Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Den Bosch te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Den Bosch heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Den Bosch u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Den Bosch of directe omgeving.


Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Den Bosch bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: stralen en keimen van een gevel, onderhoud aan VvE pand Amsterdam, behangen van de wanden op twee verdiepingen, gevel voorzien van keimstenen, renovlies behang plaatsen, renovliesbehang plaatsen en sauzen op wanden, renovlies behang in meerdere slaapkamers en trappenhuis, beton cire verfraaien, hal, trap, trapleuning, muren en plafonds opknappen, buitenkant woning schilderen, binnenschilderwerk deuren, kozijnen en trappen, plafond en muren witten, buitenmuur bungalow schilderen, deuren kozijnen wanden en plafonds schilderen, binnenschilderwerk uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Den Bosch staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Den Bosch:

Buiten schilderwerk doen

Aan de achterzijde hebben wij een uitbouw die bekleed is met hout. Er zijn hier en daar scheuren zichtbaar en deze dienen gerepareerd te worden. Daarna zal het geheel geschilderd moeten worden. De oppervlakte is 2.50 bij 2.50 meter en er zullen 2 zijden gedaan moeten worden.

Behangen van twee muren

Twee muren laten behangen. Een muur is 4.37 meter lang en de hoogte is 2.46 meter. De andere muur is 3.73 meter in lengte en hoogte 2.46 meter.

Kozijn schuren en schilderen

Er hoeft maar 1 kozijn geschuurd en geschilderd te worden. Deze is op de 3e verdieping, er staat al een steiger klaar en verf is ook aanwezig. De afmeting van het kozijn is circa 45 x 71 cm.

Carport laten schilderen

Schilderen van de carport (6 x 3 meter) inclusief schuren, ontvetten en andere nodige werkzaamheden. Ik zoek een vakman die mij een complete offerte kan opsturen inclusief materialen en manuren. Goed bereikbaar.

Plafond en wanden in kleur spuiten

100m2 gesauste spachtelputz plafond en wanden in een kleur zachtgeel spuiten inclusief werkzaamheden. Graag een offerte

Behang verwijderen en nieuwe plakken

Behang verwijderen en nieuwe glasvezel behang plakken. Betreft zo'n 27 vierkante meter.

Huis wit schilderen

Vrijstaande woning met een buitenoppervlakte van ongeveer 90 m2 wit schilderen. Er wordt nog een uitbouw van 5 bij 3,25 deze wordt niet mee geschilderd. Periode mei/juni

Behangen

Ik wil nieuw behang in mijn woning

Huiskamer en slaapkamer sauzen

Ik wil graag 2 offertes, 1 om een slaapkamer te sauzen (plafond), deze is ongeveer 3 x 4 meter. Dan 1 om de huiskamer te sauzen, deze is ongeveer 9 x 4 meter. Het moeten echt 2 aparte offertes zijn, omdat er 2 mensen zijn die dat moeten betalen.

Deuren en kozijnen schilderen

Het betreft het schilderen van 5 deuren en 5 kozijnen allemaal binnen. Vervangen van een klein glasplaatje in een deur, het glas is stuk.

Rabatdelen schilderen

Het schuren en schilderen van 30 m2 rabatdelen buitenzijde woning. Daarnaast vervangen van 2 losse rabatdelen (2 m2).

Buitenmuren woning schilderen

Buitenmuren schilderen, maar wellicht eerst reinigen? Daarin graag advies geven. Dan offerte ontvangen. Start werkzaamheden circa april.

Nieuwbouwwoning met latex laten spuiten

Spuiten van wanden van de woonkamer,slaapkamers,hal en inpandige berging Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden van spuitwerk voorzien

Spuiten van de wanden van woonkamer, slaapkamers,gang en inpandige berging

Spuitwerk benedenverdieping

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 65

Muren verven

Het gaat om de muren en het plafond van de woonkamer en trap. Het gaat om circa 55 m2 muur en 30 m2 plafond. Kleur wit.

Behang verwijderen, behang aanbrengen en sauzen

Wij hebben waterschade gehad en daarom wordt ons plafond vervangen in de aanbouw en hele plafond opnieuw gesausd door aannemer. Nu is nog niet zeker of aannemer zonder muur te beschadigen kan werken. Hangt af van hoe erg schade boven plafond is en of raggelwerk ook tegen muur vervangen moet worden. Verzekering wil graag offerte voor eventuele schade als 60 m2 opnieuw behangen moet worden en drie kleuren gesausd moet worden. Zou dan met goede structuurvliesbehang behangen moeten worden en met goede muurverf gesausd. Eerst moet oude behang verwijderd worden. Aannemer heeft geen behanger in dienst voor behang en heeft nu al voor verfwerk een enorme wachttijd. Wij zouden het indien mogelijk zo snel mogelijk na renovatie van plafond willen laten doen als blijkt dat behang beschadigd is geraakt. Verzekering bepaald aan de hand van foto's van lekkageschade als plafond open ligt of behang ook vervangen mag worden.

Binnenschilderwerk in woning

Het uitvoeren van binnenschilderwerk waaronder ca 250 vierkante meter sauswerk wanden den plafonds, 60 m2 schilderwerk ramen kozijnen en deuren, 5 m2 radiatoren Werkadres Wibauthof 40, 5237 CS 's-Hertogenbosch Opname van het werk kan op vrijdag 10 november 2017 tussen 13. 30 en 16. 00 uur NB de op de plattegrond getekende pui tussen woonkamer en serre is er niet Bijlagen plattegrond woning uittrekstaat met m2

Plafond en slaapkamers schilderen en/of stuken na lekkage

Ik wil voor mijzelf en mijn bovenbuurman twee aparte offertes aanvragen voor het schilderen van wanden en plafonds na een lekkage. Het gaat in mijn woning om de wanden van 2 slaapkamers en een stuk van het plafond. Ik laat de klus hier graag eerst beoordelen en opmeten. Bij mijn bovenbuurman moet dat ook even gebeuren. Er is in mijn huis een stukje stucwerk dat er niet zo goed uit ziet. Misschien moet dat ook gerepareerd worden. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Ik wil de klus graag snel laten verzorgen.

Woonkamer en keuken texen, eventueel kozijnen schilderen

Het plafond van woonkamer moet voorgelijmd worden en daarna 1x getext (ongeveer 36 m2). Wanden moeten ook getext worden (totaal ongeveer (ong 40 m2). Wanden keuken moeten ook getext worden (ongeveer 10 m2). Afhankelijk van prijs ook graag de kozijnen. Graag globale prijsopgave per m2. De verf is al aanwezig. Einde werkzaamheden uiterlijk 22 augustus 2017.

Appartement behangen en schilderen

Ik wil in mijn nieuwbouw appartement glasvliesbehang laten ophangen en sauzen. Betreft circa 171 m2. Mijn tweekamerappartement wordt behangklaar opgeleverd. Er moet dan glasvliesbehang worden opgehangen en dat vervolgens sauzen. Het betreft een entree, woonkamer, slaapkamer en berging. De zolder is al gedaan. Ik heb eventueel een tekening in bezit die u zou kunnen inzien.

Houtwerk binnenzijde appartement laten schilderen

Appartement met 3 slaapkamers, keuken en kamer zoek ik een schilder die heel netjes en precies werkt. De kozijnen, deurposten en deuren zijn licht beige en ik wil alles graag wit hebben.

MDF inbouwkast verwijderen en slaapkamer witten

Op de slaapkamer wil ik een wand/MDF kast laten verwijderen. Deze kast heeft een hoogte vanaf de vloer tot strak aan het plafond. Hierna dienen de wanden en het plafond in de slaapkamer gewit worden. De oppervlakte hiervan is ongeveer 25 m2.

Plafond bijwerken en spuiten

Door een lekkage heb ik een gaatje in het gipsplatenplafond, zodat het water er uit kom lopen. Lekkage is verholpen, platen zijn droog. Het plafond is 2 jaar geleden wit geverfd. Plafond: 30 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spuiten van muren en plafond in de woonkamer

Spuiten muren en plafond huiskamer en latexen gang , wc en plafonds Wanden: 60 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond: 60 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex