Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij schilders / behangers voor woonkamer muren schilderen:

Woonkamer muren schilderen

Woonkamer muren schilderen. Eerst glad maken. Er zit nu structuurverf op. 3 raam kozijnen en 2 deur kozijnen. Dan hal beneden en boven met wanden aan de trap. Lijkt me handig als U langs komt.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van schilders / behangers voor behang- en schilderwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer muren schilderen uit heel Nederland:

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

Wanden laten stucen

Voor begin augustus (het liefst de eerste week) zijn we op zoek naar een stukadoor voor in onze nieuwe woning. In deze woning zijn op de benedenverdieping nog een aantal muren schoon metselwerk. Dit willen we graag gestukt hebben zodat het past bij de rest van het huis. Het gaat om de hele hal en om een aantal muren in de woonkamer. Het zijn twee muren in de breedte van de woning. De achterste muur loopt van woonkamer over in keuken maar is één wand. Daarnaast is er één kleinere muur in de woonkamer die ook nog van schoon metselwerk is voorzien.

Appartement verbouwen

Muren wegbreken tussen woonkamer en keuken, nieuw keukenblok, nieuwe vloer in twee woonlagen, badkamer moderniseren en nog wat zaken (zie bijlage).

Stuken muren en plafond

Ik zou graag de muren en plafond in mijn keuken laten stuken. In de woonkamer moet het oude stucwerk glad gestukt worden. De wanden zijn in totaal 100 m2 en ik zou graag glad pleisterwerk willen als afwerking. Het plafond in de keuken is 20 m2. Hier graag schuurwerk (vlammen)

Kozijnen en deuren binnenshuis schilderen bg en eerste verdieping

Betreft alleen schilderwerk binnenzijde, waaronder kozijnen, ramen en deuren van 3 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer, keuken en hal. In totaal 8 deuren, 25 ramen en geen muren. Afwerking in hoogglans lak, paar deuren licht opschuren.

Woning laten behangen en verven

Ik wil de woonkamer laten behangen ongeveer 8m2 en derest van de muren in het huis wit laten verven. Het is een nieuwbouwwoning en is er ook een mogelijkheid dat jullie langs kunnen komen naar het huis om de totale woonoppervlakte te kunnen opmeten

Muren in de woonkamer behangen

Het betreft de woonkamer muren die nu geverfd zijn. Ik heb 11 banen behang nodig. Ik ontvang graag een offerte inclusief het materiaal.

Stucen woonkamer, hal, schuur

De schuur bevat twee bakstenen muren, tesamen 9 vierkante meter, en twee houten muren, tesamen 5 vierkante meter. Al het andere genoemde oppervlak is beton, dus woonkamer, hal, deze hebben een oppervlakte van ongeveer 90m2. Het gaat om allemaal binnenwerk. Wij willen alles strak afgewerkt hebben.

Geluidsisolatie aanbrengen

Graag advies over verminderden geluid van buren. Loopgeluiden etc. Woonkamer muur grenst aan buren is ca. 18 m2 Huis is uit jaren 60. Ik ga binnenkort verbouwen en wil dit evt. meenemen. (evt afwerking, stuken van muren en plafonds, is al meegenomen in de verbouwing) Het gaat vooral om isolatie in de woonkamer, andere ruimtes heb er weinig last van.

Drie gaten boren in een platte dak

Ik wil drie dakdoorvoeren laten maken in een plat dak met diameter van 160 mm. Deze heb ik nodig om mijn woonkamer, twee slaapkamers, badkamer en grote zolder te ventileren. Deze drie dakdoorvoeren sluiten makkelijk bij een aankomend ventilatorbox. Er moeten twee gaten geboord worden bij de betonvloer van de derde verdieping voor de luchtkanalen. Er moet een gat geboord worden bij de betonvloer van de tweede verdieping voor luchtventilatie. Er moeten twee gaten geboord worden bij de muren tussen de slaapkamers. worden bij betonvloer

Partners

Partners van Casius