen van de wanden en het plafond. Het is circa 80 m2 plafond en 93 m2 aan muren.

Muren laten behangen

Ik wil graag twee muren laten behangen. Het gaat om een muur van 344 x 261 cm en een muur van 421 x 263 cm (deze muur heeft een schuine kant).

Gevel opnieuw laten verven

Wij willen ons huis (opnieuw) wit verven. Nu zit er een laagje verf op wat in de loop van de jaren is afgebrokkeld. Wat is jullie advies? Is zandstralen een optie? Hoeveel kost dit per m2?

latex spuiten

Spuiten van plafonds en wanden, alles in 1 kleur (wit) radiatoren zijn reeds verwijderd, kozijnen enz zijn allemaal afgeplakt. Ongeveer 180 m2. Lokatie Deurne. Start project 3e of 4e week September 2010. Betreft allemaal nieuw gestucadoorde wanden en plafonds.

Schilderen van 5 (nieuwe) kozijnen voor ...

Schilderen van 5 (nieuwe) kozijnen voor binnendeuren. Meranti kozijn, MDF architraaf. Alles staat al in de grondverf. Schildwerk dient in week 4/5en 6 uitgevoerd en afgerond te zijn ivm plaatsing deuren eind week 6.

De overstek schilderen aan beide zijden ...

De overstek schilderen aan beide zijden van het woonhuis. Kleur nu: wit (vooraanzicht en dragers) Onderkant donkerbruin.(waar je vanaf de grond naar boven tegenaan kijkt. Gewenste kleur: Helemaal roomwit/zachtgeel. Wijzenol systeemverf aanwezig (dekkende basislaag + LBH)

Woning 5 jaar oud, 11 kozijnen, 1 ...

Woning 5 jaar oud, 11 kozijnen, 1 voordeur + kozijn, 1 achterdeur + kozijn, erker, 1 x tuindeuren + kozijn. 2 kleine kozijnen. Overstek bijkeuken en overstek garage. Kozijnen zijn van zacht hout!