Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Breda of directe omgeving.

2421 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: groot onderhoud appartementen complex, volledig huis buitenzijde schilderen, buitenkant van herenhuis schilderen, buitenmuur schilderen, houten boshuisje schilderen, renovlies op wanden aanbrengen en schilderen, woning laten schilderen, vrijstaand huis van buiten schilderen, binnen- en buitenkozijnen en -deuren schilderen, buitenkant huis schilderen, kozijnen en voordeur schilderen, behang verwijderen en schilderen, huis laten schilderen, hele huis schilderen aan de buitenkant, buitenkant huis wit laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Breda:

Woonkamer, keuken en gang wit spuiten

Na een grondige verbouwing, dienen de nieuwe glad gestucte wanden en plafonds worden wit gespoten. Het gaat om circa 100 m2. Er kan vanaf de 18e deze maand geschilderd worden.

Plafonds, deuren, kozijnen en muren schilderen

Plafond in de huiskamer schilderen plus de wanden en de deurstijlen. Plafond in de keuken schilderen plus de muren, deur en kozijnen. De kamer plus keuken is 33-35 m2.

Binnendeuren Quebec schilderen

Ik heb via jullie 4 binnendeuren (Quebec) besteld. Deze zijn al voor gegrond, maar dienen alle 4 nog geverfd te worden. Dit wil ik graag netjes gedaan hebben door een professionele schilder. Graag verneem ik van jullie wat de kosten hiervan zouden zijn om dit te laten doen.

Woonkamer behangen met vliesbehang

Ik wil graag een nis in de woonkamer (met ronde top) laten behangen. Het gaat om een stuk van 2.50 bij 2 meter.

Behang plakken in een ronde nis

We hebben een nis in ons huis met een half ronde top. De achtergrond van de nis willen we behangen. Het donkere vlak op de foto, ik denk met de afmeting van 210 x 100 cm. Materialen al in huis.

Binnenschilderwerk in de woning

Schilderen van 5 deuren, 3 trapleuningen en 3 slaapkamers (muren en plafonds), de gang, overloop en het plafond in de badkamer. Al het schilderwerk dient binnen te gebeuren.

Sauswerk in de woning

Klant heeft een prijs gewonnen: Win een vakman voor 3 dagen van 8 uur! Klant wenst dolgraag haar schilderwerk in de woning te laten doen. Met name de woonkamer, keuken en hal, maar mogelijk ook de trapopgang en anders. De wanden zijn bedekt met overschilderbaar behang. Mogelijk heeft klant ook nog enkele andere klusjes, maar schilderwerk heeft absoluut de prioriteit.

Eetkamerstoelen en bank schuren en aflakken

1 Het hout van onze zes licht eiken eetkamerstoelen is aan een opknapbeurt toe: oude laklagen verwijderen, eventueel opnieuw lijmen en eventueel lakken. De laatste twee zaken kunnen we eventueel ook zelf: dat hang ondermeer af van de prijs. Zie foto 2 schuren van een ramin bank. 190 lang. Zie foto

Plafond witten

Oppervlakte van te witten plafond is ongeveer 60 vierkante meter. De muren van onze woonkamer, keuken en hal zijn strak donker grijs gestuct. Er is 1 lange muur rood gestuct. Alles is strak afgewerkt tot plafond.

Behangwerk aanbrengen

We hebben al behang gekocht bij de Gamma. Oude behang is van de wanden gehaald (nu kaal), gaatjes zijn gevuld en vlak geschuurd, muren zijn voorgelijmd met verdunde behanglijm. Klus bestaat uit behang aanbrengen: woonkamer met 3 muren: 8,25 x 2,50 meter 2,75 x 2,50 meter 1,60 x 2,50 meter Slaapkamer klein: 1 x 2,50 meter 3 x 2,50 meter 2,10 x 2,50 meter 1,50 x 2,50 meter Slaapkamer groot: 5,40 x 2,50 meter 2,60 x 2,50 meter 1,00 x 2,50 meter 1,00 x 2,50 meter 1,00 x 2,50 meter Klus moet bij voorkeur voor de verhuizing naar deze aanleunwoning op vrijdag 13 april gedaan zijn.

Nieuwbouw muren en plafonds spuiten

250 m2 muur 125 m2 plafond nieuwbouw sausklare muren graag airless spuiten met ral9010 graag totaalprijs voor de werkzaamheden werkzaamheden gepland voor periode 7-19 maart

Plafond en muren witten

Er is roetschade ontstaan waar overheen geverfd moet worden. We hebben het zelf al geprobeerd met een spuitbus (daarna kun je het latexen), maar de vlekken komen er doorheen. Alles bij elkaar gaat het om ongeveer 24 vierkant meter, inclusief het plafond. De offerte zal naar de verzekeraar gestuurd worden.

Latexschilderwerk aanbrengen

We zullen in de week van 9 april vloerverwarming krijgen en vanaf 11 april wordt betegeld. Voordat we de boel weer gaan inrichten zouden we alles geschilderd willen hebben. Omdat er in de keuken en bijkeuken een paar verwarmingen van de muur zijn gehaald zal op die plaatsen de muur zodanig moeten worden gerepareerd dat het schilderwerk er nadien dezelfde structuur heeft als de directe omgeving. Ook zitten er een paar stukken in een muur, bijkeuken, en plafond, keuken en bijkeuken, die eerst gerepareerd moeten worden. Op de muur is het schuurwerk afgebladderd en in het plafond enkele spanningsscheuren. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 75

Beschadigde muur en plafond herstellen

De lekkage in mijn douche is verholpen. Echter heb ik waterschade aan mijn gestuukte wanden en plafond in de hal. De precieze oppervlakte weet ik niet. De offerte zal worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarna de vakman de werkzaamheden mag uitvoeren.

Schilderwerk uitvoeren

Graag de prijs die een schilder rekent

Kunststof deuren en kozijnen spuiten of schilderen

Het wit schilderen/spuiten van 3 deuren beneden in ieder geval en misschien 5 deuren boven, afhankelijk van de prijs.

Witten van plafonds

Wij willen een aantal plafonds laten witten het betreft de woonkamer /keuken/ hal en overloop ongeveer 50 m. De werkplek is goed bereikbaar en er kan gratis worden geparkeerd.

Buitenkant van het huis schilderen

De voor- en achterkant van het huis schilderen. De 4 kozijnen en 2 buitendeuren. Voor beneden een groot kozijn met raam, een kozijn met voordeur. Voor boven een kozijn met raam. Achter beneden en boven idem aan de voorzijde. Bij de uitbouw is nog een buitendeur die gedaan moet worden. De verf mee aanbieden. Graag dit jaar nog.

Muren en plafond sauzen

Het gaat om een klein appartement. 2 slpkmrs. Gangetje en huiskamer. Uitvoeren tussen 16 september en 20 september.

Spuiten van binnendeuren

Spuiten van 7 binnendeuren. Ondergrond is nog vanuit de bouw circa 17 jaar geleden. Daarna zijn de deuren nooit meer geverfd. De deuren zijn allemaal ongeveer 2,30 bij 90.

Sausen van een kamer

Ik wil graag dat mijn kamer in een studentenhuis wordt gesausd. De kamer is 13,5 m² en het gaat om de muren en het plafond. Ik stuur een plattegrond mee. Ik wil graag weten wat dit kost.

Muren witten

Ik wil graag 70 m2 muren laten schilderen. Deels wit en een muur licht grijs. Er hoeft geen voorwerk gedaan te worden. wat kost dat?

Pand geheel opfrissen

Binnen en buiten schilderwerk. Het huis is volkomen uitgeleefd ten gevolge van wanbetalers die nu eindelijk zijn uitgezet. Pand moet daarom geheel worden opgefrist. De voor- en achterzijde buiten door middel van een steiger of hoogwerker. Hier en daar houtrot herstel bij kozijnen. Kamers, plafonds, trappen hier en daar stucwerk ook aan buiten zijde. I.v.m. verzekeringskwestie en investering eigenaar/ondernemer is een rekening noodzakelijk. Rekening/offerte moet gesplitst zijn per etage/appartement. Rekening/offerte moet gesplitst zijn inzake voor en achterzijde buitenzijde pand. De buren op hoek zijn wellicht voornemens ook de gevel aan straatzijde opnieuw wit te laten maken en het houtwerk te lakken. (alles zelfde kleur). Bedoeling is pleisterwerk van beide panden buiten te witten en de kozijnen en deuren gelders-blauw hoogglans te laten lakken. Plamuur en schuurwerk derhalve belangrijk. Het pand is 12 meter diep en 6-7 meter breed en heeft 3 etages.

Tripp Trapp kinderstoel spuiten

Ik wil een gebruikte Stokke Tripp Trapp kinderstoel laten spuiten. De verf moet zo hard mogelijk zijn om slijten zoveel mogelijk te voorkomen. Spuiten in RAL 9016. De stoel is makkelijk te demonteren.

Verf- en behangwerk

Het plafond van een slaapkamer moet geschilderd worden. Tevens moeten de vier muren van en slaapkamer behangen worden. De kamer is 3.20 meter bij 3.65 meter. Het raam is 1.50 meter bij 2 meter. Het oude behang moet verwijderd worden. Verf en behang(papier) zullen we via de webwinkel aanschaffen.