Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een schilder uit Berkel Enschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende schilders. U komt in Berkel Enschot heel eenvoudig en snel in contact met één schilder of meerdere schilders.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke schilder een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze schilders in Berkel Enschot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw schilder!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende onderhoudsbedrijven, schildersbedrijven, behangersbedrijven, latexspuiters, behangers en schilders in Berkel Enschot of directe omgeving.

71 klanten uit Berkel Enschot bevelen een bij Casius in Berkel Enschot aangesloten schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf of schilder / behanger aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een schilder, goed èn betaalbaar, uit Berkel Enschot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een schilder of behanger in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij schilders voor: complete woning schilderen, muren kaleien, buitenwerk schilderen, buitengevels keimen, renovlies behangen en sauzen, behangen + sauzen, behangen van de nieuwbouwwoning, muren en plafond schilderen, trappenhuis schilderen over twee verdiepingen, sauzen muren en plafond en trap schilderen, renovliesbehang aanbrengen en sauzen in de nieuwbouwwoning, kozijnen en trapleuningen, deuren, kozijnen, muren, plafonds, renovlies behang aanbrengen, wanden, plafond, trap en deuren schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke schilder uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een schildersbedrijf, behangersbedrijf, latexspuiter, onderhoudsbedrijf, behanger of schilder voor behang- en schilderwerk in Berkel Enschot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schildersbedrijf in Berkel Enschot:

Plafond en wanden sausen

Sausen van 40 m2 plafond en Sausen van 30 m2 wand

Schilderen van buitenmuren

We willen graag een vrijblijvende indicatie voor het schilderen van de buitengevels van onze vrijstaande woning. De gevels bestaan nu uit bakstenen. Daar waar nodig is dient de gevel gereinigd of opnieuw gevoegd worden. De oppervlakte zal ongeveer 400 m2 zijn en de gevels zijn goed bereikbaar.

Schilderwerk woonkamer inclusief plafond

Wij zoeken iemand voor het schilderen van de woonkamer, muren en het plafond. Op de muren zit stuckwerk met een grove korrel. De woonkamer is 10 meter lang en 4.75 meter breed.

Schilderen van trappen en balustrades

Ik wil graag zsm onze trappen in huis laten schilderen. Wij betrekken deze woning in de kerstvakantie, en het zou voor die tijd gedaan moeten zijn. Het betreffen 2 open trappen die nu zalm roze zijn. We zouden deze graag hoogglans wit zien.

Binnenschilderwerk

Boven en beneden alle muren en plafonds texen/latex spuiten en kozijnen, ramen en deuren binnen schilderen. 650 m² aan wanden en plafonds. Huis word op dit moment volledig gerenoveerd. Waarschijnlijk kunnen de werken in Februari beginnen.