Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: buitenschilderwerk begane grond en eerste verdieping, deuren, kozijnen, muren en plafonds van een monument schilderen, buitenschilderwerk hout, behangen van hele nieuwbouwwoning, buitenmuur huis laten verven, muren, plafond, deuren en kozijnen schilderen, woning laten schilderen, huis opnieuw sauzen, woning aan de buitenkant laten schilderen, schilderwerk van meerdere dingen in het huis en de garage, offerte Renovlies behang en stucen, schilderen buiten deuren en 20 kozijnen met kruisroeden, compleet modern herenhuis van binnen schilderen, tien kozijnen voorkant buitenzijde schilderen, buitenwerk huis schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Den Bosch:

Diverse buiten schilderswerkzaamheden

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van buitenschilderwerk. Omschrijving: Het afwassen van het houtwerk zal in eigen beheer worden gedaan. Houtwerk waar nodig bijwerken en gronden. Het geheel schuren en overschilderen in de kleur Ral 9001 hoogglans (terpentine) De blauwe achterdeur moet in Ral 9001. De volkern panelen worden niet geschilderd. Voorgevel *Keuken 1,40 x 1,10 *Voordeur 1,25 x 2,25 *Kamer 2,75 x 1,90 *Zijkamer 2,40 x 2,40 Achtergevel Achterdeur 0,95 x 2,20 Schuifpui 3,90 x 2,45 Slaapkamer 1,70 x 1,90

Kleine behangklus

Ik zoek een behanger die 2 rollen fotobehang op mijn bestaande muur (behang) aan kan brengen. Het huidige behang zit er goed op.

Behangen diverse muren in huis + tegelen nis keuken

Ik wil een aantal muren in huis laten behangen (alle behang is reeds aangeschaft), namelijk het volgende: 1. Patroonbehang in de huiskamer op een muur van ca 4/5 meter breed en 2,65 hoog 2. Fotobehang in de keuken, 1.65 breed, 2,65 hoog, bestaat uit een stuk 3. Fotobehang WC beneden, ca 1.50 breed bij 2.65 hoog. Op deze muur hangt een fonteintje wat er eerst vanaf moet. 2 banen 4. Fotobehang WC boven, ca 1.50 breed bij 2.20 hoog. 2 banen 5. Fotobehang Slaapkamer boven, ca 4.20 breed bij 4.00 hoog. 4 banen Ook moet een nis in de keuken getegeld worden met metro tegeltjes (al in bezit) van 0.50 bij 1.20.

Schilderen en behangen nieuwbouwhuis

Mijn woning wordt in mei opgeleverd. De woning dient behangen en geschilderd te worden en betreft de begane grond en 1e verdieping. Als ik goed gerekend heb is het zo'n 245 m2 behang en 365 m2 schilderwerk (inclusief plafonds). Ik hoor graag van jullie.

Renovlies behang plaatsen op wanden en plafonds

Graag wil ik mijn aangekochte woning (bestaande bouw 1962) laten behangen met renovlies behang. Het gaat om ca 90 m2 plafond oppervlakte (verdeeld over twee verdiepingen) en 250 m2 wanden (even ruw berekend).

Kozijnen ramen, terrasdeuren en voordeur binnen schilderen

Kozijnen 2 x 2 openslaande terrasdeuren en deuren zelf, houtwerk daarboven, kozijnen ramen naast te terrasdeuren. Kozijnen 1 grote raampartij / 3 ramen. Kozijnen kleiner raam voordeur + kozijnen, inclusief raam naast voordeur.

Buiten schilderwerk doen

Aan de achterzijde hebben wij een uitbouw die bekleed is met hout. Er zijn hier en daar scheuren zichtbaar en deze dienen gerepareerd te worden. Daarna zal het geheel geschilderd moeten worden. De oppervlakte is 2.50 bij 2.50 meter en er zullen 2 zijden gedaan moeten worden.

Behangen van twee muren

Twee muren laten behangen. Een muur is 4.37 meter lang en de hoogte is 2.46 meter. De andere muur is 3.73 meter in lengte en hoogte 2.46 meter.

Kozijn schuren en schilderen

Er hoeft maar 1 kozijn geschuurd en geschilderd te worden. Deze is op de 3e verdieping, er staat al een steiger klaar en verf is ook aanwezig. De afmeting van het kozijn is circa 45 x 71 cm.

Carport laten schilderen

Schilderen van de carport (6 x 3 meter) inclusief schuren, ontvetten en andere nodige werkzaamheden. Ik zoek een vakman die mij een complete offerte kan opsturen inclusief materialen en manuren. Goed bereikbaar.

Plafond en wanden in kleur spuiten

100m2 gesauste spachtelputz plafond en wanden in een kleur zachtgeel spuiten inclusief werkzaamheden. Graag een offerte

Behang verwijderen en nieuwe plakken

Behang verwijderen en nieuwe glasvezel behang plakken. Betreft zo'n 27 vierkante meter.

Huis wit schilderen

Vrijstaande woning met een buitenoppervlakte van ongeveer 90 m2 wit schilderen. Er wordt nog een uitbouw van 5 bij 3,25 deze wordt niet mee geschilderd. Periode mei/juni

Behangen

Ik wil nieuw behang in mijn woning

Huiskamer en slaapkamer sauzen

Ik wil graag 2 offertes, 1 om een slaapkamer te sauzen (plafond), deze is ongeveer 3 x 4 meter. Dan 1 om de huiskamer te sauzen, deze is ongeveer 9 x 4 meter. Het moeten echt 2 aparte offertes zijn, omdat er 2 mensen zijn die dat moeten betalen.

Deuren en kozijnen schilderen

Het betreft het schilderen van 5 deuren en 5 kozijnen allemaal binnen. Vervangen van een klein glasplaatje in een deur, het glas is stuk.

Rabatdelen schilderen

Het schuren en schilderen van 30 m2 rabatdelen buitenzijde woning. Daarnaast vervangen van 2 losse rabatdelen (2 m2).

Buitenmuren woning schilderen

Buitenmuren schilderen, maar wellicht eerst reinigen? Daarin graag advies geven. Dan offerte ontvangen. Start werkzaamheden circa april.

Nieuwbouwwoning met latex laten spuiten

Spuiten van wanden van de woonkamer,slaapkamers,hal en inpandige berging Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden van spuitwerk voorzien

Spuiten van de wanden van woonkamer, slaapkamers,gang en inpandige berging

Spuitwerk benedenverdieping

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Muren verven

Het gaat om de muren en het plafond van de woonkamer en trap. Het gaat om circa 55 m2 muur en 30 m2 plafond. Kleur wit.

Behang verwijderen, behang aanbrengen en sauzen

Wij hebben waterschade gehad en daarom wordt ons plafond vervangen in de aanbouw en hele plafond opnieuw gesausd door aannemer. Nu is nog niet zeker of aannemer zonder muur te beschadigen kan werken. Hangt af van hoe erg schade boven plafond is en of raggelwerk ook tegen muur vervangen moet worden. Verzekering wil graag offerte voor eventuele schade als 60 m2 opnieuw behangen moet worden en drie kleuren gesausd moet worden. Zou dan met goede structuurvliesbehang behangen moeten worden en met goede muurverf gesausd. Eerst moet oude behang verwijderd worden. Aannemer heeft geen behanger in dienst voor behang en heeft nu al voor verfwerk een enorme wachttijd. Wij zouden het indien mogelijk zo snel mogelijk na renovatie van plafond willen laten doen als blijkt dat behang beschadigd is geraakt. Verzekering bepaald aan de hand van foto's van lekkageschade als plafond open ligt of behang ook vervangen mag worden.

Binnenschilderwerk in woning

Het uitvoeren van binnenschilderwerk waaronder ca 250 vierkante meter sauswerk wanden den plafonds, 60 m2 schilderwerk ramen kozijnen en deuren, 5 m2 radiatoren Werkadres Wibauthof 40, 5237 CS 's-Hertogenbosch Opname van het werk kan op vrijdag 10 november 2017 tussen 13. 30 en 16. 00 uur NB de op de plattegrond getekende pui tussen woonkamer en serre is er niet Bijlagen plattegrond woning uittrekstaat met m2

Plafond en slaapkamers schilderen en/of stuken na lekkage

Ik wil voor mijzelf en mijn bovenbuurman twee aparte offertes aanvragen voor het schilderen van wanden en plafonds na een lekkage. Het gaat in mijn woning om de wanden van 2 slaapkamers en een stuk van het plafond. Ik laat de klus hier graag eerst beoordelen en opmeten. Bij mijn bovenbuurman moet dat ook even gebeuren. Er is in mijn huis een stukje stucwerk dat er niet zo goed uit ziet. Misschien moet dat ook gerepareerd worden. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag snel laten verzorgen.