Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: binnen schilderwerk, deuren kozijnen pafond schilderen, behangwerken van nieuwbouw woning met renovlies, buitenschilderwerk langgevel woonboerderij, houten huis buiten schilderen (houten skeletwoning), nieuwbouwwoning stucen en schilderen, het witten van meerdere plafonds, anhydriet nieuwbouw vloer verven, schilderen van de buitenkant van het huis, muur en plint schilderen, plafond muren al houtwerk, huis stucen, betreft een nieuwbouw woning., buitenschilderwerk tussenwoning, glasvezelbehang aanbrengen nieuwbouwhuis en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Den Bosch:

Muren behangen

Ik wil mijn muren opnieuw laten behangen. Het behang is er al afgehaald. Het zijn Gubo muren + betonnen muren en het is bij elkaar 22 meter.

Schilderen van een betonvloer

Graag zou ik willen weten wat het per m2 kost om een cementvloer te laten schilderen (incl materialen) Ik wil de ‘kosten’ drukken en de vloer daarom alleen met betonverf behandelen, indien dat mogelijk is. De woning is nieuw opgeleverd en de vloer is met nog niets behandeld. Het zou gaan om ongeveer 80m2, de kleur die ik wil is wit

Plafond witten

Ik wil graag mijn plafond gewit hebben. Het gaat om het plafond van de woonkamer en slaapkamer, Bij elkaar is dit 50 vierkante mtr Als het lukt graag op korte termijn. Bijv. Begin oktober.

Diverse buiten schilderswerkzaamheden

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van buitenschilderwerk. Omschrijving: Het afwassen van het houtwerk zal in eigen beheer worden gedaan. Houtwerk waar nodig bijwerken en gronden. Het geheel schuren en overschilderen in de kleur Ral 9001 hoogglans (terpentine) De blauwe achterdeur moet in Ral 9001. De volkern panelen worden niet geschilderd. Voorgevel *Keuken 1,40 x 1,10 *Voordeur 1,25 x 2,25 *Kamer 2,75 x 1,90 *Zijkamer 2,40 x 2,40 Achtergevel Achterdeur 0,95 x 2,20 Schuifpui 3,90 x 2,45 Slaapkamer 1,70 x 1,90

Kleine behangklus

Ik zoek een behanger die 2 rollen fotobehang op mijn bestaande muur (behang) aan kan brengen. Het huidige behang zit er goed op.

Behangen diverse muren in huis + tegelen nis keuken

Ik wil een aantal muren in huis laten behangen (alle behang is reeds aangeschaft), namelijk het volgende: 1. Patroonbehang in de huiskamer op een muur van ca 4/5 meter breed en 2,65 hoog 2. Fotobehang in de keuken, 1.65 breed, 2,65 hoog, bestaat uit een stuk 3. Fotobehang WC beneden, ca 1.50 breed bij 2.65 hoog. Op deze muur hangt een fonteintje wat er eerst vanaf moet. 2 banen 4. Fotobehang WC boven, ca 1.50 breed bij 2.20 hoog. 2 banen 5. Fotobehang Slaapkamer boven, ca 4.20 breed bij 4.00 hoog. 4 banen Ook moet een nis in de keuken getegeld worden met metro tegeltjes (al in bezit) van 0.50 bij 1.20.

Schilderen en behangen nieuwbouwhuis

Mijn woning wordt in mei opgeleverd. De woning dient behangen en geschilderd te worden en betreft de begane grond en 1e verdieping. Als ik goed gerekend heb is het zo'n 245 m2 behang en 365 m2 schilderwerk (inclusief plafonds). Ik hoor graag van jullie.

Renovlies behang plaatsen op wanden en plafonds

Graag wil ik mijn aangekochte woning (bestaande bouw 1962) laten behangen met renovlies behang. Het gaat om ca 90 m2 plafond oppervlakte (verdeeld over twee verdiepingen) en 250 m2 wanden (even ruw berekend).

Kozijnen ramen, terrasdeuren en voordeur binnen schilderen

Kozijnen 2 x 2 openslaande terrasdeuren en deuren zelf, houtwerk daarboven, kozijnen ramen naast te terrasdeuren. Kozijnen 1 grote raampartij / 3 ramen. Kozijnen kleiner raam voordeur + kozijnen, inclusief raam naast voordeur.

Buiten schilderwerk doen

Aan de achterzijde hebben wij een uitbouw die bekleed is met hout. Er zijn hier en daar scheuren zichtbaar en deze dienen gerepareerd te worden. Daarna zal het geheel geschilderd moeten worden. De oppervlakte is 2.50 bij 2.50 meter en er zullen 2 zijden gedaan moeten worden.

Behangen van twee muren

Twee muren laten behangen. Een muur is 4.37 meter lang en de hoogte is 2.46 meter. De andere muur is 3.73 meter in lengte en hoogte 2.46 meter.

Kozijn schuren en schilderen

Er hoeft maar 1 kozijn geschuurd en geschilderd te worden. Deze is op de 3e verdieping, er staat al een steiger klaar en verf is ook aanwezig. De afmeting van het kozijn is circa 45 x 71 cm.

Carport laten schilderen

Schilderen van de carport (6 x 3 meter) inclusief schuren, ontvetten en andere nodige werkzaamheden. Ik zoek een vakman die mij een complete offerte kan opsturen inclusief materialen en manuren. Goed bereikbaar.

Plafond en wanden in kleur spuiten

100m2 gesauste spachtelputz plafond en wanden in een kleur zachtgeel spuiten inclusief werkzaamheden. Graag een offerte

Behang verwijderen en nieuwe plakken

Behang verwijderen en nieuwe glasvezel behang plakken. Betreft zo'n 27 vierkante meter.

Huis wit schilderen

Vrijstaande woning met een buitenoppervlakte van ongeveer 90 m2 wit schilderen. Er wordt nog een uitbouw van 5 bij 3,25 deze wordt niet mee geschilderd. Periode mei/juni

Behangen

Ik wil nieuw behang in mijn woning

Huiskamer en slaapkamer sauzen

Ik wil graag 2 offertes, 1 om een slaapkamer te sauzen (plafond), deze is ongeveer 3 x 4 meter. Dan 1 om de huiskamer te sauzen, deze is ongeveer 9 x 4 meter. Het moeten echt 2 aparte offertes zijn, omdat er 2 mensen zijn die dat moeten betalen.

Deuren en kozijnen schilderen

Het betreft het schilderen van 5 deuren en 5 kozijnen allemaal binnen. Vervangen van een klein glasplaatje in een deur, het glas is stuk.

Rabatdelen schilderen

Het schuren en schilderen van 30 m2 rabatdelen buitenzijde woning. Daarnaast vervangen van 2 losse rabatdelen (2 m2).

Buitenmuren woning schilderen

Buitenmuren schilderen, maar wellicht eerst reinigen? Daarin graag advies geven. Dan offerte ontvangen. Start werkzaamheden circa april.

Nieuwbouwwoning met latex laten spuiten

Spuiten van wanden van de woonkamer,slaapkamers,hal en inpandige berging Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden van spuitwerk voorzien

Spuiten van de wanden van woonkamer, slaapkamers,gang en inpandige berging

Spuitwerk benedenverdieping

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Muren verven

Het gaat om de muren en het plafond van de woonkamer en trap. Het gaat om circa 55 m2 muur en 30 m2 plafond. Kleur wit.