Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor trap schilderen:

Trap schilderen

het gaat om een open trap naar de zolder die opnieuw geschilderd moet worden
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap schilderen uit heel Nederland:

Trap schilderen

Gaat om echt hard houten trap, zit al in de olie, maar is niet mooi geworden. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden? Trappen / balustrades

Trap/ balustrades schilderen in een nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwbouwwoning willen wij graag de trappen/balustrades, behalve de stootborden en traptreden zelf, laten verven. Beide trappen zijn voorzien van een grondlaag en moeten dus nog afgewerkt worden, behalve de traptreden en stootborden. Ik denk dat elke trap 12-13 treden heeft. Ook moeten er 2 balustrades geschilderd worden, een van ongeveer 2-2,5 meter en een van 0,5-1 meter. Rond juni/juli zouden we waarschijnlijk kunnen beginnen.

Trappen schilderen

Houtwerk naast trappen schilderen en muren Sauzen. Houtwerk van de trap moet geschilderd worden, bekleding haal ik er zelf af, graag in overleg wat voor soort verf. Daarnaast nog eventueel muren sauzen.

Traplijm en zeil verwijderen

Ik wil graag een offerte voor - verwijderen van lijm - verwijderen van zeil stootborden De overige vloerbedekking is al verwijderd. De trap is hout en is van 1959. Er zijn 13 treden. We willen deze graag schilderen.

Zandstraler trap 16 treden

Ik wil de trap laten zandstralen. Het betreft een rechte trap van 16 treden. De treden zijn 82 cm breed. Het is een hele oude trap en zou graag willen weten of het mogelijk is om deze te laten zandstralen en wat dit dan ongeveer gaat kosten. Trap is ongeveer net zou oud 1933. Doel is dat de trap kaal wordt om het te kunnen schilderen. Er zitten nu lijmresten op waarvan klant denkt dat zandstralen ter plekke de beste oplossing is. Staat open voor alternatieven

Trappen schilderen

Het schilderen van 2 open trappen incl. hekwerk voor een nieuwbouwhuis (16 treden per trap)

Trap schilderen

Ik wil de trappen laten schilderen. Beneden trap 15 treden dicht. Boven trap(naar zolder) open. Betreft een woning uit 2018. Na oplevering niets aan gedaan.

Zoldertrap schilderen

Ik wil graag dat de trap naar de zolder netjes wordt geschuurd en geschilderd. Het betreft een trap in een (nieuwbouw)huis van 20 jaar oud. Tevens iets van schilder werk op overloop.

In leeg huis houten delen en deuren schilderen

Wij willen graag de volgende dingen laten schilderen: het balkenplafond van ongeveer 10 bij 10 meter in de woonkamer (alles is van hout, ook de delen tussen de balken van hout. Dit moet allemaal geschilderd worden), een antieke trap met 13 treden en een kwart draai, en een houten wand met oude 3 oude deuren erin. De wand is ongeveer 2,5 meter hoog en 4 meter lang (met deuren mee berekend). Ik woon er nog niet.

Dichte trap afwerken

Onze nieuw geplaatste houten trap, staat in de grondverf en zouden graag de mogelijkheden willen weten qua afwerking / kostenplaatje. Het is een dichte trap, de treden hebben stootborden. Wij staan voor de vraag of wij alleen de trap willen schilderen of ook bekleden. De trap heeft 14 treden (ook de bovenste meegerekend, maar dit is niet echt een trede). Balustrade hoef niet meegenomen te worden. In september/ oktober zouden wij willen beginnen.

Partners

Partners van Casius