Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor kleine behangklus:

Kleine behangklus

Ik zoek een behanger die 2 rollen fotobehang op mijn bestaande muur (behang) aan kan brengen. Het huidige behang zit er goed op.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine behangklus uit heel Nederland:

Kleine behangklus

wij zoeken iemand die graag onze twee muren ( totaal ca. 15 m² ) gaat behangen. Ik verzorg het behang, U moet de benodigde gereedschappen in bezit hebben. Op één muur zit oud behang, wat mij betreft mag daar over heen behangen worden.

Behangklus met glasvezelbehang

Betreft een nieuwbouw woning waarvan ik de wanden wil laten behangen met glasvezelbehang van 67m2

Behangwerk op eerste verdieping

Ik heb een behangklus. Het gaat om (naar schatting) 100 m2, volledige 1e verdieping van een eengezinswoning te Diemen. Oppervlakte is 9 x 5 meter met een hoogte van 2,45 m waarvan 3 slaapkamers plus het trappenhuis. De begane grond is in orde. Ik zou het willen behangen met glasvliesbehang. Het liefst volgende week / de week erop. In afwachting van jullie reactie. Bellen kan ook, zie onderstaand m'n mobiele nummer.

Montage- en behangklus in de woning

Behangen van een kleine hal, circa 4 rollen behang. Tevens een rolhordeur monteren.

Urgente behangklus

Voor de nieuwe locatie voor het pop up restaurant willen we graag een wand (37 m2) behangen hebben. We hebben eigen (foto)behang. Belangrijk is dat de klus op maandag 19 februari of 20 februari geklaard wordt. Kunnen jullie helpen?

Behangklus met spoed

Wij zouden graag deze week nog een garderobe willen laten behangen. Het betreft een voormalige wc die betimmerd is met MDF. Alle muren en het plafond moeten behangen worden. Behang is al aanwezig. Het gaat over ongeveer 6 m2 maar heeft wel een aantal schuine muren en het plafond moet ook behangen worden. Het is vinyl op vlies behang met patroon. De betimmering moet waarschijnlijk eerst een voorbehandeling krijgen. Bekabeling op de foto's is reeds weggewerkt.

Behangklus

Ik wil twee trapgaten laten voorstrijken en behangen met vliesbehang. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Behangklus in de slaapkamer

Ik moet een slaapkamer behangen, maar heb last van m'n rug, het moet voor 18 september klaar zijn, reageer zo snel mogelijk a.u.b.

Behangklus na waterschade

Een kamertje van 6 m2 waar lichte waterschade is ontstaan, moet opnnieuw behangen worden met een overschilderbaar wit vinylbehang met een structuurtje

Glasweefsel behang laten aanbrengen

Ik zoek iemand die glasweefsel behang kan aanbrengen op wanden van in totaal ongeveer 70 m2. Ik zal zelf het oude behang verwijderen. Ik zoek iemand die vanaf 1 augustus beschikbaar is voor deze behangklus.

Partners

Partners van Casius